Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:08 | januari 27, 2013

Ljuvliga

God kväll min vän. Hoppas allt är väl och att du har haft en fin helg.

Här är det lugnt. Alla barnen har somnat och jag och Peter sitter vid varsin dator 🙂

Peter Skypar med sin kompis Jesper och jag passar på att skriva till dig innan jag somnar.

Måste lägga mig tidigt för imorgon bitti när jag lämnat barnen vid skolskjutsen så far jag och Peter ut med speedboat och besöker olika öar. Vi ska snorkla och simma in i en grotta som sägs vara fantastisk. Lovar dig massor av bilder!

Idag sommnade Vida i hängmattan ute i salan. Först låg hon där och skrattade men efter en stund då jag gungat henne fram och tillbaka så somnade hon.

Hur ljuvlig kan man vara? Mitt lilla underverk.

Med ett litet finger i munnen sov hon gott. Ser nästan ut som hon ligger och funderar.

När jag laddade över bilderna i datorn så dök en annan ljuvlig prick upp.

William som vanligtvis är lite fotoskygg 🙂

Min fina förstfödde son. Vi två har alltid haft ett speciellt band. Vi har varit tillsammans mycket bara han och jag. När han föddes var det bara vi två under en lång tid. Kärlek!

Nä, nu ska jag sova.

God natt vackra Du.

Kramar ❤

 


20 kommentarer20 kommentarer om “Ljuvliga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah.
  Vi är också på Koh Lanta (Sai Naam till och med) och vi körde 4 island-turen med speedboat (Lanta Gardenhill Speedboats) idag. Emerald cave var nice men bäst var snorklingen. Riktigt bra. Jag har två tips: 1. Om ni vill ha det riktigt guppigt med gassande sol över kroppen i 2-3h, sitt fram i båten, annars bak under tak. För oss var det lite knepigt att sätta oss bak efter att vi väl hade valt fram. De tyckte att man skulle hålla kvar sina platser. 2. Ta med lite bröd i en påse om ni ska snorkla, alla fiskar flockas runt er direkt. Magiskt.
  Ha så kul!

  Svara
 • Åh, så trevligt.

  Tusen tack för tipsen 🙂 Jag ska paxa platser bak direkt.

  Allt gott.

  Kram

  Svara
 • Vilka fina bilder!Blir lite tårögd när jag läser ditt inlägg.Har själv mitt underverk sovandes i bärsele just nu samtidigt som jag har ett speciellt band med min förstfödde då vi också levde själva ett tag bara han och jag.

  Svara
 • Vilket roligt och spännande äventyr ni skall på, ser fram emot att få se massor av bilder! 🙂
  Men Vida, hur go får man lov att bli egentligen?! Det ser verkligen skönt och avslappnat ut. Så härligt det måste vara att vaggas till sömn i en hängmatta 🙂
  Och William, fina, största storebrorsan. Vilket äventyr han har med sig i ”bagaget” efter eran resa, något jag tror att han alldeles säkert kommer vara tacksam över och minnas för resten av sitt liv 🙂

  Ha det gott fina du! <3
  Kramar

  Svara
 • ni måste ta med barnen på tur med båt, de kommer uppskatta det. helst till Koh rook, där varaner kryper på ön när man ska äta lunch. det kommer de komma ihåg!!!

  Svara
 • Ja, vi tänkte fara dit hela bunten någon helg. Dagens tur var inget för barnen.

  Kram

  Svara
 • <3 <3 <3 kram på er

  Svara
 • Hej!
  Tack för underbar blogg Hannah!
  Jag är gravid i v11 snart och är väldigt nyfiken på din yoga dvd. Vart kan man köpa den och behöver man köpa redskap till förutom matta såklart 🙂

  Ha fortsatt härligt semester i Thailand!

  XX S

  Svara
 • Goa Vida;)så söt och världens goaste storebror;)spännande med utflykt i morgon. Ska bli spännande och se alla bilder.Såg fotbilden på Instagram;) samma långa tå som jag.Ställer till det när man ska köpa skor ibland haha.Mina är inte lika bruna av förklarlig anledning.Helgen har varit ganska lugn och sansad,skönt ibland.Längtar till vardagen igen.Nästa vecka väntar lite egentid och spa beh.Tyvärr lite dyrare än i Thailand.Nu lite mat och sedan lite läsning.snart dax för er och sova väl? Sov gott.Puss o kram.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Härligt med utflykt! 🙂 vi tänker göra samma när vi kommer om 3 veckor:-) men hur tänker ni göra med Vida när ni ska simma in i grottan? Vi har oxå en liten med oss å funderar lite på hur man ska göra…. Simma en i taget kanske?

  Svara
 • Underbara bilder på Vida. Så go hon ser ut där hon nannar skönt.
  Fin bild på William, så stor han börjar se ut. Förstår att du har ett speciellt band till honom, din förstfödde och så….. Mio, han har energi för många va? Charmtrollet.
  Visst är Vida väldigt lik Livan????
  Fortsätt ha en underbar resa!
  Kram!!!

  Svara
 • Hej! Sitter här och tittar ut när snön faller, vill vara där ni är! Fantastiskt!
  Vi åkte också speedboat till en grotta nedanför Lanta. Emerald cave vid Koh Muuk. Lite läskigt, jag är så löjlig! Får för mig allt möjligt i såna lägen;) när vi simmade in i grottan ropade någon att den kände en orm runt benen. Detta verkade sen inte stämma, men du kan förstå min hysteri!!;) hoppas du läser detta efter utflykten så jag inte sätter griller i huvudet på dig! Vet att det ingick lunch på dagen och den var supergo! Sanden var nästintill kritvit söder om Kanta. Ljuvligt!
  Ta hand om dig och din fantastiska familjen! Tusen kramar till dig! Du verkar/är en underbar person med ett stort och varmt hjärta älskar din blogg! Kram Marika

  Svara
 • Så fina bilder! Älskar bilderna på lilla Vida som ligger och myser och visst ser hon lite fundersam ut i sömnen med fingret i munnent. William är ju bara för cool! kram towe.

  Svara
 • Mysigt!
  Kan du inte skriva hemsida/mail till den ni hyr av? Har kollat på Blocket men ert huS ser underbart ut!

  En helt annan fråga, förrut skrev du om en ögonfransserum som inte var skadligt? Vad hette det?
  🙂

  Svara
 • Åh vad härligt ni har det! Min dröm är att få göra en liknande resa nästa vinter…

  Kramar!

  Svara
 • Ohhhh vilka söta bilder av din fina Vida 🙂

  TREVLIG KVÄLL söta fina 🙂

  Svara
 • Hej fina Hanna!
  Jag läste längre bak bland kommentarerna att en tjej undrade, precis som jag, hur ni gör med Vida när ni tex ska snorkla och så. Jag är jätte nyfiken! Vi är också resesugna, men vi har ännu inte kommit fram till hur vi ska lösa sådana situationer eller om det är bättre att vänta med resan ett par år.
  Kram kram

  Svara
 • Hon hänger i en boj efter oss 🙂

  Har skrivit det säkert tio gånger men jag gör det en elfte 😉

  Vi har en tjej som heter Josefine med oss från Sverige. Hon är en vän till familjen från Skåne och har passat barnen mycket hemma och känner Vida sedan hon föddes.

  Kram

  /H

  Svara
 • Så fina barn du har!

  Jag berättade ju för dig att min sambo var ute på 4dagars-dykjobb och dök (& snorklade) bland annat på öarna här utanför Lanta. Det ska tydligen vara väldigt vackert, så jag tror ni kommer ha en underbar dag & se mycket fint!

  Njut av dagen tillsammans!

  Stor kram,
  Fia

  Svara
 • Fina!

  Svara