Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:53 | januari 3, 2013

Mamma-son-dag

God kväll min vän. Hoppas allt är väl. Har du haft en fin dag?

Jag och William har haft det så mysigt. Vi har varit hos Bobby och fixat våra hår. Jag har färgat min utväxt och William fick sig en snygg klippning.

Får många frågor om min färg så nu frågade jag Bobby hur han gör 🙂

Han ljusfärgar mitt hår med två olika blonda färger som han blandar. Att ljusfärga tar längre tid än att bleka men är mycket skonsammare för håret. Han använder en guldblond färg och inte askblond. Gillar inte det vit/gråa utan med smör/guldnyans.

Bobby är en genuint god människa. En fin vän som jag är glad att ha. Kolla snygge-William.

Bobby, här får du en bild med blixt också. Vet att du gillar det 🙂

Med åter blonda rötter och William med ny frippa for vi till Kista Centrum. Där åt vi gott och gick på bio och såg Sune i Grekland.

Jag åt libanesiskt och William kött med pommes.

Jag har läst Sune i Grekland för Mio men filmen hade inte riktigt samma handling. Men den var rolig och vi skrattade mycket.

Vi hörs imorgon.

Allt gott ❤

 


10 kommentarer10 kommentarer om “Mamma-son-dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fin han blev! (Säkert du också under mössan :O))
  Jag och sonen var också och tittade på Sune i Grekland idag!
  Så rolig och så många skratt!

  Kram på dig.
  Malin

  Svara
 • Vilken mysig dag!

  Svara
 • Vilken mysig dag ni verkar ha haft och vad snygg William blev i håret! Ditt hår, som skymtar lite grann på bilden ser också fint ut. Du är ju alltid så himla snygg i håret när du kommer från Bobby, han verkar vara väldigt skicklig! 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,

  har precis reggat mig här, men har läst din blogg under en längre tid. Tycker att du förmedlar en trevlig och vänlig attityd som jag saknar på nätet i övrigt, även om vi kanske inte lever exakt likadana liv…

  Jag läste i ett tidigare inlägg att du var lite nervig inför er resa och vill berätta att min svägerska med familj, som till vardags är bosatta i Frankrike, besöker Koh Lanta 2 mån varje vinter tillsammans med sina två barn (3 och 6 år). Barnen har gått i svenska fsk samt fsk i 3 år nu och de är supernöjda, både barnen och föräldrarna 🙂 Ni kommer få det jättebra där!

  De kom dit första ggn när den yngste var endast 8 v och det gick hur bra som helst! De säger själva , och råder alla som vill resa till Thailand med barn, att Koh Lanta är bästa stället att vara på med barn, precis som du skriver – många svenskar, många barnfamiljer, många ”långliggare” etc. När som är där brukar de åka på helgturer till en del småöar som ligger utanför Lanta – Koh Lipe och Koh Jum tror jag de heter. En av dessa öar är en riktig Robinson – ö, kan ju vara ngt för de äldre barnen iallafall, för att få lite omväxling. Kolla upp det vetja1

  Kram.

  Svara
 • Vad mysigt ni haft det! Men varför har du dragit mössan över det nyfärgade håret? Bad hair day 😉 (Skojar såklart, men kunde inte låta bli att göra kopplingen)

  Svara
 • Hej vilken fin blogg du har!!!Är du o din syster ovänner???Ser aldrig att ni umgås längre….

  Svara
 • Vilken mysig heldag ni hade!! Kramar

  Svara
 • Ska du inte träffa syster och hennes barn innan ni åker bort?ni som verkar så familje kära? Hoppas ni får en härlig resa!!

  Svara
 • Följ Hannah på instagram så ser man hur fint håret blev! 🙂
  Tack för tipset angående färgningen, blekning sliter ju så hemskt på håret.
  Fin färg, naturligt!

  Svara
 • Godmorgon Fina Hannah.
  Jag har oxå varit o sett på Sune i Grekland, utan att ha mindre barn med*L* Är ju en som älskar Rhodos , där jag varit 16 ggr redan. Första gången 1981.
  Så klart jag ville se filmen då jag och barnen bott på samma ställe.
  Man får ju drömma sig bort lite i bland.

  Härligt att du har färdig packat redan, 2 söta prinsessor i en väska och kanske 2 snygga prinsar i den andra? Det räcker långt det!

  Ha en skön fredag…kram

  Svara