Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:48 | januari 4, 2013

Svulloröra

God kväll min vän. Nu ligger hela familjen i soffan i en hög. Vi har hamnat i akut svulloröra-koma 🙂

SVULLORÖRA à la Hannah (stor sats)

4 st avocado

5 dl creme fraishe

1,5 stor burk (ca 425g) Chunky salsasås

Riven ost

Hackad purjolök

Mosa avocado direkt i formen och bred ut på botten. Ovanpå brer du ut ett jämnt lager med Creme fraiche. Tredje lagret som du ska breda ut är Salsasåsen. Strö sedan massor av riven ost över allt och purjolök över det. En stor skål med Nachochips och det är bara att hugga in. Gräv upp så du får med alla lager med ditt chips och svulla.

Njut!


6 kommentarer6 kommentarer om “Svulloröra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott nytt år önskar jag dig o alla andra här inne. Stod i köket för ca 2h sedan o tänkte på dig när jag gjorde din svulloröra. Lite kul när jag tittar in här nu o ser att ni mumsat på den samma – så gott!!
  Ha det bra i helgen / kram Ulrika

  Svara
 • Hej, har en annan sån där röra som vi brukar göra… Philadelhiaost i botten, hackade tomater & paprika sen pineapplesalsa & riven ost ovanppå…. Om du vill testa en annan svulloröra 😉 Ätes med nachochips
  Bara magsjukan härjat klart här hemma så ska jag testa din röra:)

  Ha en härligt kväll

  Mvh Vera

  Svara
 • Mumsigt … undrar om det funkar att värma det lite oxå :)?, kramar

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är på koh lanta just nu med en lika gammal bebis som du har och min kille förstås. Du kan vara helt lugn inför att semestra här med barnen. Koh lanta är optimalt om man ska resa med barn. Alla är vänliga och här finns mycket svenskar. På alla apotek man man köpa ersättning och vi har hittat en blöjsort (babylove) som är nästan lika bra som hemma som finns på 7/11. Har du några frågor är det bara att maila!
  Jättefin blogg du har.
  Kram

  Svara
 • Provade din svulloröra ikväll och det har jag inte gjort för sista gången, supergod….. Ska verkligen göras igen 🙂

  Svara
 • Ja, äntligen skriver du receptet på den igen????????????Har längtat efter det????Tack

  Svara