Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:10 | februari 8, 2013

Gåvor

God fredag min vän. Hoppas allt är väl. Här är det dags för lunch. Barnen har kommit hem från skolan och vår helg har börjat.

Känner mig lycklig i hjärtat. En känsla som så länge varit avlägsen mig hemma i Sverige. Äntligen har jag kommit tillbaka till mig själv efter allt som hände när Vida föddes. Är tacksam över den känslan och vill hålla fast vid den föralltid.

Nu ska jag och Liv ska fara till ett ställe där de tar hand om katter och hundar. Man får hjälpa till att gå ut med hundarna och ta hand om katterna. Har alltid varit min dröm att öppna ett sådant hem i länder där djuren far illa. Nu får jag i alla fall dra ett litet strå till stacken 🙂

Igårkväll åt vi en god kyckling i sötsur-sås med ris. Vida har börjat smaka lite på vår mat. Den som inte är stark. Hon gillar dock fruktpuréer och gröt bäst men största favoriten är fortfarande ersättningen och GodNatt-välling.

Efter middagen var det show vid poolen. Mio, William och deras danska kompisar showade med lysande pojer.

Idag har jag på mig fina armband som jag fått i present av Liv och William. De överraskade mig för ett tag sedan med armband som de köpt av en man på stranden för deras sparpengar. Så kärleksfulla.

PS 23 armbandet från emmaisraelsson.com och mitt LoveBracelet har jag alltid på mig. De yttersta med turkosa stenar fick jag av William och det flätade turkosa var en gåva från Liv ❤

Var rädd om dig. Hoppas att du får en fin start på denna fredag och helg.

All Kärlek ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “Gåvor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skönt att mår bättre vännen, å e gladare:). Å vilka fina armband de hittade! Kram på dig<3

  Svara
 • Oj va lik Vida är Peter där!!!!

  Svara
 • Vad har ni med er för vagn till Vida?

  Svara
 • Vår JOOLZ.

  /H

  Svara
 • Fantastiska du!
  Så härligt att läsa att du mår bättre!
  Hoppas du alltid ska få vara lycklig från och med nu!
  Du har en fantastisk familj!

  Svara
 • Så glad jag blir att höra att du mår bra igen! Du kanske kan lära mig och hitta tillbaka till mig själv när du kommer hem. ❤ Hon är fortfarande borta. 🙁

  Hihi, så hon äter och mumsar nu. Gud vad roligt, den tiden älskade jag med mina barn. Underbart underbart underbart ser allt ut. Njut vidare och ta med dig lyckokänslan hem.

  Puss & Kram min vän!

  Svara
 • Jag ska ta hand om dig när jag kommer hem 🙂 Är rädda att jag mår bra här bara för att jag är långt borta från elaka typer. Du vet.

  Längtar efter att se dig ❤ Världens bästa Du ligger där och väntar på att få komma tillbaka.

  Puss

  /H

  Svara
 • Åååhh, det gläder mig oerhört att höra att du är tillbaka!! 🙂 Och vad stor Vida har blivit!!! <3

  Önskar dig och de dina en underbar helg!

  P&K

  Svara
 • Åh vad glad jag blir av att läsa att du börjar känna igen dig och har funnit glädjen igen. Måste kännas fantastiskt. Njut nu Hannah. Önskar dig en fin helg. Kram

  Svara
 • Vad skönt att du känner dig bättre, det är hemskt att vara deprimerad.

  Visst är det kul när de börjar äta? Min bebbe har också gjort det!

  Ha det underbart!

  🙂

  Svara
 • Härligt att du är ”tillbaka”! 🙂 Aldrig roligt att må så dåligt en längre tid. Efter min pappas död för 4 års mådde jag inte tipp topp heller och gör väl inte riktigt det än. Men det är mkt bättre och jag har ”verktyg” som jag kan jobba med för att allt ska kännas bättre.

  Vill bara säga det vilka underbara barn du har! Vida är ju sååå söööt! 🙂

  Må så gott och sköt om er! Trevlig helg!

  Svara
 • Måste säga (skriva) att Vida är otroligt söt 🙂 Ja, alla dom andra barnen med såklart, men det är ju alltid nåt visst med en bebis 🙂

  Svara
 • Blev tvungen att läsa tillbaka vad som hänt när Vida föddes. Usch, stackars dig 🙁
  Men skönt att höra att du ”kommit tillbaka till dig själv” och hoppas det håller i sig även när du kommer hem.
  Håll dom elaka typerna på avstånd bara.

  Svara
 • Vad skönt att höra at du mår bättre! <3

  Svara
 • Jag antar att kycklingen ni åt inte hade ”råkat illa ut”?! 😉

  Svara
 • ”Farit illa” menade jag :-). Sorry, kan inte låta bli. Det är så underligt vilken skillnad det är på djur och djur… Vissa vill man rädda och andra äta ;-).

  Svara
 • Ja, så är det 🙁 En kyckling född till att bli föda kan också kännas i hjärtat men hundar, katter och andra liknade djur månar jag mer om. Tycker dock att vi alla, kyckling, ko och människa, kan må bra av att äta vegetariskt några dagar i veckan 🙂

  Kram

  Svara
 • Vad skönt att läsa att du mår bättre och börjar känna dig som ”som dig själv” igen. Var själv med om en liknande händelse när min dotter föddes. Trodde aldrig jag skulle få känna mig riktigt glad igen och få glädjas fullt ut åt att ha blivit mamma. MEN liksom för dig har det vänt och idag är jag en lycklig mamma och nästan som förut! Jag tror att det har hjälpt att jag haft familj som stöttat+ att jag varit öppen med att prata om hur jag känner. Bra att DU som officiell person vågat skriva om det här! Oj, det blev en lång kommentar. Skulle egentligen bara tala om att jag gillar din blog och att din familj verkar vara så härlig och du har verkligen sunda åsikter. Kram

  Svara
 • Thanks everyone for the comments. I admit that there is quite a bunch there to chew on, and so I tied to space it out one banana at a time. It’s good to see it being read.
  🙂

  Svara