Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:48 | mars 7, 2013

Kast med liten Mio

Hej vacker. Har du en bra dag?
Jag har haft en svag migränkänsla hela dagen men det verkar inte som om det bryter ut. Det är nog tidsomställningen som ställer till det för mig i skallen.
Barnen kom direkt in i rätt dygnsrytm. Inga problem alls. Så skönt!
Har prata med min fina vän Niiinis idag. Blev så glad över att få höra hennes röst. Hon är så genuint snäll och underbar. I helgen kommer hon och familjen och hälsar på oss och nästa helg så bilar vi ner till Skåne tillsammans. Vi ska ha en riktig lyxhelg 🙂
Fnulan har ordnat och styrt upp så vi alla (nästan i alla fall för några kunde ej) här från FEMME ska mötas i Ystad, bo på Hotell Ystad Saltsjöbad, umgås och ha en kick-off inför en kommande rolig vår. Längtar!
Idag har jag, Peter och Vida ätit lunch på 32 Rum och Kök.



Längtar tillbaka till Thailand när jag ser bilder från tidigare inlägg. Men jag måste säga att jag trivs bra här hemma också 🙂 Älskar vårsolen, ljudet av dropp från hustaket och fågelkvitter.
Hittade några roliga bilder från vår sista dag i Thailand.
Kast med liten Mio.



Boys will be boys.


Nu ska jag laga middag. Kasslergratäng med ris till.
Kram ❤
 


18 kommentarer



18 kommentarer om “Kast med liten Mio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Är det Mios pappa som är med på bilderna?

  Svara
 • Ja det är det.
  /H

  Svara
 • Välkomna till Ystad, min stad 🙂 Ni kommer få det underbart, då YSB ÄR underbart!

  Svara
 • Hej vackra Hannah
  vill först säga Välkomna hem 😀
  vad underbart att Mios pappa var med på resan ett tag med måste ju vart roligt för sonen 🙂
  du är riktigt vacker o du har en underbar make o fina barn 😀

  Svara
 • Ni är en så fin familj! Verkar harmoniska och underbara! Roligt att ni är många som kan umgås och mår bra i varandras sällskap! Kraam

  Svara
 • Härligt att få spendera tid med fina Nina i helgen och att ni snart får en grym helg tillsammans med Femme gänget, låter helt underbart att få spendera helgen på ett sådant ställe 🙂
  Vad skönt att barnen har kommit in i dygnsrytmen så fort! Förstår att du saknar Thailand, men mycket gott väntar nu när vi går mot ljusare tider, bra att du ser de små, men positiva sakerna med att vara hemma 🙂
  Många kramar!

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag liksom du och många fler har emetofobi. Därför blir jag väldigt chockad när jag ena dagen läser att din son spytt typ 5 gånger för att nästa dag gå till skolan. Hur tänkte du/ni där?? Man kan ju aldrig veta exakt vad det beror på att man spyr ( förutom vid graviditet osv) , tycker därför att man alltid ska behandla /tolka det som magsjuka. Alltså 48 timmars regeln. Jag blir lika förundrad varje gång jag hör att någon gör så. Det är inte konstigt att smittan bara flrs vidare. Nu hoppas jag att du har rätt om din son, och att ni andra inte blir smittade.

  Svara
 • Jag känner min son och vet hur känslig han är när det kommer till att kräkas. Särskilt vid omställningar som en resa på nästa 30 timmar, tidsomställning och frosseri. Skulle aldrig låta honom gå runt i huset, ta på sina syskon än mindre mig och jag visste att det var kräksjuka som skulle smitta. Så sluta oroa och förfära dig!!!!

  Svara
 • Hejsan! kika gärna in på min blogg, läs och se bilder om min resa till Sydafrika som jag åkte på för att hjälpa ett barnhem och mycket annat! 😀

  Svara
 • Kan bara hålla med Jessika. Välkommen till Ystad och YSB är sååå mysigt!

  Svara
 • Gör ni inget annat är roar er; reser, äter på restaurang var och varannan dag, shoppar etc. Har ni inga jobb? Förstår inte hur ekonomin gär ihop för er. Att driva ett barnhem kan man knappast bli rik på eller?

  Svara
 • Hej Mikaela,
  Vi försöker ha det så kul man kan ha i livet. Tycker det är ett bra motto. Barnhemmet är inget vi driver utan vi (FEMME) är fadder och hjälper till att samla in pengar till det. Förra året blev det ca 700.000kr. Pengarna landar direkt på ett 90-konto så vi tjänar inte ett öre på det. Helt ideellt och kul är det!
  För tillfället är jag mammaledig och då har man lite extra tid. Jag driver ett företag tillsammans med min man där vi behöver en dator och telefon för att driva så jag kan arbeta lika bra från Thailand som Sigtuna. Alla arbeten ser olika ut och det går att arbeta även om man inte åker till ett kontor mellan 08-17. Hade jag arbetat i Stockholm hade ingen reagerat på att jag ätit lunch på en restaurang. Nu när jag är mammaledig kan jag ta med mig någon av barnen ibland vilket jag tycker är betydligt trevligare.
  Så länge man som familj hittar en lösning som passar familjen så tror jag att man ska vara glad och tacksam och inte fokusera för mycket på hur andra har och hur de gör.
  /Hannah

  Svara
 • Hej och välkomna hem!!
  Tack för att vi fick följa med er på er underbara resa!! Har ibland känts som att man varit där med er 🙂
  Älskar bilderna på Mio!! Vilken balans och kroppskontroll han måste ha!
  Jag undrar oxå hur ni finansierade er resa, men inte för att jag missunnar er den!!! Utan av ren nyfikenhet eftersom jag skulle älska att göra det ni gjort! Särskilt nu när jag vet att det fungerar bra med skola!! Jag vet ju oxå att du skrev att ni jobbade från Thailand oxå…
  Jag hoppas vi oxå kan göra en sådan resa någon gång!!! Ni är fantastiska förebilder i så mycket, tycker jag!!
  Kram och hoppas du får en fin dag och kan njuta av våren!!

  Svara
 • Vi har finansierat resan som alla andra som åker utomlands på semester, dvs arbetat och sparat pengar.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Jag skrev inte att jag var förfärad, jag skrev förundrad!!!!!

  Svara
 • Hej! Blir såå glad i hela kroppen av att läsa din blogg. Det är så härligt att se att det finns livsnjutare. Började läsa din blogg när ni var i Thailand, sen dess är jag fast. Det är som en vitamin-kick att läsa allt trevligt och roligt ni har för er. Den enda som gör mig upprörd är att läsa en del kommentarer här. Skäms över att vara svensk ibland. För jag tror det bara är här som folk kan få det till att det är fel att vara lycklig, göra roliga saker och ha råd att unna sig. Tråkigt att en del är så missunnsamma. Du Hanna verkar vara en härlig människa med en sund inställning till livet, fortsätt med det! Länge leve kärleken och de som älskar!

  Svara
 • Hej och välkommen hem igen! Tack för allt du delar med dig och det har varit kul att följa er på er resa.
  Jag, mamma och min dotter har också bokat in en tur till Ystad spa under påsken och det ska bli jättehärligt! Kram och trevlig helg

  Svara
 • Härligt med sol och bad!

  Svara