Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | februari 26, 2013

Rubberface

God tisdag min vän. Hoppas allt är väl. Idag har vi lite bättre väder men ännu inte pressarväder 🙂
Kom precis hem från Klong Nin. Har ätit lunch där med vänner och haft en riktigt trevlig stund.

Morgonen inleddes med en shake gjord på färsk frukt.Världens sötaste kattunge låg vid våra fötter.


Vidas miner är helt obetalbara. Hon har fått två små risgryn till tänder som hon gnuggar mot överkäken. Det kliar nog. Här ger hon även onda ögat 🙂Gummiansikte.All Kärlek ❤


13 kommentarer13 kommentarer om “Rubberface”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hej! Vad härligt ni ser ut att ha det. Jag blir riktigt sugen på att fara till Thailand jag också. Har aldrig haft någon längtan dit faktiskt, men igår såg jag en väns bilder från Thailand. Det i kombination med era underbara semesterbilder gör att man allt blir lite inspirerad. Men det får bli när vi inte längre är föräldralediga ;). Idag är jag hemma med magsjukt barn. Skönt att vara hemmavid en dag, men åh så jobbigt och tråkigt det är med magsjuka… KRAM

  Svara
 • Så söt hon är lilla Vida! Hon ser verkligen ut att ha det bra.
  Vilken resa ni har gjort jag kan förstå om ni är nöjda.
  Måste vara skönt med att barnen går i skolan så det blir rutin i vardagen också men på en underbar plats med värme, trevligt folk och god mat.
  Här hemma vill inte vintern ge med sig trots jag bor i Skåne!
  Som jag längtar efter våren, solen och lite VÄRME!
  Kram Iréne

  Svara
 • Å, vilka underbara bilder på lilla Vida! Ja, du har verkligen försett oss med fina bilder under den tid ni varit borta. Tack för det!Känner igen det att man vill pressa den sista veckan,för snart trampar ni på svensk mark igen.Men vilket äventyr ni har gjort och det kommer både barn, man och du ha glädje av länge. Må så gott o var rädd om dig o om varandra!Kramar till hela familjen

  Svara
 • Åh, vad stor hon har blivit! Och söt som socker 🙂
  Kram Nina

  Svara
 • Vilken härlig liten gullunge!

  Svara
 • Hahaha, vilka härliga bilder på lilla Vida.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag måste bara säga hur otroligt vacker du är. Och jag tycker du passar superbra i det blonda du har nu, men du är nog lika fin i mörkare också såklart. Är du naturligt blond?
  Jag måste fråga dig om ögonfransar, för att du la upp en bild förut när du hade jätte fina fransar. Vad använder du för ögonfransböjare? Det är så svårt att hitta en bra, det är grunden för mig att använda en bra för att få långa fransar. Hoppas du har nåt tips! /Jessica <3

  Svara
 • Härliga bilder på Vida, hon är för söt! 🙂
  Kram. ♥

  Svara
 • Men gud vilka härliga miner hon gör =)
  Så söt katt vill ha =)

  Svara
 • Åh sån goding!! 🙂

  Svara
 • Otroligt fina underbara bilder på er otroligt söta dotter!!
  Låter som ni har en underbar vistelse & jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde få uppleva samma sak med min familj nån gång…
  Kram!!

  Svara
 • Hahaha, vilka underbara grimaser hon gör 🙂

  Svara
 • Amen hur söt får man bli?! *_* hon är ju sjukt lik dig iaf:D

  Svara