Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

05:09 | februari 22, 2013

Relaxed frukost

God morgon min vän. Glad fredag måste jag önska också. En härlig dag 🙂
Har precis kommit hem från frukost på Relax Bay. For dit när de stora barnen kommit iväg till skolan.

Vida är som tokig och allt ska in i munnen. Tror att det är nya framtänder på gång. Vad är det med barn och leksaker? Vida är helt ointresserad av sina leksaker. Hon vill bara äta på min mobil, pappersrullar, skräp hon får tag i, stenar och allt annat än de som hon borde tugga på 🙂




Nu ska vi njuta av de sista dagarna här. Måndag 4:e mars far vi hem. Nästan åtta, underbara, veckor i Thailand! Men det har gått på tok för fort.
Varma kramar ❤


19 kommentarer



19 kommentarer om “Relaxed frukost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Oj vad tiden har gått fort!
    Vi ska till Thailand i 4 veckor i vinter men än är resplanen inte spikad, mer än att vi åker till Krabi och vill besöka Ao Nang, Koh Lanta och Koh Lipe 🙂
    Kanske du har lite tips?

    Svara
  • Jag är så avundsjuk på er:)! Efter jag läst ett inlägg fr dig längtar jag till nästa!
    Jag har besökt Thailand rätt många ggr och som du då förstår så älskar jag det:). Klimatet, maten, shoppingen och inte minst det trevliga folket! Det är fortfarande många platser jag har kvar att utforska. Nu är jag sugen på att, som många andra, göra en liknande resa ni gör. Idag har jag en liten kille på drygt 8 månader samt några bonusbarn. Det hade varit roligt att dra i väg. Om inte hela gänget så i alla fall några stycken. Smidigt med skolan:).
    Njut nu in i det sista o ta sen gärna med er lite sol hem till oss.
    Här är kallt som tusan och jag är riktigt trött på det nu. Längtar enormt efter att slippa ta på sig så mkt kläder så fort man ska utanför dörren;).
    Ha en riktigt bra helg o var rädda om er.
    Kram fr Sofia

    Svara
  • Vad tiden har gått fort! Kan tro att ni inte vill åka hem. I Göteborg är det just nu -10 grader och SVIN KALLT! Ska absolut inte klaga, men jag vill ha vår! 🙂
    Ha en trevlig helg och må så gott!Kram

    Svara
  • Vilka underbara bilder på er, så mycket kärlek i dem <3 Ha det underbart de sista dagarna 🙂
    Kram kram

    Svara
  • Ta med er lite av solen hem tack!! Längtar efter plusgraderna nu! Njut av sista de 10 dagarna som e kvar 🙂 drick nån mojito o kanske en vattenmelonshake för mig- alltid godast i värmen! Kramis

    Svara
  • Åhh vad härligt att komma hem till våren. Själv skulle jag aldrig klara att vara borta så länge. Jag får hemlängtan efter 1 vecka.

    Svara
  • Oj, vad tiden går fort! Tycker ni nyss kom till Thailand!
    Det har varit så roligt att följa er. 🙂
    Stor kram. ♥

    Svara
  • Hej tänkte åka till Thailand i slutet av mars med min fyraåriga dotter. Undrar om man behöver kärra med sig till henne? Vore tacksam för svar. Ha en fortsatt skön semester.

    Svara
  • Hej ska åka med mi fyra åriga dotter till Thailand i slutet av mars. Behöver man vagn till henne? Har ni vagn till Liv? Ha en fortsatt bra semester.

    Svara
  • Kramar till er fina Hannah med familj 🙂

    Svara
  • Vad fint det ser ut…snart åker vi till Thailand! Känns som varenda kotte åker dit numera:) Vi valde mellan Mexico och Thai, men vet av erfarenhet att Thailand är så soft och skönt. Men ni måste väl längta hem lite nu? Vardagen är ju rätt bra den med; nya krafter till att göra spännande saker i jobb och fritid… Ska Peter vara föräldraledig snart? Delar ni på f-ledigheten och vad jobbar du med då i så fall? Du skrev att du hade ngr nya grejor på g? Vida är ju iofs rätt liten fortfarande….Snart flyger vi!=)

    Svara
  • Gud vad härligt ni verkar ha det! Åtta veckor i Thailand måste vara rena drömmen! Har sett på instagram att Mios pappa också befinner sig i Thailand/med Mio. Har han kommit till er på Koh Lanta? Vad härligt om det stämmer. Att ni alla kan umgås tillsammans. Du är en stor förebild när det kommer till bra relationer med dina barns pappor.
    Bästa hälsningar från Sverige. Skött om er!

    Svara
  • Vilken underbar bild på dig när du står på stranden. Ja njut ordentligt sista tiden. Kram!

    Svara
  • OJ!! Vad 8 veckor går snabbt ju ! Här är det vinter ännu så det blir en omställing för er *L* Ni kanske kan ta lite sol med hem??
    Härliga och fina bilder på er , Ha en skön fredag. kram

    Svara
  • Hej Hanna!
    Underbara bilder! Ja, tiden går alldeles för fort när man har det så bra och njuter.
    Vad har du för snyggt läppstift/läppglans på bilderna med Liv i inlägget som du gjorde 12 februari?
    Perfekt färg! 🙂
    Hoppas resan hem går bra!

    Svara
  • Gud vad du är sjukt snygg på varenda bild!
    Fattar inte att du har 4 barn.Hur gör du?

    Svara
  • Härligt med fredag:) Barnen har precis somnat,nybakat bröd står å väntar på att få smakas på och sen blir det chips å film i soffan:) Vad fort era veckor har gått!! Galet!! Hoppas ni kan bjud riktigt mycket nu de sista dagarna och verkligen glädjas åt era veckor där! Vilket äventyr:) Må gott fina Hannah med familj! Kram

    Svara
  • Vad snabbt tiden har gått. Njut av ert äventyr! Jätte fina foton. Du får göra en fotobok från ert äventyr sedan 😀 Själv bokade man resa till NYC i sommar idag. MYS!

    Svara
  • Det är så roligt att följa er resa och din blogg för jag känner igen mig i väldigt mycket :-). Har själv hyrt hus i villaområdet där ni hyr. Vi gillade det så mkt att vi t.o.m var nära att köpa ett av husen av Mia och Mattias. Minns också en hejdundrande fest som de annordnade med ”artist look a like-” tema när vi var där. Det var så kul! Barnen gick i skolan och på dagis. Har precis som du två barn med min man och
    två sen tidigare. Vi var på semester till Koh Lanta tidigare i vinter och det känns lite som ett andra hem efter att ha bott där i 6 månader för några år sedan. Det var en sån fin tid och något som vi är oerhört glada att vi gjort.
    Här hemma i Stockholm har vi ju det alla så stressigt med jobb, aktiviteter och alla övriga bestyr så tiden räcker sällan till för att vara spontan med vänner. Där nere minns jag att vi verkligen hade tid för det. Vi vuxna hann t.o.m med att träna ordentligt på gym. Hoppas ni får några riktigt härliga dagar till i värmen innan ni åker hem!
    Sen har jag en fråga till dig Hanna som jag hoppas du kan ge mig lite ”feedback” på. Vi håller nämligen på och bygger hus och jag undrar om det är något som du absolut skulle rekommendera oss att tänka till kring innan huset är färdigställt, tex tillval, belysning, markarbete m.m
    Kramis

    Svara