Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | december 28, 2012

Bebisfötter

God freeeedag min vackra vän. Mår du bra? Snart ska jag in till stan och Sophiahemmet. Ska bli skönt att få ta prover innan vi far till Thailand.

Sedan är det Disney on Ice som gäller 🙂

Förra året var en succé och jag tror nog att Liv kommer vara lika lycklig den här gången.

Vad har du för planer idag och i helgen?

Jag ska bara vara hemma i helgen. Det är ju nyårsafton på måndag och så har jag en hel del att packa.

Jag som brukar få panik när jag ska packa till mig och barnen för en helg. Packar alltid för mycket. Nu ska jag packa för åtta veckor! Kommer nog bara ta med ytterst lite kläder och sedan köper det mesta på plats. Det finns ju så många marknader där shorts och klänningar bara kostar några kronor.

Hur ska det gå med min Modeblogg? Kan ju inte lägga upp olika färger på flip-flops och saronger varenda dag 🙂

Vida gillar att hoppa i sin hoppgunga. Finns det något underbarare än runda och goa bebisfötter?

Vill äta!

Har TV-shop, eller Tvins som det heter, på i bakgrunden. Jag tycker att allt de säljer verkar vara helt revolutionerande produkter. Nu vill jag ha ångstrykar-mojängen Tobi. Har någon provat den?

Nu ska jag klä mig och flickorna och fara in mot stan.

Var rädd om dig.

All Kärlek ❤

 

 

 

 


19 kommentarer19 kommentarer om “Bebisfötter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Lycka till med proverna!!
  Denna helgen blir det jakt, hjort, gris, rådjur mm.
  Hoppas Disney on Ice är bra 🙂
  Kram Lotte

  Svara
 • Hej
  Köpte Tobi för flera år sen och den är värdelös, det är inte alls sådär enkelt som det ser ut.
  Ångan är väldigt het och det är svårt att komma åt utan att hålla i plagget, således får man ångan på fingrarna.
  Den står numera på vinden och samlar damm, sämsta köp nånsin 🙁
  /Carina

  Svara
 • Hoppas det går bra med provtagningarna idag. Visar de ingenting så kan det ju kanske vara fråga om någon slags utmattningssyndrom. Kom att tänka på det när jag såg inlägget om din virrighet också….. Har själv utmattningssyndrom med depression och ångest. Och virrighet är en ett stort symptom i det hela ;/ , kan göra de mest vimsiga saker….
  Det kan nog vara bra för dig att komma bort från vardagen och njuta av värme och sol. Skönt att du känner att du bara ska packa ner lite grann. Smart. Du lär nog ändå vilja shoppa så då kan ni ju lika gärna använda kläderna på en gång! När åker ni? Hoppas så att ni får en underbar vistelse!
  Kram!

  Svara
 • Jag tycker att det är lite kluvet att handla på marknader i Asien. Piratkopierade kläder, väskor, osv, har man noll koll på var de kommer ifrån eller hur villkoren bakom tillverkningen sett ut. Det finns ju en anledning till att det är så billigt där och det är för att man mer eller mindre använder sig av slavarbete utan några som helst mänskliga rättigheter. Självklart så är det inga garantier att folk fått rätt bra betalt och har det bra på sin arbetsplats även om man handlar på H&M i Sverige, men där finns ändå lagstadgar man ska följa och det är riktiga företag som ligger bakom och inte brottssyndikat. Piratbranschen är ofta sammankopplade med kriminella ligor som även sysslar med vapenhandel och trafficking.

  Så stöd gärna det lokala hantverket, där man vet var kläderna är gjorda. Även om du får betala lite mer!

  Svara
 • Hej!

  Jag undrar vart ni ska bo och om det är dyrt att åka iväg i 8 veckor?
  En vanlig semesterresa på 2 veckor kostar ju runt 40000 för en familj

  Svara
 • Köp i n t e Tobi- heelt värdelös! Har nog kvar min
  i min mors källare. Du kan FÅ den mot upphämntning 🙂

  Svara
 • Jag fick en Tobi och använde den flitigt. Jätte smidig och lätt att ha att göra med! Särskilt bra var den på tunna tyger och plagg med veck och volanger. MEN tyvärr slutade min Tobi plötsligt att fungera. Det kom inte ut tillräckligt med ånga, utan den stod bara och spottade ur sig lite vatten. Den åkte på tippen och jag planerar nu att köpa en ångstation av bättre kvalitet – för funktionen i sig – med ånga – är kanon!!!

  Svara
 • Tobin är toppen. Men man måste lära sig att använda den eftersom det är het ånga! Men det gör man fort! Går dubbelt så snabbt att ”stryka” med den. Kanske inte något man stryker en tjock libanesisk med men perfekt till skjortor och blusar.

  Svara
 • Oj, inte libanesiskt utan linneduk, skulle det naturligtvis stå:-)

  Svara
 • Jag har också fastnat för den där ångtvätt-grejjan på tv-shop…ser ju såklart helt fantastisk bra ut! Men läser man kommentarerna här så är det några som säger bra o några säger dålig :))
  Så jag funderar vidare tror jag!
  Hoppas ni får en underbar vistelse i Thailand…jag är inte alls avis, INTE alls 😉 hihi
  Kram

  Svara
 • Gillar nya sidan och nya namnet! MEN, ogillar att ni är några som delat upp era bloggar….en ”vanlig” och en ”mode”, nej, får jag välja så vill jag ha allti i samma blogg. Nu blir det att jag väljer den här varianten, och den andra glöms bort/ hinns inte med. Tråkigt tycker jag!

  Svara
 • När åker ni? Hoppas solenergin kan lätta upp ditt sinne 🙂

  Svara
 • Hej,
  jag har en Tobi sen ett år tillbaka och tycker att den är helt suverän. Särskilt för klänningar och blusar som ofta har en del veck och annat och är svåra att stryka. Blir bra resultat och dessutom aldrig några fula ”vita” strykränder som det annars kan bli om man råkar ha strykjärnet lite för varmt.
  Däremot har jag en kompis som har deras golvmopp/vatten grej och den är helt värdelös.
  Lycka till! 🙂

  Svara
 • Packa minimalt med kläder till Thailand! I den värmen är det nästan bara solklänningar som gäller,iallafall för oss tjejer…..Solklänningar köper du på plats-billigt,vill man inte tvätta själv(typ skölja upp klänningarna i handfatet på kvällen)så lämnar man in tvätten och får tillbaka den ren,slät,doftande och fin för en spottstyver-Lyx : )

  Svara
 • Hoppas det gick bra på Sophiahemmet idag. dom är duktiga där.
  Vilka fina små fötter… 🙂

  KramKram

  Svara
 • Nästa helg kommer dom till Göteborg och då är det våran tur – hoppas att smågrabbarna ska gilla sin julklapp 🙂

  Och du, det låter super att packa för 8 veckor – hade gärna bytt med dig 😉

  Kram & trevlig kväll!

  Svara
 • Hoppas att ni får en mysig kväll.Och att du kan få hjälp,förstår inte hur du fixar allt,4 barn en underbar mamma och skönhet till fru.Men du kommer säkert att bli piggare och gladare av lite sol och bad.Det kan bara bli bättre.

  Ha det fint/Kram!

  Svara
 • Vi har också en Tobi som står hemma o samlar damm. Svår att använda, icke tillfredsställande resultat, het ånga som man bränner sig på. Rekommenderas inte….

  Svara
 • Hej !

  Funderar över din grannes fina blus som hon har på sig… vart har hon köpt den!? Den var jättefin o jag gillar fjärilar… så fastnade direkt för den 😉

  Svara