Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | januari 25, 2013

Silhuetter

God kväll min vän. Allt väl?

Peter fångade solens sista strålar och tog riktigt fina bilder på mig och flickorna. Vi står som svarta silhuetter mot den vackra solnedgången som speglar sig i havet.

Nu har vi gjort oss redo för att fara på eldshow.

Trevlig kväll.

All Kärlek ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Silhuetter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Fina bilder & solnedgången var jättefin! Jag satt på stranden och läste bok & väntade på just solnedgången. Sitter ofta på Long Beach. Då såg jag faktiskt Peter och Liv leka på stranden och sen också dig & william uppe vid ert hus. Tänkte ett tag att jag skulle hälsa, men jag ville inte störa er!

  Men vad mysigt det såg med poolen och härliga trädgården, förstår att ni trivs! Just den delen av stranden ligger närmast oss när vi kommer åkandes från vårt hus, så vi är där ganska ofta. Hoppas jag ser er igen så jag får hälsa ordentligt! Ha en mysig fredagkväll!

  KRAM,
  Fia

  Svara
 • Åh wow vilka fantastiska bilder!!!! De måste ni ha som tavlor sen!!! Superfint och det kommer vara ett fint minne för er allihopa! Ha en trevlig helg! KRAM

  Svara
 • Men åååå vad fint! Den sista är ju underbar!
  Du måste ju förstora en sån på canvas el nåt!

  Svara
 • Åh vilka fina bilder!! Han är en duktig fotograf må jag säga din kära man 🙂

  Kramar

  Svara
 • Vad fina foton vilken bra fotograf! Dessa bör ni ha som tavlor!

  Svara
 • Hej,
  Tack för en fantastisk blogg som jag följt under åren. Er resa får mig att längta till att göra en långresa med min egen familj. Går det att komma i kontakt med det par som hyrt ut sitt hus till er, då storleken är perfekt för oss o bra med närhet till stranden. // N

  Svara
 • Strålande bilder på strålande tjejer 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Har följt din blogg ett tag men inte kommenterat nån gång. Även i Finland har du de som läser din blogg 🙂 Underbart att följa er resa i Thailand. Jag är själv född och bodde där i 13 år så jag känner mej ”hemma” när jag ser bilder därifrån och papaya salladen du äter till lunch är så god, min favorit. Hoppas ni får fortsätta att njuta av maten, vädret, naturen och människorna. Ha det så bra!

  Svara
 • Hej Hannah! Har följt din mysiga blogg ett tag. Även i Finland har du de som läser din blogg 🙂 Underbart att följa er resa i Thailand. Jag är själv född i Thailand och bodde där i 13 år så jag känner mej ”hemma” när jag ser bilder därifrån och papaya salladen du äter till lunch är så god, min favorit. Hoppas ni får fortsätta att njuta av maten, vädret, naturen och människorna. Ha det så bra!

  Svara
 • Åh vad underbara bilder, fantastiska! Ha det bra! Kram

  Svara
 • Vackert!!
  Här är det fredagsmys som gäller, har ätit tacks, som resten av Sveriges befolkning 🙂
  Till helgen blir det middag med vänner och familjen och bio. Längesen jag var på bio, kul men längtar nästan mest efter popcornen haha.
  Mys i solen! Kramar

  Svara
 • Vackert min vän!

  Svara
 • Jättefina bilder! Ni verkar ha det underbart, njut! Här hade vi -20 grader häromdagen, BURRRRR!! 🙂

  Svara
 • Vilka jättefina foton, som tavlor! Önskar att vi hade oxå haft lite värme och sköna vår/sommarkvällar istället för kylan och vintern. Men så är jag ingen vintermänniska heller… Njut ni så mycket ni kan av allt det sköna!
  Kramar från ett kallt Skåneland

  Svara
 • Vilka underbart vackra bilder och upplevelser ni kommer ta med er hem från er resa. Kram towe.

  Svara
 • Verkligen fina bilder på er, såg även på instagram. Det är kul o leka fram fina bilder,motljus är kul.

  Svara