Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:24 | januari 18, 2013

Ingen TV

God fredag min vän. Allt väl?

Här har dagen börjat. Barnen har kommit iväg till skolan, insmorda och glada. Är så tacksam över att de trivs. Varje dag när de kommer hem så längtar de till nästa dag så de får gå till skolan igen. Tänk om det alltid kunde vara så 🙂

En annan sak som är härligt med att vara här är att varken TV eller dator efterfrågas. Det finns så mycket annat att göra och när vi väl är inne så är det för att vi ska gå och lägga oss. Pojkarna badar, spelar fotboll och är på stranden med vänner. Liv älskar också att bada och har två tjejkompisar som bor nära oss. Det leks och aktiviteterna byter av varandra.

Mio ska börja på cirkusskola och varje vecka har de Thai-tema i skolan där de lär sig lite av språket, kulturen och annat. Mio har t.ex. fått göra en egen Drillstav. Något man ser mycket av på stränderna. Det jongleras med eld och dessa stavar som man sätter fyr på på ändarna. Men det får Mio inte göra 🙂

Mio visar upp vad han lärt sig och snurrar sin drillstav som om han aldrig gjort något annat.

Jag laddar inför min thai-boxning om en halvtimme. Fy för sjutton vad jag kommer att svettas. Har kommit på lite olika anledningar till att ”slippa” gå dit. Hm, har jag inte lite ont i halsen, eller min axel värker väl en aning? Men jag vägrar att låta min lata sida bestämma idag så nu finns det inget som kan stoppa mig.

Vi hörs lite senare.

Trevlig fredag.

All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Ingen TV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Underbart! Nåååågot avis kanske 🙂 -7.5 här och Jättefint med snö och allt..
  Men som i Thailand är det då rakt inte 🙂
  Lycka till med thaiboxningen

  Svara
 • Hej Hannah! Vad kul det är att följa er. Jag har själv bokat in en månad på Koh Lanta för mig och min son i Mars/April och han ska gå på Sanuk förskola. Jag har tänkt träna när han är där på förmiddagarna och sen har vi eftermiddagarna ihop.
  Är det på Lanta gym du ska träna thaiboxning? Förbokade du redan hemifrån? Hoppas det har gått bra på första passet : ) Med vänlig hälsning, Maria

  Svara
 • Hej,

  Din son kommer trivas ypperligt. Finns massor av olika ställen att träna på. Jag var på ett som ligger precis där vi bor. Ingen air condition så man dog nästan. Tror att Lanta Gym är finare. Hade inte förbokat något så det behöver du inte tänka på.

  Kram

  Svara
 • Ååååå härligt att svettas!!! Med mina få timmars sömn vette sjutton om jag fixar intervaller idag, men en promenad ska väl orkas med 😉
  Kul att få höra vad du tycker om boxningen!!

  Svara
 • Underbara bilder! Va kul att de trivs och har hittat vänner med.
  Lycka till på boxningen 🙂
  Kram

  Svara
 • Vad härligt det låter! Måste kännas underbart som mamma att höra från barnen att de längtar till att gå till skolan nästa dag 🙂

  Åh vad spännande med thaiboxning, det kommer alldeles säkert kännas i kroppen efteråt, men det är ju det som är så härligt, då har man gjort något riktigt bra för kroppen 🙂 Berätta gärna mer om hur träningen var!

  Kram kram fina Hannah!

  Svara
 • Gud vilken fin bränna Mio har fått, sååå avis på din lillgrabb. Oh lilla Livan,stortjejen, som står i bakgrunden och är så söt. Dina barn verkar ha det jättebra därborta, i ”varma Sverige”. Jag följer er resa och längtar till dina inlägg. Ha det så underbart nu Hannah, det förtjänar du och din familj.

  Svara
 • Förstår att barnen har annat att göra än att vilja titta på tv, precis som det ska vara! 🙂 Kul att du börjar med Thai-boxning! Tränar du där borta på Muay Thai centret, nära början av Long Beach? Inte mot saladan-hållet utan nära den vägen där ni besökte elefanterna?

  Min sambo tränar där i alla fall & trivs (även om han tycker att värmen är aningen påfrestande) 😛

  Må så gott! Förresten, om du har tid någon gång, kanske du kan ha en liten blogg-träff här nere på ön? Anar att det finns fler läsare än bara jag som bor här eller åtminstone befinner sig på Lanta? Det vore superkul! 🙂

  Kram ,
  Fia

  Svara