Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:43 | februari 9, 2013

Lördagshäng

Hej min vän. Allt väl?

Vaknade precis i hängmattan. Somnade när jag låg och läste om Mr Grey till vågornas brus 🙂

20130209-144202.jpg

20130209-144226.jpg
Blev smyfotad när jag sov. Tur att bilden inte togs från andra hållet. Vaknade av min egna snarkning och vidöppen mun 🙂

Stor kram ❤


16 kommentarer16 kommentarer om “Lördagshäng”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God Lördag fina du.Vidöppen mun ? Du är säkert lika beautiful trots öppen mun;)) Är boken bra? Jag hade tänkt köpa men vill höra med någon först som läst den.Mycket tantsnusk sägs det ;)) Ha en underbar dag i fina Thailand.Puss o kram till världens bästa Hannah.

  Svara
 • Här i Malmö snöar det och är kallt…….Åh vad du ser ut att må bra, ta vara på varendaste minut! Önskar dig en fortsatt skön Thailandsvistelse. KRAM

  Svara
 • Det måste vara rena rama himmelriket hos er! Jag längtar bort till värmen varje vinter.. Vaknade upp till snö igen.. suck 🙁 Lite bättre känner jag mig när jag tittar på dina fantastiska bilder ♥

  Svara
 • Gud vad härligt. That is what life is all about. Njuta 🙂

  Svara
 • Hej finaste! Önskar er en trevlig helg! Här är det snö och minus 5, så ni har ju det underbart, Kramar t den vackraste bloggerskan som finns! Du e vacker, skriver vackert och slår de andra med hästlängder! Hälsa familjen.

  Svara
 • Det ser helt fantastiskt ut, lev och må fina vän! 🙂
  All kärlek!

  Svara
 • Vad härligt ni har det 🙂
  Kan du inte berätta lite om hur ni fick tag i huset och detta om att några bor i ert hus hemma i Sverige.
  Är det något slags byte man gör eller??

  Svara
 • Ser ju inte ett dugg härligt ut 😉 ne tacka vet jag gråmulet och ruggkallt, haha!

  Svara
 • Åhhhh så mysigt 🙂

  Svara
 • Gud vad härligt det ser ut! Njuuut 🙂

  Svara
 • Hej Hanna, ser underbart ut!! På tisdag åker vi! Gissa om vi längtar, ska oxå till Koh Lanta! Hoppas vi ses, stor kram!!

  Svara
 • Helt underbart!! Vad härligt ni har det. 🙂

  Stor kram. ♡

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas ni har en toppensemester i Thailand! Lite avundsjuk är man allt! ;0) Jag har försökt skriva på din förra blogg, men där skulle man vara medlem för att kommentera. Detta är inte en jätteviktig sak, men jag undrar om Liv möjligtvis har agerat barnmodell? Jag arbetar på Jysk & på en av våra barnkuddar, Wellpur, är det en tjej som är så himla lik er fina Liv! Alla sägs ju ha en tvilling någonstans i världen så är det inte hon på förpackningen så är det hennes dubbelgångare! :0) Njut av semestern! Med vänlig hälsning,/ Johanna

  Svara
 • Hej,

  Svarar från Peters dator 🙂 Nej, det är inte Liv för hon har aldrig gjort något sådant jobb. Nu blev jag nyfiken och måste leta upp reklamen!

  Kram

  /Hannah

  Svara
 • Hejsan! 🙂 Det är alltid så roligt att läsa din blogg Hanna! Du skriver så fint och sprider sån positiv energi :-)Ni verkar ha haft en underbar semester i Thailand. En liten fråga bara… Tycker din beige bikini är jättefin, speciellt till din solbränna 🙂 Var är den köpt?
  Önskar dig och din familj en fin vecka!
  Mvh Marie

  Svara
 • Åh, jag älskar den! Den är den finaste jag någonsin haft och den har hängt med i sex år. Fick den av min syster för, som sagt, sex år sedan. Hon hade köpt den i England. Sorry.

  Stor Kram

  /Hannah

  Svara