Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:22 | december 29, 2012

Nyårsstass

God lördag min vän. Allt väl? Vilket segt lunk jag och barnen har kommit in i. Känns som vi alla behöver en dusch energi. Får gå ut och rulla oss i snön 🙂

Vad har du för planer på nyårsafton. Ska du på någon rolig fest eller blir du hemma i soffan med myskläderna?

Jag ska fira in det nya året med familjen här hemma. Trots att vi är hemma så ska det dukas för fest och vi ska vara finklädda. I alla fall till efter tolvslaget. Sedan åker myskläderna på.

Har köpt två klänningar. En från Ida Sjöstedt och en från Malene Birger.

Ska på en smokingmiddag på trettondagsafton. Får se vilken det blir på nyår och vilken jag ska ha på smokingmiddagen.

Vad tycker du?

Malene-klänningen fram…

… och bak. Tyget är glittrigt men väldigt diskret.

Ida-klänningen fram…

… och bak. Den här klänningen har både spets och paljetter.

Nu är det snön som gäller! Måste vakna!

All Kärlek ❤

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Nyårsstass”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nr 1 ska du ha på smokingfesten å nr 2 hemma med familjen 🙂 Kram

  Svara
 • Sååå snygga båda två! själv ska jag jobba, nyårsaftonskväll till 21.00 och sedan 7-16 nyårsdagen så för min och min gravidmages del blir det onepice och alkoholfritt i soffan efter jobbet!

  Tycker du ska ha malenes klänning på smokingmiddagen och den andra till nyår!

  Svara
 • Den med spets och glitter vore väldigt fin på nyår 🙂

  Svara
 • Jag hade valt Malene klänningen till smokingmiddagen och den glittriga till nyår ;), jättefina bägge 2!!! Kramar

  Svara
 • Hej och god fortsättning …………
  vilka fina klänningar håller med de andra ……….klänning nr ett på smokingmiddagen och den glitttriga med familjen.
  Kram från ett kallt norrland …………

  Svara
 • Spara Malene-klänningen till smokingaftonen.

  Svara
 • Fina klänningar,Hannah. Tycker att du ska välja Ida-klänningen till nyår.

  Svara
 • Jag tycker att den glittriga Ida-klänningen blir fin till nyår!
  Vi ska förmodligen vara med familjen på nyårsafton, så lite uppklätt men inte överdrivet. God mat blir det garanterat! 🙂

  Svara
 • WOW! Du har så himla fin smak Hannah : )

  Malene Birgerklänningen till Smokingmiddag, och
  glitter o glamour till Nyår!

  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Vilka fina klänningar!! Håller med de andra, Marlenes klänning på smokingmiddagen och Idaklänningen på nyår 🙂 Hoppas ni får ett riktigt gott nytt år!!

  Svara
 • Jag tycker du ska välja Ida-klänningen till nyår. Fint med lite glitter och spets på nyår. Spara Marlene klänningen till smokingmiddagen.

  Jag fira hemma med familjen. Blir tre rätters meny. Ska klä upp mig. Alltid kul att vara lite extra fin på nyårsafton.

  Svara
 • Malene-klänninge var superfin tycker jag. Själv kommer jag också ha svart klänning (vilket inte är särskilt ovanligt till nyår:P) och den är från märket Object (finns här http://www.mandeldesign.se)

  Svara
 • Malene-klänningen är en superfin modell till nyår=) Själv ska jag också ha svart klänning från märket Object (som vi säljer på vår webshop) som är i dubbla lager tyg med fin vid ärm och skärp som markerar midjan=)

  Svara
 • Hej finaste Hannah! Jag känner att jag måste lämna en kommentar – men den har ingenting med nyårsklänningen att göra! 😉 Efter att ha följt din blogg ett litet tag tycker jag det är så fantastiskt att se hur lika vi är. Eller… Kanske är det för att du är så ärlig och MÄNSKLIG – du delar med dig av så mycket i din blogg! Det är få som är så äkta. Tack för det!

  Du fick Isfolketserien i julklapp! Wow! Den har jag också, i samma inbundna utgåva! Riktigt tantsnusk ibland men också galet spännande! Jag läste hela serien när jag var gravid! (Adam är lika gammal som vackra Vida! Han blev till efter sju års längtan och två IVF-försök)

  Och sedan, apropå att du känt dig lite ledsen och så. Det är så tabu att prata om känslor i Sverige och att du gör det känns så fint, det visar att du går emot strömmen! Jag hoppas verkligen att du får den hjälp du behöver, vad den nu kan bestå av. Själv gick jag hos en fantastiskt beteendevetare för ett par år sedan och hon fick mig att lära mig tänka på ett annat sätt. Man tror ju att man bara har ett sätt att tänka på, men man kan styra över sina tankar mer än man tror. Rekommenderar beteendevetare! Hon lärde mig också att man ska acceptera mycket och inte försöka ändra på det som är. Efter att Adam föddes var jag såklart jättelycklig men för ungefär en månad sedan började jag känna mig deppig igen. Första paniken var: ”Men jag som äntligen fått en bebis! Nu blir jag deprimerad bara för att amningen inte funkade och jag känner mig som världens sämsta mamma! (Denna amningshysteri!) Jag borde ju bara vara lycklig nu!” Nej, så lätt är det visst inte, det här med lycka Vs. depp. Tydligen kan jag inte vara utan mina antidepressiva och det skulle jag kunna vara ledsen över – men jag gör som beteendevetaren säger och accepterar att det finns något i de tabletterna som jag behöver – och är det det som krävs för att Adam och mina två fina bonusbarn ska ha en glad mamma, så får det vara så. Skulle nog kunna skriva i en evighet nu när jag äntligen kommenterar… Haha! Förlåt att det blev lite rörigt! Men jag ville egentligen bara skicka en stor kram till dig Hannah! Och önska gott nytt år! Kramar / Heidi

  Svara
 • Heidi,

  Stort tack för ditt varma och öppna meddelande. Det gjorde mig glad. Håller med dig om att det är viktigt att våga prata om hur man mår. Det finns så många som lider i det tysta och ibland kan det gå riktigt illa.

  Alla har inte heller en vän eller familj att luta sig mot och kan prata med och kan man då ”träffas” så här på en blogg så får man stötta och hjälpa varandra.

  Jag har också tänkt prata med någon. Kanske en beteendevetare eftersom du tipsar om det. Mycket för att jag varje dag lever i sådan oro. Oro över mina barn och de jag älskar. Jobbigt att aldrig bara få må riktigt bra ända in i själen.

  Jag läste Isfolket när jag var gravid med William. Tog bara någon vecka så hade jag läst alla 47 böckerna. Perfekt tidsfördriv och då hade man inga barn som ”störde” i min läsning. Får se hur lång tid det tar för mig nu att plöja igenom dem. Har bara hunnit till sidan tre i första boken sedan julafton 🙂

  Jag fick namnet Liv från Isfolket. De finns så många vackra namn i där. Liv, Sol, Villemo och många fler.

  Var rädd om dig och pussa på lilla Adam från mig.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Helt klart Malene-klänningen till smokingmiddagen! Kan man hitta en bättre klänning till ett sådant tillfälle? Tror inte det. 🙂 Du kommer bli smashing. 😀 Ida-klänningen är aningen mer ledig, men fin, och perfekt till nyår med familjen. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,tycker att den första klänningen skulle passa på trettonaftonen och den andra till nyår. Det röda nagellacket var fräckt och naglarna dina blev fina. 🙂

  Själv ska vi vara här hemma i år. Annars har vi alltid varit hos kompisar de andra åren. Men i år det vår tur! Vi och en familj till som redan kommer till lunch. Sen ska vi laga maten och duka fint tillsammans. Själv klart ska vi klä upp oss, men har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig. Det är ju nån dag till man har på sig att bestämma sig. Får väl göra en djupdykning i garderoben.

  Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

  Svara
 • Jätte fina klänningar bägge två, men Malene Birger klänningen passar definitivt bäst på smokingfesten! 🙂 Kram

  Svara
 • Jag älskar ju Ida Sjöstedt klänningen. Den är så otroligt vacker!

  Svara
 • Jättefina båda två:)
  Vi firar nyår på Grand Canaria så antar att det blir nån middag på stranden…
  Ha en fin kväll
  Kram från Victoria

  Svara
 • Ida på nyår och urläckra Malene till smokingen…inget att fundera på ;)Du blir helt klart snyggast på festen.
  Kram

  Svara
 • Håller med dig! 🙂

  Svara
 • Superfina klänningar båda två!
  Jag tycker Ida klänningen hemma och den andra på smookingmiddagen 🙂 Jag förstår att det är svårt att välja, för egentligen spelar det nog ingen roll, lika snygga båda två men den översta är lite mer ”stilig” (eller vad man skall kalla det) så den tror jag passar bra på middagen. Lycka till med väljandet 🙂

  Kram kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag röstar nog på Malene klänningen på smokingmiddagen. ;o)
  På nyårsafton jobbar jag kväll, jag jobbar på en demensavdelning. Vi skulle få smörgåstårta.:o) Men jag hinner med att fira in tolvslaget iallafall med vänner och familj! Sen är det upp igen o jobba klockan 7 på nyårsdagen. :o) Jag önskar dig och din familj ett gott nytt år!!! Tack för din fina blogg, har följt den sedan mama..:o)

  Svara
 • Hej !
  Definitivt Ida klänningen till Tretton Helgen o MB till Nyår!
  så fina!
  Ha nu ett Gott Slut o ett Gott Nytt 2013!

  Kramar.

  Svara