Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:16 | februari 23, 2013

Mulet

Hej min vän. Idag är det första dagen sedan vi kom till Thailand som det är mulet. Ganska skönt för det blir inte så varmt.
Passade på att fara till marknaden i Saladan imorse och köpte några klänningar. Det blir nästan olidligt varmt att gå där och shoppa när det är fint väder.

Köpte tre långklänningar och en kortare. Ikväll ska jag ha på mig någon av dem.


Kom tillbaka strax innan lunch och då for vi hela bunten ner till Relax Bay och åt en bit mat. Eller väldigt mycket mat 🙂 Jag har äntligen fått tillbaka aptiten efter matförgiftningen.

Åt bl a en Club Sandwich.

Nu har Liv smitit iväg för att få manikyr och fina mönster på naglarna. Livan Divan.


Hur mår du?
All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Mulet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fina klänningar! Ska bli kul att se dom på dig sen så vi får se!
  Tänk vad tiden gått fort, njut nu sista tiden!
  Här ligger alla utom jag i influensan, hoppas jag klarar mig!
  Jag får ju passa upp alla nu 😉
  Kram på dig!!

  Svara
 • Hej Hanna! Jag fumla in på din blogg av en slump för några veckor sen.. Och har läst titt som tätt sen dess. Vill bara tala om att du har inspererat mig till att göra en likadan resa som ni nästa vinter. Vi är inne på Hua Hin, jag läste att dom har öppnat en skola där med. Men samtidigt ser det så mysigt ut där ni är. Har ni pratat om att göra om den här resan el skulle ni välja ett annat ställe då? Oh det ska bli så skönt att slippa mörka kalla morgonar, tidiga hockey matcher på helgerna el långa fotbolls kupper. Jag läääängtar.. Vi har två killar och en liten tjej!! det är full rulle hela tiden. Du vet nog va jag menar. Jag kan glädja dig med att det börjar bli ljusare här och lite mildare dagar. Otroligt fin bild på William tror jag han heter. När han sitter i trädet, ni borde göra en tavla av den. Ta hand om er!
  Kram från en vän 😉

  Svara
 • Matförgiftad? Det har jag missat! Vet du av vad/vart???? Så man kan vara försiktig när vi väl kommer ner =)

  Svara
 • Snygga klänningar. Speciellt den blå blir tjusig till den fina solbrännan.

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas att du har det underbart i Thailand. Är så avundsjuk, jag var i Thailand för 4 år sen och det är ju det vackraste stället på jorden. Jag hittade min favoritchoklad i affären idag som har varit borta i cirka ett år. Om jag inte minns helt fel var det din favorit också, nämligen Marabou Black! Gissa om jag blev lycklig när jag hittade den. Nu kanske du längtar lite hem till Sverige igen. 😉 Njut nu riktigt ordentligt de sista dagarna, har hört att det ska bli varmare i Sverige från och med nästa vecka, så förhoppningsvis slipper du snön när ni kommer tillbaka. Kram

  Svara
 • Vilka härliga färger det var på klänningarna, tror den med turkost kommer passa dig ypperligt mot din gyllenbruna hud 🙂
  Här hemma blir det mello ikväll, ni tittar väl på det imorgon ni gissar jag 🙂
  Ha det gott fina du <3
  Kramar

  Svara
 • Hej,
  Så roligt att läsa & följa er resa till Koh Lanta, Thailand. Vi var där för precis ett år sedan och njöt precis så mycket av vår semester som ni verkar ha gjort. Roligt att se bilder från alla underbara platser såsom Relax Bay, Koh Rok, Moon Walk, Same Same but Different och alla underbara solnedgångar – längtar verkligen tillbaka!
  Njut av era sista dagar och hoppas resan hem till Sverige går bra!
  Kram Ulrika

  Svara
 • Å vad härligt ni har det! Vi bodde oxå på Malee seaview förra mars o tillbaka snart igen. Fina naglar av M, hon är underbar. Njut av sista tiden. Våren är på gång hemma:)

  Svara