Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | januari 24, 2013

Brustet hjärta

Idag gav Mio mig en sten som han hittat på stranden.

En hjärtformad sten. Ett stenhjärta.

Här är hjärtat helt…

… men vänder man på det så är det brustet, sa han.


11 kommentarer11 kommentarer om “Brustet hjärta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin sten, om den ligger på rätt håll 😉

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vad underbart ni verkar ha det. Ni förtjänar det verkligen, ni verkar vara en sån underbar familj! Läser din blogg dagligen och älskar att du lägger upp så mycket bilder.

  Jag vet att ni skrivit tidigare att er nya hemsida inte är optimerad för android, men den har funkat perfekt för mig fram tills idag. Nu är allt inzoomat och det går inte att ändra storleken så jag kan inte läsa allt du skrivit 🙁 Det är inte fel på min webbläsare i telefonen för det fungerar klockrent på andra sidor. Vore jätte tacksam om du kunde kolla detta med era tekniker för jag vill ju kunna läsa din blogg.

  Många kramar till dig och din familj
  Nina

  Svara
 • Hej, vad skönt ni verkar ha det i Thailand. Har ni barnflicka med från Sverige eller har ni thailändsk barnflicka som passar barnen? Skulle dock kännas lite konstigt att ha en utomstående boende så länge hos sig på semestern tycker jag. Jättefint hus ni hyr, riktigt drömhus

  Svara
 • Berättade i ett inlägg tidigare om Josefine som följt med oss. En vän till familjen från Skåne. Hon har passat barnen hemma och känner Vida sedan hon var nyfödd.

  Kram

  /H

  Svara
 • Inte konstigt att ha henne boende med oss då hon är som en i familjen. En lillasyster. Världens goaste och barnen älskar henne.

  Kram

  /H

  Svara
 • Vilken fin sten Mio hittat.
  Jag har lite frågor till er har ni någon mejl jag kan nå er på? Tänkte fråga lite angående bloggande.

  Svara
 • Ja jag undrar oxå om barnpassningen 😉 Läste nånstans att ni är SJU personer på den här resan – vem är det förutom ni två och fyra barn?
  BTW – Ert hus ser helt Underbart ut!!
  Kram!

  Svara
 • Skrev i ett inlägg tidigare om Josefine som följt med oss. En vän till familjen från Skåne. Hon har passat barnen hemma och känner Vida sedan hon var nyfödd.

  Kram

  /H

  Svara
 • SÅ fin! och så gulligt sagt! Hoppas ni har det jätteskönt! Kramar

  Svara
 • Så fint sagt av Mio. Du har så fina barn Hannah, ibland förstår man nog inte hur fina ens barn är förrän någon utomstående uppmärksammar det, eller när man tänker tillbaka på sådant de sagt tidigare. Hoppas ni får en underbar resa där nere, njut och kolla av hur barnen klarar av utlandsresan och sedan planera inför LA när ni är tillbaka i Schweden.

  FÖrresten så ska ni vara glada över att ni är där nere, för här är det RUSKIGT kallt

  Svara
 • Men vad gullig han är! Det verkar som att ni har det härligt där borta. Det är ni verkligen värda! ♥ kram

  Svara