Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:21 | januari 24, 2013

En dag på Koh Lanta

Hej min vän. Dagarna rusar fram trots att vi egentligen inte gör något mer än bara är 🙂

Imorse var det föräldrafika på skolan. Pojkarna var iväg på gympa men Liv hann vi se en stund när hon och förskolegrupperna var ute och lekte med sina drillpinnar. Efter det for vi till ett närliggande ställe, med några vi lärt känna som också har barn på Sanuk Svenska Skolan och även bor nära oss, och åt frukost.

Varje morgon är det samma rutin. Efter frukosten smörjer vi in barnen med solskyddskräm och myggmedel. Efter två veckor har de äntligen slutat fråga, Ååhhh, varfööörrr?! 🙂

Liv har också Thai-tema på schemat och har gjort sin egna drillpinne som hon övar med.

Havet glittrar och solen skiner.

Barnen hoppar i poolen så fort de kommer hem från skolan och förskolan.

Ikväll ska jag och Peter sätta oss på en mysig strandrestaurang och äta en romantisk middag. Barnen somnar så tidigt på kvällarna. Värmen och alla aktiviteter gör dem gott 🙂

Vi hörs ikväll igen.

Får väl passa på att önska dig en underbar dag. Min är snart slut men din har väl bara börjat 🙂

All Kärlek ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “En dag på Koh Lanta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Jag började följa dej när jag läste om din förlossning.
  Nu har jag skrivit om min och det jobbiga den bärt med sej.
  Jag har varit rätt låg och tror att det beror på det.
  Kanske så även för dej.
  Jag har en blogg där det mest blir många skratt men idag skrev jag om det jobbiga…

  https://gronaugglan.wordpress.com/

  Det är skönt att inte vara ensam med det…

  Ha det så härligt i Thai 🙂
  Anna

  Svara
 • Ser helt underbart ut där ni är, jag är såååå avundsjuk men men sitter med campingkatalogen och försöker hitta någon bra camping man kan åka till i sommar (någon som har något bra tips?). Det är ju snart vår, om bara två månader så sitter man där och ser tulpanerna börja komma upp (hoppas jag). Hur är det med dig? Jag hoppas du mår bättre nu 🙂

  Svara
 • Hej Hannah

  Va roligt att barnen trivs så bra där. Hoppas ni får det mysigt ikväll.

  Jag läser din blogg från iPhone och när jag pläderar igenom dagen inlägg och bilder så kommer det upp raden Femme start familj inredning osv. Undrar om det är fortfarande lite teknisk problem eller så är det något med min mobil?

  Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag i värmen.

  Kram

  Svara
 • Om du har tid, möjlighet, vill och kan så skicka en skärmdump från mobilen till [email protected] så att jag inte missuppfattar vad du menar. Tack.

  /Peter

  Svara
 • Hej ljuvliga du!

  Jag vill bara säga att jag älskar att läsa din blogg o det är så härligt att få följa med er i Thailand!
  Känns så märkligt när jag och många med mig, kan läsa så mycket om dig och det känns nästan som om jag känner dig. Vet att du är betydligt mycket mer än vad bloggen säger men det är trots det så naket. Hade velat skriva en hel roman till dig här om hur jag är och vilket liv jag lever en besparar dig detta;)!

  Kommer fortsätta läsa och jag gör det med glädje!!

  Var rädda om er / Sofia

  Svara
 • Sänder en slängpuss härifrån;)Hoppas ni får en mysig dejt ikväll och en massa go mat och dricka.Kram från ett otroligt kallt Skåne.

  Svara
 • Hej! Vad skönt ni har det! Kan rekommendera restaurangen Thai Cat som ligger på Longbeach. God mat!

  Svara
 • Ni ser ut att ha det toppen! Vad mysigt att ni kan unna er en romantisk middag. Det är ni värda. Ni är så fina ihop du och Peter.
  Här har det inte varit någon romantisk middag på år och dar….
  Har ni någon hemlängtan? Jag har varit sugen på att åka på en långresa med familjen men jag får sån hemlängtan efter ca 10 dagar.
  Vi har idag – 18 grader i Stockholm så ni behöver inte längta hem.

  Svara
 • Så härligt ni har det 🙂
  Är det mycket mygg och vad smörjer ni er och barnen med?
  Vi åker ner om 30 dagar ca!
  Längtar såå!

  Svara
 • Nja, det är en del mygg. Tyvärr även de som ger dengue-febern. Det är den vi försöker skydda oss mot. Vi har med Mygga från Sverige men har även köpt myggmedel här (starkare). Hög solskyddsfaktor varje dag. Första veckan 50 men nu har vi 30.

  Det är underbart här. Hoppas ni får en fin resa. Glöm inte vätskeersättning till barnen.

  Kram

  /H

  Svara
 • Hej Hanna!

  ni ser verkligen ut att ha det mysigt där och att barnen trivs i skolan gör så mycket.

  Ha nu en jätte romantiskt mysig date me maken i kväll nu då .. Stor kram

  Svara
 • Ha det så mysigt du o Peter Hannah, tycker det är bra att ni smiter ut när barnen somnat, det gör er gott. SÖtaste Livan, hon e så söt i vattnet. Mio o Liv står så fint o väntar på att bli insmorda, S.Å. S.Ö.T.A

  Svara
 • Oj vad barnen svettas- hur fär man i dem tillräckligt med vätska- särskilt den lilla minsta?

  Svara
 • Nä, de svettas faktiskt inte så mycket. På bilden är Mio nyinsmord med solkräm… Som jag skrev 🙂

  De dricker mycket men får en vätskeersättning varje morgon då flaskvattnet inte har de salter som vi är vana vid och behöver.

  Vida dricker sin mjölkersättning (260ml) var tredje/fjärde timme plus frukt och vätskeersättning.

  Kram

  Svara
 • Kul med drill! Sigtuna har en drillförening , kanske vore något för Liv!

  Svara