Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:12 | februari 6, 2013

Manikyr

Hej igen vacker. Liv har fått sig en manikyr. Söta jorgubbar på ena handen och vackra blommor på andra 🙂

Hon älskar att gå och få sina naglar fixade.

Jag har ännu inte gjort vid mina naglar. Kan verkligen behövas!

I eftermiddag har vi legat i salan, läst och vilat.

Nu ska vi äta middag.

Varma kramar ❤


32 kommentarer



32 kommentarer om “Manikyr”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh vilka söta naglar. Det där hade min dotter också älskat hon är nästan lika gammal som Liv=)

  Svara
 • Bedårande naglar! Livs 😉

  Svara
 • Livet är vackert hos Er minsann! 🙂
  Önskar mig väldigt långt bort från kyla när jag är just här inne! 🙂

  Svara
 • Söta naglar på lilla Livan;) Jag tycker du har fina naglar nu Hannah. Förutom avskalat nagellack då ;)) Du hade väl sköra naglar kan jag minnas? Det kan kan ses på naglarna hur man mår sägs det. Då mår alltså både du och jag bra ;)) Hoppas middagen var god. Puss och kram på dig fina du .

  Svara
 • Så söta naglar på sötnosen. Dina naglar behöver bara lite nytt lack så blir de jätte fina 🙂

  Svara
 • Åh vilka söta naglar på lilla prinsessan! Du ser verkligen ut att stråla Hannah nu! Jag hoppas du mår bättre och att det går i rätt riktning!

  Ni verkar ha det toppen och det är så roligt att få följa ert äventyr 🙂 här i sundsvall föll det ca 3 dm nysnö igår och snart skulle det bli 20 minus igen!! 🙁

  Kramar från mig!

  Svara
 • Vem vann tävlingen om resan till Thailand?

  Svara
 • Här hittar du vinnaren.

  http://www.femme.se/thailand/

  Svara
 • Hej Hannah!
  Om två veckor (19/2) åker jag iväg till Koh Lanta men min familj och jag undrar hur shoppingen är? Är det billigt? Vad kostar manikyr/pedikyr? Längtar ihjäl mig när jag ser dina bilder. Mvh Emma:)

  Svara
 • Vad gulliga naglar 🙂 Och du är så solbränd och fin <3
  kram

  Svara
 • Jag vill också ha jordgubbsnaglar 🙂 Så somrigt!

  Svara
 • Vilka fina naglar på söta Liv:-) hur många veckor har ni kvar nu i paradiset? Här hDe snön så gott som försvunnit men nu har det snöat hela dagen,så..Vår vill jag ha:) sol å värme! Vad säger pojkarna,längtar dom hem?;) Ha de så gott! Kram

  Svara
 • Kan du inte dela med dig hur du lyckas skydda dig från Gerard som ni så fint kallar ”den” Du solar ju ändå och varit ett par veckor i Thailand, så verkligen utsatt. Och ändå klarat dig så fin i hyn!! Själv vågar jag knappt vara ute i solen och utomlands vågar jag inte:(((

  Svara
 • Åhhh… Längtar tillbaka när jag ser alla fina bilder 🙂
  Ifjol när min dotter gick på Sanuk så kom Children of the forest och hälsade på! Du må tro vilken fest och många glada barn 🙂
  Vi planerar en ny resa där vi tänkte vara på Lanta ett helt läsår så det är bara bita ihop och spara 😉
  Mysigt att kolla in här då och då iaf.
  🙂

  Svara
 • Varför inte lämna ut fullständig namn och adress på den som vann
  resetävlingen till Thailand?

  Svara
 • Peter har lagt ut en länk om tävlingen- varför ska familjens hela namn utlämnas? alla kan inte vinna…;-)

  Svara
 • Vinnaren har meddelats via telefon och det finns ingen anledning att rapportera hennes fullständiga namn och adress. Det har vi aldrig gjort och kommer inte heller göra framöver då vinnaren inte har någon skyldighet att offentliggöra detta. Vem vet, kanske skickar hennes bror (hon gav resan till honom) bilder från Koh Lanta när det kommer hem i slutet av mars?

  Med vänliga hälsningar,

  Peter Karyd
  FEMME.se

  Svara
 • Åh – thaimanikyr for the win!! Vi åker om knappt tre veckor till Khao Lak och jag LÄNGTAR nästan ihjääääl mig.

  Svara
 • Ge upp NU när det gäller den där vinsten till Thailand.Så jäkla trist med alla tråkiga kommentarer här inne nuförtiden.Är ni missnöjda så skit i och läs bloggarna.Avundsjuka människor finns det gott om.Svenskar i ett nötskal som inte kan glädjas när det går bra för andra än dom själv.Jag är uppriktigt och ärligt jätteglad för dig Hannah och din familjs skull som har fått chansen och uppleva detta underbara äventyr.Fortsätt njut av er Thailandvistelse.Puss o kram.

  Svara
 • Marita, Det borde väl ändå vara självklart att alla får veta vem som har
  vunnit tävlingen!

  Svara
 • Här hittar du svaret: http://www.femme.se/thailand/

  Svara
 • Hej Mona, jag vann tävlingen till Koh Lanta, tävlade och önskade att min storebror och hans familj skulle få resa iväg på denna ifall jag vann! Dom reser i slutet av mars. Du är välkommen att kontakta mig på [email protected] om du misstror på att jag finns!
  Ha en bra dag / Jessica

  Svara
 • Det går ju många rykten om att det är en av era egna bloggare, som har utsetts till vinnare! Att bara skriva ett förnamn på vinnaren låter
  absolut inte trovärdigt!

  Svara
 • Christina, Varför låter det inte trovärdigt om man bara skriver namnet på den som vann?

  Hade jag tävlat och vunnit så hade jag bara viljat ha mitt namn utskrivet inte adress.

  Nu får ni väl ge er att det är en av bloggarna som har vunnit. Både Hannah och hennes man har ju sagt att det inte är hon och sen finns det på denna sida också vem som vann. Så ger nu..

  Svara
 • Hej Christina, jag var personen som vann resan till Thailand. Börjar ärligt bli trött på alla tråkiga kommentarer kring detta, varför inte helt enkelt glädjas med min storebror och familj som nu får möjligheten att åka på denna resa till Koh Lanta. Jag kan förstå din besvikelse om du hoppades på att du själv skulle vinna, men det kanske är din lycka nästa gång? Du är väldigt välkommen att kontakt mig på [email protected] om du fortfarande inte tror på att jag finns, så ska jag svara på alla dina frågor:) Tjingeling / Jessica

  Svara
 • Jag håller med Christina. Bloggerskan som vann tävlingen, åkte till
  Thailand idag.

  Svara
 • Nu får ni väl ge e. Det är inte blggerskan som vann. Titta på länken som finns längre ner i kommentarerna så får ni veta att det är en annan som vann. Avundsjuka eller?

  Svara
 • Hej Annika, min storebror och hans familj som vann resan via mig, Jessica, reser till Koh Lanta i slutet av mars…precis som det stod i tävlingsvillkoren 🙂 Har du frågor, kontakta mig gärna på min gamla mailadress: [email protected]
  Ha en bra dag // Vänligen Jessica

  Svara
 • Bloggerskan som vann tävlingen, åkte till
  Thailand idag.

  Svara
 • Bloggerskan åkte till PHUKET nu i februari. Tävlingen var till KOH LANTA i mars. Jojo Lanta Rental som är huvudsponsor har inte ens boende på Phuket. Varje år åker 400.000 svenskar till Thailand så snälla vänner släpp nu detta en gång för alla.

  PS: Christina, Gun, Mona och Annika, ni har samma ip-nummer. Tänk att fyra kritiska damer som ni använder samma dator. Är det inte lättare att ni pratar med varandra istället för att skriva till varandra om ni ändå bor eller arbetar tillsammans. Fast ni kanske jobbar skift och aldrig träffas? 🙂

  Svara
 • Njut av era vistelse i Thailand. Du verkar vara så engagerad och omsorgsfull mot hela din familj hela tiden. När man ser hur era barn verkar njuta av vistelsen så känns det som om man själv m fam skulle ta en period under nästa vinter för att bo på varmare breddgrader. Tänk vad mkt kul som barnen kan berätta för sina klasser när de kommer tillbaka. MÅNGA KRAMAR:-)

  Svara
 • i writing about the coupon choose your free gift when you register and take a flavor break get 1 out of 3 gifts enter code MAR9761 my husband got one two same code on it we smoke marlboro regular and i smoke marlboro 100 his code is the smae as mine

  Svara