Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:25 | januari 1, 2013

Då var det 2013

Vi skålade och kramade om varandra när klockan slog tolv, himlen lystes upp av färgsprakande fyrverkerier och vi välkomnade ett nytt år. 2013. Vårt år 🙂

Camilla hade gjort tre olika efterrätter. Så när vi kom in igen var det dags att äta ännu mer. Mmmmm, så gott!

Kladdkaka med hallon, chokladtryffel och Gällivarekaka.

Flickorna lekte, pojkarna Instagramade…

… och slog sönder pepparkakshuset för att sedan somna i soffan. Alla fyra 🙂

Morgonen och det nya året inleddes med att städa. Hur lyckas man stöka ner så mycket? Bordet såg ut som ett bombnedslag och för att inte tala om golvet. Men det var det värt.

Hade du ett trevligt nyårsfirande?

All kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Då var det 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå där!
  God fortsättning på 2013!! Jag tror också på att det kommer bli ett kanonår! Att släppa taget om det gamla och se fram mot nya utmaningar och andligt växande kan vara de första stegen. Magiska saker händer då!

  Vi firade traditionellt hos goda vänner, god mat och dryck och trevligt sällskap!

  Ha det gott!
  Kram

  Svara
 • Vad vacker du är. Både på in och utsida.
  Känner mig rofylld när jag läser dina inlägg och ser dina bilder.
  Jag tänkte fråga när Thailand vinnaren presenteras?
  Jag är inne flera gånger om dagen för att kolla om vinnaren utsetts.
  Fantiserade om att jag hade vunnit och att jag fick ge denna present till min familj i julklapp ihop med barnkläder och finurligt rim. Drömde att jag vann och att jag skulle säga det vid 12 slaget. Nu önskar jag att jag kan få ge denna resa till min sambo på hans födelsedag (8 e januari)

  Att vänta har aldrig varit min grej. Tankarna skenar lätt iväg då… 😀
  Kram

  Svara
 • Hej,

  Vinnaren presenterades i förrgår på sidan. Tyvärr redan avgjort med andra ord 🙁

  Svara
 • inte barnkläder, BADkläder hehe 🙂

  Svara
 • Vilket mysigt nyårsfirande ni hade!
  Vi hade det också finfint, var bara vi 4 i familjen till slut, då alla tilltänkta gäster insjuknade och fick ställa in (mkt tråkiga sjukdomar nu). Men vi hade mysigt som familj och alla njöt! Lugnt och fint!
  Gott nytt 2013 önskar jag dig och hela din familj!
  KRAM

  Svara
 • Gällivarekaka, vad e de? Är själv ifrån Gällivare men aldrig hört talas om den hehe 🙂

  Svara
 • Åh, ser ut som att ni hade en underbar kväll!
  Mitt år kunde varken slutat sämre eller börjat sämre.
  Jag lider av emetofobi, som jag vet att du är vad det är =).
  Under middagen kräktes ett barn (inte mitt) vid bordet. Då var ju min kväll förstörd eftersom jag nu måste börja oroa mig för att ha blivit smittad. Efter tolvslaget när vi gick hem och lade sig började vår dotter kräkas… Så nu sitter jag bara här och väntar på att jag och maken ska insjukna. Fruktansvärt!
  Men som alla säger, det kan väl bara bli bättre efter det här?

  Gott nytt år önskar jag till dig och din fina familj och hoppas att ni slipper denna hemska sjukdom även detta år!

  Kram

  Svara
 • GOTT NYTT 2013, detta året kommer bli ett bra år känner jag!
  Min kväll var perfekt i sällskap med familjen, sällskapsspel, skålade vid 12 slaget och tittade på fyrverkerierna på håll. Mys!
  Ps. Varför är man ibland inloggad och ibland behöver man bara fylla i mail och namn för att lämna kommentar??

  Svara
 • är oxå född i gällivare men aldrig hört talas om gällivarekaka:)
  recept vore trevligt!

  Svara
 • Har inte heller hört talas om Gällivarekaka, trots att jag också kommer därifrån. Du kanske kan lura till dig receptet så vi ”utvandrade” Gällivarebor kan få baka 🙂 Ha ett riktigt Gott Nytt 2013 Hannah. Kram

  Svara
 • God fortsättning på det Nya året! Undrar bara varför vi egentligen behöver ha Nyårslöften eller sikta på att det Nya året ska bli bättre än föregående år..? Tror inte på ”hurtiga” mantran utan livet/ framtiden har inga enkla lösningar.. Mitt 2012 var ett bra år och åren dess för innan med-så jag är så glad om det fortsätter så och vi alla får vara friska.. Nyårslöften har aldrig varit min grej: året växer fram och visst kan vi påverka mycket, men jag tror det mesta är förutbestämt och att vi kan styra riktningarna lite grand.. Är vi lite nere finns det inga quick fix, utan det krävs ofta ett jobb för att komma åt roten till det onda för att kunna må bättre. Vad har du i sikte 2013 som inte uppfylldes 2012?:):) Nyfiken- har du någon ny karriär på g? Sätter du måhända maken vid spisen ( av kommentaren att döma, hehe)för att ta hand om hem och barn? Yrkesarbeta och byta roller? Varför inte?;)DET kanske skulle skänka dig jättemkt energi! Att ”bara” vara mamma tar hårt på krafterna; tror man behöver input utifrån i form av ett intressant jobb för att orka med- på sikt. Kanske inte när barnen är pytttesmå, men att dela på yrkesbiten och familjeansvaret är nog oftast den bästa kombinationen. Jag önskar Er alla ett spännande År med allt vad det innebär; både i med- och motgångar!:)kram

  Svara
 • Gott nytt år!!

  Svara
 • Många gällivarebor här tydligen, så även jag men har heller aldrig hört talas om kakan.

  Svara
 • Hannah, vilken fin tavla som va på kortet bakom barnen! Vad är det för nån?? Jag hoppas verkligen att du har rätt i att detta blir vårt år!! Skulle verkligen behöva det… Kram

  Svara
 • Har bott i Gällivare hela mitt liv men aldrig hört talas om någon ”Gällivarekaka”? Vad innehåller den som gör den så Gällivarisk? 😀

  Svara
 • Va trevligt med så många gällivarebor och fd gällivarebor:)

  Svara
 • Hej!
  Vem har målat den fina tavlan på jag gissar er familj i så färgglada färger? Kan man beställa någonstans? Vet du?
  Hälsningar Marie

  Svara
 • Vilket trevligt nyårsfirande ni ser ut att ha haft!!

  Önskar dig och din familj en riktigt god fortsättning på det nya året!

  Kramar Bella

  Svara
 • Hello
  Have you some tutorial for C# (or VB) Silverlight Gui midibridge functions ?
  Thanks for reply

  Svara