Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:51 | januari 15, 2013

Äntligen!

Hej min vän. Ikväll knackade det på dörren och ett efterlängtat paket stod utanför.

Äntligen! Bumbo, ersättning och annat bara att ha.

Glädje 🙂

Vi åt hemma ikväll. Vanligtvis så går vi på någon restaurang i närheten men nu köpte vi hem och åt här. Skönt.

Det är galet hur god och billig maten är här. Skulle kunna leva på spicy Papaya Salad och Pad Thai.

Har solskyddsfaktor 50 i ansiktet så än så länge har Gerard hållit sig borta. Tänk om han aldrig kommer tillbaka. Hoppas!

På fredag börjar jag på Thaiboxning. Så kul. Tre dagar i veckan kommer jag och två andra svenska tjejer gå. Bra träning och sjukt kul.

Kommer nog tycka det är jobbigt de första gångerna. Har inget som helst flås eller styrka och har inte tränat på år och dar. Senast var nog 2008 då jag styrketränade inför mitt och Peter bröllop. Huvva, vad pinsamt dålig jag kommer vara, men ack så bra jag kommer att bli 🙂

Hur har din dag sett ut? Är allt bra?

Nu ska jag natta barnen. Klockna är nio på kvällen här.

All Kärlek ❤

 


20 kommentarer20 kommentarer om “Äntligen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gerard??

  Vad härligt ni ser ut att ha det. Ser fram emot fler bilder att avundas! =)

  Svara
 • Jag kallas Gerard då jag blir brun för vanligtvis så får jag en liten fransk mustasch på överläppen. Pigmentförändring

  Svara
 • Undvik att sola ansiktet använd brun utan sol och ett solpuder på kvällen,solbrännan i ansiktet försvinner fortast när man kommer hem men inte solskadat ansikte ingen märker fusket

  Svara
 • Yeahj! Skont att den kom fram. Dom tva matratterna ar mina favoriter ocksa. Smaklig maltid! kram towe.

  Svara
 • Du tränade till lets dance antar jag? 🙂 ni ser ut att ha det så skönt!!

  Svara
 • Ha ha 🙂 Ja just ja. Måste förträngt den floppen.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Haha neej!! Det var väl ingen flopp. Du var ju grym! Ren flipp 🙂 ha fortsätt skön resa med flipp flopp, sol och bad!

  Svara
 • Ingen som känt av någon magsjuka? Det verkar annars vara vanligt där nere tycker jag? Ha the time of your life! Och Lets Dance var INGEN flopp Hannah! Du lärde ju dig dansa :))

  Svara
 • Hej Hanna,

  Vilket märke har du på solskydd till ansiktet? Ska också till Thailand om en vecka och får likt dig pigmentförändringar om jag inte smörjer in mig. Dock har jag gått på flera nitar vad gäller solskydd till ansiktet… Tacksam för tips!

  Svara
 • Skriver från Peters dator därav mitt alias 🙂

  Jag har spf 50 från ACO. Köpte den på Apoteket.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Lite peppande ord! Träningen brukar bli roligare efter några pass. Det är kom-i-gångandet som är det jobbiga :)Sedan går det som på en räls!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar vad ni har för åkpåse i eran joolz eftersom jag är sugen på att köpa en joolz men vill veta vilka åkpåsar som passar.

  Svara
 • Hej Emma. Vi har JOOLZ egna åkpåse i samma snygga färg som vagnen.

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Svarar från Peters dator och är visst inloggad som honom 🙂 Men det är jag!

  /H

  Svara
 • Ha ha, Gerard, det var länge sen.
  Ja, han brukar ju dyka upp som ett brev på posten…
  Man vill ju samtidigt få lite färg i ansiktet men undvika honom…

  Gud så skönt att paketet kom fram, äntligen!

  Njut av värmen o sol, själv har jag skottat lång garage uppfart hela dagen..,
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna jag heter Frida jag bor i USA och jag har 2 döttrar. Min farmor dog 1994 från livmoders cancer och hon trodde att Gud skulle heala henne, din mamma skickade en tygbit till henne i tron att det skulle rädda henne, men hon dog. Jag hade hoppats att i efterhand att nån hade sagt till henne att söka sjukvård. Men hennes tro var så stark. Jag önskar att hon hade sagt att sjukvård visst är Guds verk och att kvinnan dom skickade henne en tygbit hade i stället sagt – inga-Lill sök vård. Med all respekt / frida

  Svara
 • Så tragiskt att höra! Min mamma hade också livmoderhalscancer 1990. Hon opererade bort allt och fick strålbehandling. Och är idag friskförklarad. Ingen som är kristen säger att sjukvård är fel. Det är ju inte klokt. Klart man ska söka vård. Men är man troende vill många utöver sjukvården även känna trygghet i Gud och kanske i en böneduk eller annat.

  Allt gott

  /Hannah

  Svara
 • först vill jag säga stort Grattis till Peter i efterskott 🙂

  vad underbart ni har det 🙂 älskar o följa er 🙂
  vad har barnen tyckt än så länge om skola o förskola i thailand 🙂

  Svara
 • Tjoho Hannah!!!

  Det ser riktigt nice ut på bilderna he,he ….. hälsa grattis till peter. Skönt att stolen o bordet kom.
  Här hemma har det kommit mera snö, igår snöade det hela dagen (sthlm) har precis varit och lämnat äldsta flickan hos dagmamman. Min yngsta dotter och man sover 🙂 vi är föräldralediga samtidigt 🙂 underbart. (Nya regler fr 2012 båda föräldrarna får vara hemma med ”ett” och samma barn samtidigt i 30 dagar för er som inte vet) ha d bäst kram// Petra.

  Svara
 • Hej! Vad roligt att följa er, jag åker själv en månad i mars/april med min son som ska gå på Sanuk förskola.
  Vart kommer ni träna thaiboxning? Har ni privatlärare? Bokade ni långt i förväg?

  Med vänlig hälsning, Maria

  Svara