Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:56 | februari 1, 2013

Nya kläder

Hej igen min vän. Fick precis ett mail från min vän Marita på me&i. Hon berättade att de släppt den nya kollektionen nu. Åh, vad mycket fint det finns. Inte bara till barnen utan även till oss 🙂

Minns du den svarta klänningen som jag designade för me&i i höstas. Älskar den och dess kvalité. Alla deras kläder har en bra kvalité och håller länge.

Gillar de som är enklare i färg och modell. Som dessa. Vill ha!

Regimental Jacket.

Fantastic Maxidress.

Wings at back sweatshirt.

och så till mina favoritjeans. Har två par redan som jag använder flitigt. Inte här dock 🙂

Skinny jeans. Finns även i slappare boyfriend-modell.

Boyfriend-modell i vitt.

Trist att bilderna blev så små. Kika in på deras hemsida HÄR! istället.

Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Nya kläder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha detta var lite roligt ju.I går beställde jag både jackan och sweetshirten.Tyckte bara det var lite missvisande ang.färgen på jackan.På bilden militärgrön och modellen ljusgrön.Ja vi får väl se när den kommer;)Fiiiint är det iallafall.Kram på dig vännen.

  Svara
 • Hej Hannah,
  Låter som ni stormtrivs, inte så konstigt iofs 🙂
  Det har hänt så mkt kul den här veckan jobbmässigt, så jag är suuuuperglad.
  Och sen är det dessutom fredag!! Ha en skön helg snygging.
  Kram

  Svara
 • Det var en snygg klänning!! Den ska jag titta närmare på ;). kramar

  Svara
 • Nej vet ni kära läsare: allt handlar inte alltid om aaavundsjuka; det är ett väldigt slitet ord. Att få undra varför man har behov att ta med sig barnflicka för avlastning på semestern när 3 av 4 barn går i skola och på förskola är väl inte konstigt? Alla gör sina val och det ska respekteras, men jag har också tyckt att det låter lite väl ”överarbetat”:) Jag har också fått den uppfattningen att Hanna är en person som inte direkt gillar att ”hugga i” utan föredrar en mer soft tillvaro och mår som bäst när det är vila, helg och slapparliv. Och kanske är det just det som kan provocera vissa? Jag kan bli provocerad av lata människor som inte har ett tydligt mål och ”lever på andra”, det vill jag erkänna. Men jag kan inte säga att jag blir så provocerad av Hanna i detta fall. Det där med barnflicka tycker jag som sagt är lite överreklamerat, men för övrigt:- låt henne gilla det liv hon lever. Om det så är att inte jobba så mkt, tycka om att softa och vila, sova och ta det lugnt. Hon kanske behöver det? Och vad gör då det? Sedan att Martin M flikar in med en spydig kommentar tycker jag inte hör denna blogg till. Ville ni inte slippa just den typen av kommentarer..?

  Svara
 • Men Elina faktum kvarstår att avundsjuka finns och förekommer 😉

  Jag får inte uppfattningen att barnflickan är med alltid i deras vardag. Sedan är det en vän till familjen. Med 4 barn är det nog svårt att ”slappa till det” så jag unnar familjen detta när det går. <3

  Svara
 • Huvudet på spiken annabelle 🙂

  Puss
  /H

  Svara
 • Visst fanns det mkt snyggt ss 2013!
  Jag måste bara säga att den klänningen du var med o designade är ju såå skön o snygg, min favvo!

  Kram

  Svara
 • Godmorgon Thailand!

  Håller med dig Hannah, tycker om deras kvalite på kläderna, har själv ”din klänning”. Och igår beställde jag faktiskt den långa klänningen och den rosa tröjan, ska bli spännande när det kommer 🙂
  Ha en superskön lördag och ta hand om er, kramis

  Svara
 • Så mysigt ni verkar ha det där nere, underbart! Tror att det verkligen är perfekt att tanka energi och vårda varandra ibland på så sätt. Här sitter jag med raggisar och drömmer mig bort till värmen. Men snart kanske det blir en resa här med.

  Me&i kollektionen är verkligen underbar i vår. SÅ mycket fint och framförallt till oss vuxna. Heja Heja
  Har beställt jackan jag med samt de härliga paisley blusarna. Så somrigt och fint

  Kram

  Svara
 • Hihi, ser att vi har samma favoriter! Kommer nog bo i den där Maxiklänningen denna vår/sommar!

  KRAM

  Svara