Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:02 | januari 21, 2013

God natt…

… min vän.

Nu sover alla barnen och snart jag också.

Det har varit en skön kväll med en vacker solnedgång utanför fönstret.

Nästan som ett vykort.

En trött jag i detta nu.

Var rädd om dig.

Vi hörs imorgon.

Kramar ❤


17 kommentarer17 kommentarer om “God natt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Herregud vilket fint hus!! Klart ni skulle åka när den möjligheten dök upp. Ser underbart ut, ladda era batterier.
  Kul att ”få följa med” dig hit.
  Ha de gott! Kram

  Svara
 • Helt underbart ser ni ut att ha det, men det va ni värda. Ja det blir väl verkligen att ladda batterierna, å underbart att få va tillsammans hela familjen, nyttigt för barnen med å riktigt få rå om varandra. Stor kram på er!!!

  Svara
 • Hej! Ni ser ut att ha det helt underbart!! Huset ni bor i ser ju helt fantastiskt ut. Hoppas Milan njuta å ta tillvara varje stund av ert äventyr !! Kramar

  Svara
 • Ni kan….. Ska det stå 🙂

  Svara
 • Hej! Så härligt bi ser ut o ha det. Helt fantastiskt!
  Ni är värda denna avkopplingen hela familjen, blir alldeles varm i hjärtat
  när jag hör hur bra ni har det och du verkar må väldigt bra <3
  Njut varje dag och ta vara på varandra!
  Hannah du inspirerar och är en otroligt fin människa!
  Kram från mig o Cornelia

  Svara
 • Fy vilka själviska föräldrar det finns. Att först åka till New York och lämna sin lilla bebis hemma och riskera anknytningsproblem och nu släpa iväg henne till en jobbig värme och utsätta henne för smittorisk. Självklart blir hon sjuk! Stanna hemma och prioritera hennes behov!

  Svara
 • Hej
  åh va härligt ni har det(avvis) njut och ta hand om dig och familjen!

  Njut av varandra och den fantastiska resa ni gör!! Om jag hade samma möjlighet som du skulle jag lätt resa i väg om jag hade barn.

  Kram

  Sofi: så dumt inlägg kan du inte hålla dina egna negativa kommentarer till dig själv. Bara onödigt tänk positivt istället. . Hannah gör ett positiv beslut och jag stöttar i det hon gör framför allt sina resor till New York och nu till Thailand. Viktigaste är att alla mår bra och man är tillsammans i slut ändan. Alla kan bli sjuk som tur är ger det med sig. Istället borde du tänka att det finns värre saker här i världen t ex hemlösa barn, utsatta barn m.m.

  Svara
 • Hoppas att ingen, och speciellt Hanna, inte ens tar sig tid för att kommentera dig. Det är ju just vad du vill och lever på…….När trollmor har lagt de elva små trollen och bundit fast dem i svansen, då sjunger hon vackrast för 11 små trollen………..

  Svara
 • Men vad underbart det ser ut, älskar värmen och skulle verkligen inte ha något emot att testa något sådant i livet. Det är nyttigt för alla med lite ombyten i denna vardagen , barnen lär sig massa nytt och ni kan bara njuta och ta hand om varandra i värmen och den underbara miljön:)
  Ni ser ut att må bra och du är så vacker Hannah. Det är första gången jag är inne och kikar i din blogg och nu är den bokmärkt och jag lär kika in och titta till er:)
  Ha det så gott .
  Vi kör det gamla vanliga på kvällen , zappa lite , raklång i soffan , massa filtar , tända ljus, hade hellre vart i poolen:)
  Sov gott

  Svara
 • Ni ser ut att ha det bäst! Njut av allt!

  Svara
 • Jaaa herregud Sofi … Så hemska föräldrar Hannah och Peter är!!! Det finns ju inga barn i Thailand som blir sjuka , inga doktorer och inga sjukhus!!! Huva vad hemsk!! Snälla du… Varför är du så elak ? Du kan ju inte vara lycklig !?

  Svara
 • Hejsan fina Hannah!
  Vad underbart ni verkar ha det!!
  Vilket hus.. som en dröm!!
  Man blir verkligen sugen på att göra samma sak som er:-)
  Njut och ha det gott!
  Här i Luleå är det ganska skönt just nu.-3 gr och klart .dock ej att jämföramed era temperaturer:-D
  Kram

  Svara
 • Vilket fint hus! Krya på er.
  Ps. Jag har inga barn och förvånas över hur en del ser sig själva som psykologer och experter för att man råkar vara ”mamma”. Skrämmande, är det en gen som några har som blommar ut när de skaffar barn eller? I så fall avstår jag nog 😉 Orka vara en pain in the butt!?!
  Däremot förvånas jag över föräldrar som inte uppfostrar sina barn och säger vad som är rätt och fel (sociala koder), att man inte säger något dumt till någon och att det blir konsekvenser om man gör det. En del tycks mest titta på och bara ta det kaxiga. Trötta mig.

  Svara
 • God natt och sov gott i ditt fina paradis 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Ja Sofi, hur ska stackars flickan bli när hon blir stor? Kanske trygg, harmonisk och berest.. Hur in du på allvar mena att hon skulle nå dåligt av detta. Livet sätts inte på paus för man har en bebis. Hade jag haft möjlighet att göra denna resa hade jag gjort det.. 🙂 Vilken upplevelse för hela familjen!

  Svara
 • Ja, visst är det ett paradis allt! 🙂 Och bilden är verkligen en vykorts-vy! Här på Lanta och de andra söder-öarna tycker jag faktiskt att solnedgångarna är de allra vackraste!

  Vi har rest i de flesta länder i sydostasien, men just här i Thailand är de verkligen ”blessed” med vackra kvällar. Och tur är väl det, så vi alla kan njuta av dom! 🙂

  Kram,
  Fia

  Svara
 • Hej! Har nyligen hittat hit till din blogg och upptäckte då att ni skulle göra en fantastisk resa. Jag bestämde mig då för att följa din blogg och därigenom er resa. Det är väldigt roligt att ta del av detta! Tänk att på detta sätt få utvecklas som människa, såväl vuxen som barn. Vi har varit till detta fantastiska land två gånger och nu planerar vi för en tredje resa. Fanns möjligheten skulle jag inte tveka att göra som er :). För att orka som förälder är det viktigt att man gör saker som man mår bra av. Ha det så bra och njut!

  Svara