Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:48 | februari 21, 2013

Jurassic Park

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Nu är vi hemma efter en lång och rolig dag ute till havs och på Koh Rok.
Du kan tro att barnen blev lyckliga när en bil körde oss till stranden och en väntande speed boat istället för till skolan. De tjöt av lycka!
Vi åkte i drygt en timme med båten innan vi kom fram till första snorklingstället. Då fick vi snorkla från båten. Det var första gången som barnen gjorde det. Det kom lyckotjut även då 🙂

Peter och Mio utforskade havets hemligheter. De såg bl a nemofiskar och vackra koraller.


Några minuter från där vi snorklade låg vackra Koh Rok. Vattnet var turkos och helt klart. Man såg fiskar överallt. Vi tog med bröd ut i vattnet och då kom det stora stim med färgglada fiskar som åt ur händerna på oss. Sanden var mjölvit och mjuk och vi bjöds på god mat. Det lite läskiga, men också roliga, var att det gick runt massor av stora varaner överallt. Lite Jurassic Park över det 🙂
De var inte farliga så länge man inte gick allt för nära tror jag.


Tre stora varaner strök runt oss där vi åt. De ville nog åt alla resterna.



Titt ut!




William snorklade eller spelade volleyboll med några thailändare så han lyckades jag knappt fånga på bild.



Innan vi for tillbaka tog vi ett sista stopp och snorklade från båten på djupt vatten.


Mio och William.


All Kärlek ❤


16 kommentarer



16 kommentarer om “Jurassic Park”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Åh vad det ser HÄÄÄRLIGT ut! 🙂

    Svara
  • Åååå vilken fantastisk härlig dag ni verkar haft..superavis:)!!! Önskar jag var där & inte här. Är så trött på vinter & snö…Njut av varje sekund ni har kvar ❤ kram

    Svara
  • Åh, fantastiska Koh Rok! Vi var där för precis ett år sedan och även för två år sedan. Härligt att drömma sig tillbaka när man ligger hemma med feber & hosta och det är kallt & ruggigt ute.
    Njut av tiden ni har kvar!
    /Anneli

    Svara
  • Hej Hanna med familj
    Halkade in på din / er blogg av ett misstag när jag letade efter boende på koh lanta..Har nu läst och kollat på era underbara bilder. Vi har varit 6 gånger på koh lanta och jag är nu jättesugen att fara ner som ni har gjort ( 8 veckor i detta underbara land skulle vara lagom).
    Vi bodde på Slow down sist och där trivdes vi jättebra. Vill ni ha några tips? tänkta iallafalla få dela med mig av det vi gillar:
    Faim de loup ( finns två stycken nu)är fikaställen med bröd som smakar bröd ( fransk/ thailändsk) koh mook är en liten härlig ö ca 50 min söderut med speedboat ( vi bodde på Charlie beach resort – bästa massagen ever ) prova gärna deras hot pan den är helt suverän. The Tavern har jättegott kött ( man blir faktiskt lite less på ris och nudlar efter ett tag) portionerna är enorma! ) inne i Saladan finns det en restaurang som heter nånting med Sea food ( ligger på vänster sida om man kommer in i stan – återkommer med exakt namn) där har dom really hot food !
    jag kommer med glädje att fortsätta att läsa din/ er blogg och önskar er en jättesuperhärlig semester.
    Vill du kolla på våra bilder så finns dom på resedagboken.se under annanorberg
    Ha de gott
    kram kram Anna från Härnösand

    Svara
  • Som tre barns mamma på snart 40 blir jag illa berörd över din syster Magdalenas sett att skriva om sig själv som onaniobjekt. Tror hon att hon är 20 år eller gör hon allt för att synas i tidningar? De är inte första gången jag reagerar på hennes språk. glömmer hon att hon har barn. Pinsamt att vela få uppmärksamhet på sånt i hennes ålder!

    Svara
  • Vad har Magdalena med Hannahs snorkling att göra?? Visst att det är hennes syster men jag tror knappast att hon tar den diskutionen med dig här!!

    Svara
  • och varfør ska Hanna behøva svara før sin syster? varfør frågar du inte magdalena sjælv? løjligt! de ær væl inte samma person heller o Hannah ska væl inte behøva ta ”ansvar” før sin syster!?

    Svara
  • Jag förstår inte heller varför Hanna från Thailand skall stå till svars för vad hennes syster skriver. Sedan förstår jag inte varför du ”mamma till tre” blir så upprörd över vad Magdalena skriver. Hon gör ju det med en stor portion humor.
    Reagerar du verkligen så starkt på hennes språk? Magdalena var ju många killars dröm på 90-talet och därmed säkert ett onaniobjekt. Det är väll inget konstigt med det. Jag tror inte Magdalenas barn far ett dugg illa av att hon skriver som hon gör. Jag tycker Magdalena verkar vara en sund tjej med bra självkänsla som inte pockar på en massa uppmärksamhet och att synas i tidningar.
    Sedan är ju valet lätt….gillar man inte en blogg – sluta läs den!

    Svara
  • Glömde ju tipsa om Dreamy spa som har helt fantastisk massage för stora och små 🙂

    Svara
  • Vida?

    Svara
  • Vilka magiska foton. Allt känns som ett enda paradis. Förstår att ni vill hitta sätt att kunna stanna eller komma tillbaka på. Jag försöker själv se med min sambo hur det skulle fungera att bo utomlands när det finns ett barn med i bilden. Ett barn som är hos oss 50%. Thailand, Spanien, ja det mesta skulle fungera för mig. Just tempot, värmen och allt det fina som just detta medför. För många år sedan studerade jag i Florida. Först var jag i Boston. I Florida var de mycket öppnare och trevligare. De sa ”The weather makes the people” – så rätt. Verkligen.
    Önskar er en fin dag på alla sätt,
    kram Lina

    Svara
  • Vilken underbar dag… ser helt ljuvligt ut 🙂
    Önskar er en trevlig kväll!!!
    kram kram

    Svara
  • Hur sköter du ditt hår under denna härliga och soliga vistelse? Solen är ju inte särskilt snäll mot blekt hår (eller ja, inte i övrigt heller).
    stor KRAM 🙂

    Svara
  • Ser underbart härligt ut, bara fortsätt och njut, kramis <3

    Svara
  • Jättefina foton, vilka minnen ni får! Hur gick det med kameran som ramlade i golvet? Är dessa foton tagna med mobilen så är det en grymt bra mobil 🙂

    Svara
  • Kan tänka mig att de blev överlyckliga av den överraskningen och vilken underbar dag ni verkar ha haft! Helt fantastiska bilder och kan tänka mig att fiskarna var fina i alla möjliga vackra färger 🙂
    Kramar

    Svara