Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:32 | februari 19, 2013

Jag lever!

Ja, så känns det faktiskt. Som om jag varit halvt död och hittat tillbaka till livet 🙂
Nu kan jag skratta åt det men du vet ju att jag lider av emetofobi, så det har varit extra hemskt för mig. Jag har legat med den ena babycall-enheten och Peter den andra så jag har kunnat kalla på honom. Mamma är ju lite väl långt bort 🙂
Peter är så gullig. Det var hans idé så jag kunde ropa när jag inte klarade det längre.
Ett mardrömsdygn har jag haft men idag vid 13-tiden hasade jag mig upp för första gången sedan i söndagsnatt. Jag och Peter gick ner till Moonwalk för att få i oss något att äta.
En skål med yoghurt, bitar av vattenmelon och mango fick det bli. Kan fortfarande inte tänka på riktig mat.
Precis när vi fått i oss det som gick så fick bordet bakom oss in sin mat. Pizza, friterat och annat som fick det att vända sig i magen på mig. Det var bara att gå hem.


Väl hemma har jag och Vida legat i salan och Liv har haft besök av sin kompis Julia.
Pojkarna har fått så många nya vänner så de ser man knappt röken av efter skolan.


Berätta gärna lite om hur du mår och vad du gjort.
Jag läser så fort jag får möjlighet. Har snart läst ut Femtio nyanser av Frihet. Vill inte att den ska ta slut!
De pratas ju om att böckerna ska bli film och filmbolaget är på jakt efter Mr. Grey.
Hoppas innerligt att det blir Matt Bomer. Han ÄR ju Mr. Grey.

Eller?
Här är klockan halv nio och efter de senaste dygnen tror jag att jag ska gå och lägga mig nu… men först läsa 🙂
Stor kram ❤
 


32 kommentarer32 kommentarer om “Jag lever!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, Matt är Mr Grey!!! Och böckerna är helt underbara!

  Svara
 • STACKARS, STACKARS!! DÅ BLEV DET KRÄK, ALLTSÅ 🙁 LIDER AV SAMMA FOBI OCH LIDER FASLIGT MED DIG!! NÅVÄL, NU HAR DU RENSAT SYSTEMET OCH DET KAN BARA BLI BÄTTRE!!
  P&K

  Svara
 • Jag instämmer – Matt Bommer ÄR Mr Grey! Läste ut sista för två dagar sen och jag skulle göra vadsomhelst för en till bok! (eller två… eller tre…)

  Svara
 • *Bomer*

  Svara
 • Skönt att ni känner er bättre. Det är aldrig kul att bli sjuk, speciellt inte när man är bortrest. Coca cola, vanlig, är alltid bra mot magsjuka, en nypa salt i, rör om tills det är lite bubbel kvar. Du får i dig socker och salt som du tappat när du varit sjuk. Kram towe.

  Svara
 • Om HAN blir Mr Grey – då bara måste jag ha rollen som Ms Steele!!!

  Svara
 • Det är bara att sätta igång med Kbt när du kommer hem. Läst en hel del om fobin och den går att bota.

  Svara
 • Det där med att man ska hålla sig borta från andra människor i 48:a symptomfria timmar för att förhindra smittspridning tycks du inte veta om. Eller gör du det men skiter i det?
  Det är inte alls omöjligt att hen som serverade er ligger hemma och spyr tarmarna ur sig idag pga. dig.

  Svara
 • Maria, du tycks inte veta att matförgiftning INTE smittar! Vill minnas att du har kommenterat de här 48 timmarna tidigare, och sjävklart ska man iakkta försiktighet när det gäller magsjukor. Något säger mig dock att Hannah med 4 barn har skaplig koll på det där 🙂
  Må så gott!

  Svara
 • har aldrig sett Matt innan men snygg var han, han funkar som Mr grey 🙂
  Ska börja med sista delen ikväll, kan knappt bärga mig hehe. Lustig det där, alla har SIN Mr Grey coh min har av någon underlig anledning blivit Alexander Lydecker…vem?!, undrar ni kanske nu och då vill jag informera er om att det är en bandyspelare som är tillsammans med Carolina Gynning…sicken lyckost hon är då :-)hoppas ni mår mår bättre snart. kram

  Svara
 • Det är nog redan bestämt att det är han som ska spela mr Grey :)) kommer hänga på låset till bion… Och så är det Alexis Bledel som ska spela Ana… Eller är jag felinformerad??
  Hoppas ni mår bättre nu 🙂

  Svara
 • Fy sjutton! Skönt att ni är på bättringsvägen i alla fall! 🙂
  Här hemma är det vinter, jag har fått skidutrustning i födelsedagspresent och håller på att lära mig åka. Idag blir det kvällsåkning i en backe utanför stan för att nöta på så att skidåkningen förhoppningsvis går av sig själv framöver 🙂
  Kul att du nappade på honom som Mr. Grey, det är faktiskt honom! (känns det som när man ser bilden) så jag hoppas innerligt att det blir han! 🙂
  Många kramar!

  Svara
 • Matt Bomer..oops honom har tant missat …Tycker han borde spela typ alla roller från och med nu :)) Skönt att du mår bättre idag ❤ !! Kram

  Svara
 • Nej vad hemskt med matförgiftning, tur att du mår lite bättre redan! I morgon är det säkert ännu bättre. Krya på dej. Lite friskhetstecken allt att du googlat upp Matt åt oss 😉

  Svara
 • Hej Hannah! Härligt att ni är på bättringsvägen! Jag lider också av den där HEMSKA fobin…usch!
  Älskar också de där böckerna! 🙂 Och jag håller med om att Matt Bomer ÄR mr. Grey, såg en bild på nätet och han är ju klockren!!
  Må så gott!
  Kram

  Svara
 • Fy!! Krya på dig!! Jag har faktiskt sett trailern och det är han som ska spela Mr grey.. Mumma 😉

  Svara
 • Vad jag vet så är det Ryan Goosling som ska spela Mr Grey! Det är iaf han som är med i trailern som går att kolla på via you tube.. själv tycker jag Ian Somerhalder ( Damon Salvatore i Vampire Diaries) skulle vara utsökt som mr Grey ;)Det är iaf han som är Mr Grey i min fantasi 😛
  Skönt att höra att ni mår bättre 🙂 Och eftersom det finns folk som tror att dom är så mycket bättre än alla andra…så kan jag bara säga samma sak som nån klok människa sa tidigare härinne NEJ matförgiftning smittar INTE!!!!! Läs på innan ni ordbajsar ut er frustration och avundsjuka! Väx upp och håll en normal konversation, varför hålla på och tjafsa om saker. Kärleksbomba ist om vi nu nödvändigtvis måste göra nåt!
  <3 Till er alla!!! Stora som små!

  Svara
 • Såg att flera har skrivit om trailarna som finns ute på nätet. Jag har full koll på läget efter att jag nästintill med besatthet googlat fram allt jag kunnat om filmatiseringen de senaste dagarna:) Trailarna som går att hitta är gjorda av fans och det finns hur många som helst. Alla med filmklipp från just ”deras” Christians och Anas tidigare filmer, scener som passar in på fifty. Det finns siter där folk roar sig med att sätta ihop hela rollbesättningar med alla från mrs Robinson till Taylor:) Varning dock, börjar ni leta så kommer ni inte kunna sluta;)
  Så för att sammanfatta – skådespelarna är inte satta än, men matt bomer, ian somerhalder och Henry cavill är topp tre för christian. Alexis bledel verkar vara i topp för ana. Och detta har då lett till rätt bra gjorda fake trailers… Google on! 🙂

  Svara
 • Kram krya på er, har aldrig blivit matförgiftad men fick kräksjukan för någon vecka sedan för första gången. MY GOD. Aldrig igen. Där gällde det att multi-taska 🙂
  Spontant känns det som att matförgiftning inte smittar då kräket beror på maten som ätits inte virus i luften. När all skit är ute så bör ni friskna till. Kram och krya på er som sagt.

  Svara
 • Och vore det smittsamt skulle nog barnen åkt på det omgående. Vi var 5 st som smittades av kräksjukan samma kväll. Alla låg över toaletten ungefär samtidigt på kvällen. Sjukt smittsamt i det fallet.

  Svara
 • Jag tycker också att snyggingen där på bilden är en kanonfin kandidat. MEN- de verkar ha missat att Mr. grey är rödhårig… 😉

  Svara
 • Vilka vackra bilder du har!! Du & Magdalena skriver så bra, du lite mer vackert och hon lite humoristiskt Ni är så fina) Fina barn du har.

  Svara
 • Det är så skönt att höra att fler lider utav detta och att man inte är ensam med denna rädsla. Hur pass påverkar detta ditt vardagliga liv och vad är det värsta? Jag är intresserad utb att höra eftersom jag själv lider utav detta och livet sätts på sin spetts ibland:/

  Svara
 • Hej Hanna! Brukar titta in till dig, men är dålig på att kommentera!

  Svara
 • Hej mitt i natten…hua för matförgiftning, hoppas ni mår bättre, men det tar ett par dagar. Här Hannah är det iskallt o snöigt med isig blåst..sitter o ska boka flyg till värmen, men det blir till sommaren, ja, våra svenska somrar vet man ju inte hur stabila de är, blir en härlig tripp till bror med familj som bor utanför sveriges gränser. Din make skriver galet roligt, vad får han allt ifrån..hahaha..hoppas ni får vara friska sista tiden i Thailand, ni längtar väl inte hem vad jag förstår..många kramar

  Svara
 • Usch fy farao för matförgiftning! Låter inget roligt alls 🙁
  Här händer det inte så mycket för övrigt, barnen har sportlov denna veckan, inatt kom det massor med ny snö, så det blir pulkaåkning för hela slanten imorgon! Härligt!
  Sitter & funderar på om jag ska åka till Sthlm eller inte & träffa min biologiska far för första gången på 15 år… Har inte bestämt mig än, det är mycket som ligger bakom som gör att jag tvekar. Men det är pga min farmors begravning som möjligheten finns & det kan vara dumt att låta bli. Vem vet när det blir tillfälle nästa gång????
  Kram fina Hannah & hoppas verkligen du/ni mår bättre!!

  Svara
 • Godmorgon ( här)
  Sitter med en kopp kaffe här och 2 ”mackor” med tomat o fetaost.
  Sen blir det hundpromenad , snöar en hel del o så vackert *L*
  Ser nyhetsmorgon om PMS: Johanna Toftby har skrivit en bok om det.
  Så här är bara lugnt…Skickar er en snöig kram från Skåne

  Svara
 • Matt Bomer är gay, inte att det spelar någon som helst roll såklart, men jag har nog inte tänkt mig att ”min” Mr.Grey skulle vara det 🙂 Givetvis är det en roll han ska spela, men ändå, vill nog ha en riktig kvinnotjusare i rollen istället…

  Svara
 • Jag hopas oxå på Matt Bomer!
  Precis som du lider jag oxå av emerofobi och har legat hela natten och kräkts! Är med barnen på sportlov i Sthlm vilket inte gör saken bättre..
  Vill bara hem och slippa ångesttågresan hem..
  Krya på dig!

  Svara
 • Hej Hannah!Jag har precis läst ut 50 nyanserboken jag med i ett sträck….nu måste jag läsa 2an och 3e delen med..
  Ser fram emot musikal till helgen med en vän ska bli kul.
  Matförgiftning inget kul alls fick ni tabletter av läkare,det fick vi och de är bra även om man blir skeptisk till röda och gröna tabletter..
  Ha det så bra i solen! Själv sitter jag och funderar över vart nästa resa ska gå,skulle vara mysigt med en USA kryssning,nån som vart på det?
  Kram Mia

  Svara
 • Vi sitter också och roar oss med att ”casta” Fifty shades. Matt Bomer är min favorit också! Och så Alexis Bledel som Ana!! 🙂

  Svara
 • Skönt å höra att ni mår bättre efter matförgiftningen !

  Svara