Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:20 | mars 1, 2013

Varmt

Hej igen vacker 🙂
Idag har det varit riktigt varmt. Vi har mest legat och svalkat oss i poolen och i salan.

William har energi trots värmen.Liv har snorklat i poolen 🙂All Kärlek ❤


8 kommentarer8 kommentarer om “Varmt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt med värme 🙂

  Svara
 • Åh härligt ni fick pressartimmar 😉
  Själv ligger jag i influensan, huva! Har vart hemma i två v nu, först med barnen och nu jag.
  Så trist är det nu 🙁
  Nån som vill spela wordfeud heter jag avantgirl
  Puss o kram

  Svara
 • Häääärligt! Vad bruna och fina ni är! Idag har solen strålat i Skåne och snön är som gott borta. Välkommen våren! 🙂

  Svara
 • Jag undrar varför man inte får upp det senaste inlägget när man går in i er blogg utan måste leta sig ner och se om ni skrivit något senare.

  Svara
 • Skönt att svalka sig i poolen i den värmen 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hjälp vad tiden går fort… ska ni redan åka hem?! Det har varit väldigt mysigt att få följa er resa. Känns nästan som att vi fått vara med… men bara nästan! 😉 Jag längtar så sjukt mycket efter våren nu!! Igår kunde vi iaf sitta på altanen här på västkusten och äta lunch i solen, härligt!
  I förra veckan var jag iväg med jobbet i Lissabon och där var det grönt med 14-17 grader varmt. Kallt tycker säkert ni men för oss här känns det kanon 🙂 Jag hoppas att vår familj också kommer iväg en längre stund till värmen snart. Vi är lite sugna på Singapore, där min sambo jobbat några gånger. Men… nu får vi hålla till godo med den svenska våren sålänge. Jag har iaf köpt mig ett par nya vårskor och det har ju du också som väntar på dig där hemma! 😉
  Välkomna hem till Sverige på måndag och njut nu allt ni kan de sista dagarna!!!
  Många kramar <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ni verkar ha det underbart! Härligt! Jag, min sambo och min 10 månaders dotter ska till Koh Lanta till mina föräldrars hus på Long Beach (nära ert nr 2 från restaurang Marina) i mitten av mars. Det är första gången jag långreser med barn och måste bara fråga dig: Hur är utbudet av barnmat och barnmatsburkar på Lanta Mart i Saladan? Har varit många gånger i området men aldrig haft ”barnfokus”. 🙂 Jag tänker ta med mig en del mat och välling såklart men skulle vara bra att veta då vi ska stanna en månad.
  Önskar er en fortsatt härlig vistelse. Ha det bra!
  Kram från Hulda (vi har jobbat ihop för länge sedan på plåtning i Glasgow med Maggan)

  Svara
 • Härligt det ser ut!

  Svara