Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:58 | februari 17, 2013

What?!

God kväll min vän. Här ligger lugnet och tystnaden som ett skönt svalt täcke 🙂 Alla barnen sover och Peter är iväg på någon bar och kollar på fotboll med vänner. Tidigare ikväll har vi tittat på Melodifestivalen och ätit pizza och pad thai. Vårt trevliga söndagsnöje.

Vad tyckte du om denna deltävlingen? Det märks att det är helt olika åldrar på de som röstar. De unga och de äldre. Jag anser mig själv vara i mittemellanåldern och är en sådan som nästan aldrig röstar.

Tyckte om Janet Leon och Caroline af Ugglas. Men tyckte definitivt inte att ”gubbarna” skulle gått till final.

Vida förfasades sig också över deras finalplats. Jag hade nog samma min 🙂

Mina fina pojkar.

Nu ska jag passa på att läsa. Har börjat på sista delen i Grey-trilogin, Femtio nyanser av frihet. Vill inte att den ska ta slut så jag läser lååångsamt. De två första sträckläste jag på några få dagar.

Vad har du haft för dig i helgen?

Imorgonbitti, vår tid, så stängs all el av på hela ön under dagen. Kommer inte kunna skriva till dig förrän efter klockan 17 men då är det å andra sidan bara tidig förmiddag hemma så det är väl ok?

Det är vidrigt när de gör så för det finns ingen sval tillflykt. Ingen AC eller fläkt som kan svalka. Vi kommer nog ligga i vattnet hela dagen. Tycker dock synd om Vidis som är van att sova i vårt svala sovrum på dagarna. Men vi ska nog uthärda 🙂

Godnattkram ❤


19 kommentarer19 kommentarer om “What?!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nej, är det sant? Det hade jag ingen aning om! Och en annan ska orka sitta i ett klassrum utan AC, hua vad varmt! Well well, det får bli stranden på eftermiddagen m a o. Skönt att ni har pool så att ni kan svalka av er!

  Kramis,
  Fia

  Svara
 • Å jag försökte också läsa den sista i myrfart men kunde inte koncentrera mig förrän den var utläst! Kände en sorg när den sista var slut.. Nu väntar jag på filmen!! Trevlig läsning av den sista boken!
  Jag älskade förresten rockbandet som gick vidare i mello 🙂
  Kram

  Svara
 • Jag hade en liten batteridriven fläkt med ”klämma” som jag hade på barnvagnen 🙂
  Den var mjuk så man det gör inget iom man stoppar fingrarna i den.
  En kompis till mig som bor på Klong Dao sålde dem…. 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar om du har bra tips på resesidor där man kan fynda billiga flyg+hotell resor till NYC? Jag har alltid gått in till resebyrån för att det känns tryggt och bra, men tänkte testa något nytt denna gång när jag bokar. Tips mottages gärna 🙂

  Svara
 • Läste i DN att det är elbrist i hela Thailand, det var något gas rör som gått sönder.

  Svara
 • Oj. Spännande med elavbrott ; )

  Saknade mello från Sai Naam denna veckan. Men funkade ok i tv-soffan hemma oxå. Gillade Janet, Eddie o Rolinski bäst denna veckan! Katastrofresultat tyvärr. Men kul på nåt konstigt sätt att det inte är uppenbart vilka som går vidare.

  Ha det toppen o njut av sista veckorna! Vi längtar redan tillbaka o planerar för en longstay, förhoppningsvis redan nästa år. 8 veckor typ.

  Svara
 • Shitt va brun du är nu 🙂 avis

  Svara
 • Jag tycker samma som du, gubbarna skulle inte gått till final! Men jag tyckte å andra sidan att den deltävlingen var riktigt dålig! I helgen har jag hängt i skidbacken och invigt min skidutrustning som jag fick i födelsedagspresent tidigare i veckan 🙂

  Så härligt att ha en bok kvar att läsa, men gör det inte för fort 😉 Jag funderar starkt på att köpa böckerna på engelska och läsa dem en gång till, jag saknar Mr. Grey! 🙁

  Hoppas ni uthärdar värmen imorgon!
  Kram kram

  Svara
 • Nu är du riktigt brun, inte avis, inte alls 🙂
  Själv harvar man mellan gymmet och solariet.. mindre kul. Men snart är det vår.

  Svara
 • Vad bruna och fina ni är nu! Jag hejade på Rolinski, hoppas han vinner i andra chansen. Janet var också bra.

  Svara
 • Hej Hannah! Först måste jag säga att jag älskar att följa din blogg, så mycket fina bilder och vilken underbar resa ni gör! För ett tag sedan skrev du om ”Get Air Tan Professional Self Tanning” och jag undrar vad du tyckte om den. Har för mig det stod du skulle lägga ut för och efter bilder men kunde tyvärr inte se några. Funderar på att skaffa en sådan så skulle vara jättetacksam ifall du kunde svara mig vad du tyckte om den. Kramar Isabelle 🙂

  Svara
 • Näää, ”gubbarna” var ju bäst! Om Sean Banan kan gå vidare, varför inte ett gäng erfarna, duktiga, svenska, äldre män som levererar en svängig och humoristisk låt?! Varför denna ålders-fascism?
  Äldre damer skulle vi aldrig klaga på, men gubbar går tydligen bra att spy galla över.
  Ja, nu har väl inte du läst tidningarna i Sverige, men media-eliten bestämmer ju tydligen vad vi ska tycka.
  Janet var bara en i raden av alla överspacklade latexklädda brudar som vill synas i tv. Allt handlar inte om ”sexighet” och skaka runt med löshåret… Fler än jag har tröttnat på det, det märktes på resultatet!

  Svara
 • Gubbarna var bäst!!! Jag röstade och röstade….

  Svara
 • Åh vad skönt att du tycker som jag om att ”gubbarna” inte skulle gå vidare. Är rätt ensam om det i min närhet. :))

  ha det fortsatt underbart i thailand,
  stor kram / My

  Svara
 • Hej Hannah!

  Jag har två frågor till dig.

  Jag och min sambo försöker få barn men har fått två missfall i rad 🙁 Så du som har varit gravid och fått barn fyra gånger: Tränade du som gravid, och i så fall vad? Du får gärna skriva om du gjorde uppehåll under de första veckorna, för det är då jag är som mest orolig för att göra något fel/dåligt för barnet?

  Dessutom undrar jag om du drack kaffe under din graviditet, och i så fall hur mycket ungefär?

  Även ni andra som har varit eller är gravida och läser detta får gärna svara.

  Kram

  Svara
 • Håller fullständigt med Vidas min över ”mello”.Dags för Björkman att skärpa till sig,man kan inte låta vilket bidrag som helst att få vara med!Finns betydligt bättre låtar och artister som bör få vara med…
  Njut av värmen och ledigheten ni har kvar här hemma går det 3 influensor samtidigt plus vinterkräksjuka,peppar peppar har vi klarat oss än så länge i min familj men inget att komma hem till..
  Har ni tänkt göra om denna resa nästa år med?Eller blir det något annat varmt ställe?
  Ha det bra!

  Svara
 • Hej Hanna ! Jag väntar barn nu i maj och har sett eran vagn joolz day tokyo, en special edition som bara finns i vissa länder, skulle vara jätte tacksam om du kunde hjälpa oss hur vi skulle kunna få tag i en sådan…
  Hoppas ni har det underbart i thailand:)

  Svara
 • Hej Hannah, undrar så var din fina klänning/top kommer ifrån? Tacksam för svar 🙂 Kram

  Svara
 • Det är en långklänning från Ilse Jacobsen.

  Kram

  Svara