Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:07 | februari 5, 2013

Instapics

God kväll min vän. Här hemma snarkas det ikapp. Alla barnen sover och strax är det även min tur 🙂

Här kommer lite bilder från mitt Instagram på dagarna som har gått.

Dumt att glömma bort att man lagt en champagne på kylning i frysen.

20130205-210314.jpg
Livan Divan.

 

 

Var rädd om dig!

Godnattkram ❤


15 kommentarer15 kommentarer om “Instapics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God natt sov gott fina du.

  Svara
 • Godnatt Marita 🙂 ❤

  Svara
 • Vad ledsamt att behöva läsa allt detta ordkrigeri som blivit på sidan. Jag hoppas Hannah att du försöker att inte lägga allt för mycket energi på det negativa som berör, fokusera på allt det positiva som berikar ditt/ert liv. Dessa människor som tror sig veta och gärna tycker i alla möjliga diskussioner fast de inte har tillräckligt med ”kött på benen” är nog bara bittra och sorgsna människor. Har faktiskt inte orkat läsa allt men hann med en del och det fick räcka.
  Låt dem inte vinna energi!
  Du ska vinna energi på att just din familj mår bra just i detta nu! Vilket ni ser ut att göra! Jag njuter i fulla drag över att se en så harmonisk fin familj få möjlighet att uppleva detta äventyr tillsammans. Tänk vilka underbara minnen ni skapar tillsammans. Så när de dystra lite tyngre dagarna kommer så kan ni kolla på fotografier tillsammans och minnas ljuvliga vackra minnen 🙂
  Känner mig som en moraltant just nu men kan vi som verkar läsa din blogg lägga ner stridsyxan? Känns som sandlådenivå på vissa kommentarer. Lite onödigt om ni frågar mig!
  Jag önskar er en fortsatt fantastisk resa och hoppas att ni får må bra!

  //Kram Maria

  Svara
 • Tack kära Maria. Ja, det tycker jag verkligen. Ner med stridsyxan och så har vi trevligt istället 🙂

  Stor kram

  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag och min sambo Anders kommer till Koh Lanta nu på torsdag (7 februari). Vi ska bo på hotell Rawi Warin under två veckor. Tänkte höra om du har några bra tips (förutom de du har gett via din blogg hittills) på vad vi absolut inte bör missa under vår semester på ön :-). Tack på förhand! Önskar er en fortsatt skön semester/familjeledighet!

  Vänliga hälsningar, Malin

  Svara
 • Åh va den klänningen du har är snygg! Har tänkt fråga flera ggr vad det är för märke? Va underbart ni vekar ha det på resan!

  Svara
 • Nu får du väl ändå ge dig, vem tror du att du är Hanna? Du kastar så mycket sten när du själv sitter i glashus så det finns inte. Att människor ifrågasätter om pengar som du samlar in kommer de tillhanda som du samlar in till är väl en VÄLDIGT berättigad fråga, varför skulle det inte kunna vara så att just du inte skulle förse dig själv? Det är ju detsamma som att säga att det insamlingskontroller som finns för att säkerställa en etisk och moralisk samt laglig insamling inte behövs. BEHÖVS av en anledning, om du inte har något att dölja så förstår jag inte varför du inte redovisar insamlingens medel här.

  Svara
 • Jag blir chockad! Men mest över att det finns personer som kan vara så dumma och elaka samtidigt. Hoppas inte allt detta förstör er semester. Jag vet att jag tagit åt mig så förbannat och blivit så ledsen. Även fast man vet att folk skriver dumma saker bara av ren elakhet eller dumhet. Hoppas ni är starka tillsammans Hannah och Peter!

  Efter att ha läst antal elaka kommentarer på senaste så är jag ännu mer glad att min blogg har lösenord. Men det är bra att ni kan se komiskt på det, det tycker jag ni ska. Det är synd stämningen bara ändrades på en gång. Det har varit så roligt att läsa kommentarerna här förut för att det har alltid varit så bra stämning. Hoppas den kommer tillbaka!

  Jag är glad Hannah att du ändå fortsätter så att vi får läsa din intressanta blogg. All styrka åt dig.

  Ha det underbart i Thailand(inte alls avis;) ) och visa gärna många bilder på allt vackert där borta.

  Kram Maria

  Svara
 • Svensk Insamlingskontroll säkrar att insamlingsverksamheten håller hög kvalité och är också de som beviljar 90-konto till ideella organisationer som har offentlig insamling om dessa uppfyller högt ställda krav. Förra året betalades, enligt uppgift från ansvarig, 668.000kr ut till barnhemmet via vår kanal. En fantastisk summa enligt mig. Så stort tack till alla ni som hjälper till och inte tror det värsta. Något säger mig att ett antal flickor i Indien också är tacksamma för den möjlighet våra läsare givit.

  Jag hoppas att detta räcker som svar. Och om det inte gör det så har jag inte mer att säga. Jag låter siffrorna tala.

  Med vänliga hälsningar,

  Peter Karyd
  FEMME.se

  Svara
 • Hej Hannah!

  Vilken härlig resa ni gör. Längtar till sol och värme jag med men jag missunnar inte denna resa som ni gör tillsammans med barnen.

  Till er som anklagar Hannah och hennes familj att ha tagit pengar ifrån insamlingen. Jag fattar inte hur man kan tro nåt sånt överhuvudtaget. Hur skulle ni själva reagera om ni skulle själva bli anklagade för att ha tagit pengar ifrån insamling? Jag skulle bli sårad så som Hannah med familj har blivit av era anklagerser..

  Ha en fortsatt trevlig resa..

  Med vänlig hälsning Sara

  Svara
 • Hej kära Hannah! Låt inte någon suga på din energi. Den ska du ha till din fina familj, för Gud ska veta att det finns många energibovar. Förstår att det är hemskt att bli anklagad för saker, man kan ju undra var folk får allt ifrån. Mina tankar är hos Er och till slut får du upprättelse, både vad det gäller det ena och andra!Massor av styrkekramar till dig o hälsa familjen.

  Svara
 • Så härliga bilder och vilken HOT MAMA du är, så vacker!
  Tack för att ni delar med er av ert liv, riktigt skoj att följa er på er underbara resa och jag känner nästan värmen från er och solen hela vägen hit till skåneland… 🙂

  Sköt om er ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Hannah,

  tack för en underbar blogg! Våra liv skiljer sig väldigt mycket då jag är yngre och har en helt annan vardag, men jag blir så glad av att gå in här och läsa om din vardag. Blir glad varje gång du har uppdaterat! Du verkar vara en väldigt omtänksam och härlig person och vill bara säga hur mycket jag uppskattar att du delar med dig av dig själv och din familj.

  Hoppas ni får en fortsatt underbar resa och fortsätter att blogga på samma fina vis som du gör!

  Svara
 • Söta lilla Liv.
  Åh Instagram är så roligt. Jag följer dig där med. enlitenbit_cia heter jag där.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Det är första gången jag kommenterar här och jag kände att jag ville säga vad jag tycker.
  Jag har läst din blogg sedan Liv föddes och du bjuder verkligen på dig och din familj. Ni verkar vara trygga i varandra och dina barn verkar vara riktiga finingar.
  Att ni skulle ta av barnhemsinsamlingen för eget bruk verkar helt absurt! Varför ens komma på tanken att beskylla er för en sådan sak??

  Om jag hade din snygga kropp så hade jag inte tvekat att fota den heller. En del tycker tydligen att man inte får ta kort på sig själv i bikini. Måste man skämmas bara för att man fått barn eller vad är det som drar igång alla hemska kommentarer?? Sträck på dig Hannah, du är en puma 😉

  Ta vara på varandra du och Peter och njut av er tid i Thailand. Man blir så mycket trevligare som förälder när man får egentid ibland. Å tyvärr är det lätt att glömma bort att man är äkta makar/sambor när man har små barn. Passa på att dejta mycket på tu man hand.

  Tack för att du delar med dig av din fina familj och din vardag!

  Svara