Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:15 | mars 11, 2013

Sköna måndag

Hej min vän. Allt väl? Ännu en skön solig dag. Trots att den heter måndag 🙂
Liv är hos grannen och leker och jag har passat på att ta en promenad med Vida.
Hon sover gott i sin vagn och jag sitter på en bänk i solen och slappar innan vi ska gå hemåt igen.

20130311-121847.jpg 20130311-121902.jpg 20130311-121921.jpg

20130311-121936.jpg
All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Sköna måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härligt det set ut 😀 jag har tränat styrka och ska snart ut på en pw innan barnen hämtas.
  Sköt om dej, kram

  Svara
 • God morgon Hannah. Det ser helt underbart ut. Här skiner också solen men lite blåsigt och förbaskat kallt. Jag har kört tre pass på gymmet kl 7 i morse så nu har jag gjort mitt för idag;) nästan iallafall. Hoppas du får en fortsatt fin Måndag. Puss o kram

  Svara
 • Sluta va så hurtig 😉 I helgen far vi ner till Skåne. Längtar.
  Kram ❤

  Svara
 • Hej Hanna.
  Har försökt kolla igenom en massa på internet om JOOLZ barnvagn. Då jag vet att du är ”språkrör” för JOOLZ så undrar jag om du kan hänvisa till något på din blogg som berättar det mesta om vagnen eller om du vill vara söt och skriva lite om den.
  Tack för en inspirerande blogg. Har följt dig och din fina familj i många år nu.
  Kram Emma

  Svara
 • Maila mig dina frågor till [email protected] så svarar jag på allt du undrar.
  Kram

  Svara
 • Dom kinderna *_*

  Svara
 • Hej hannah! :)) vill först tacka för en galet bra och mysig blogg, älskar den!:)
  Men måste ju också säga att du alltid ser så fräsch och fin ut!!
  Vad använder du för hudvårdsprodukter? Sånt är alltid kul och veta och läsa om 😉 hihi!
  Hoppas solen skiner på oss imorgon också 🙂 stor kram

  Svara
 • Så gött det ser ut, både för dig och Vida 🙂 Solen ger verkligen mycket energi, den är sååå uppskattad! 🙂
  Ha det gott!
  Kramar

  Svara
 • Ja visst är jag hurtig ;)Dom kallar mig hurtigbullen nu ;)) Såg att ni skulle till Ystad i helgen häääärligt.Skönt för er och få andas in lite frisk skåneluft det kan ni behöva;)) Puss på lilla kinden.

  Svara
 • Hej fina Hannah ! Jag har alltid haft lite komplex för mina läppar (vill ha fylligare) och har nu bokat tid för att fylla i dom lite hos ”läpp Eva” Jag undrar om du har gjort dina läppar? Dom är väldigt fina, fylliga men naturliga! om du har gjort något vad har du fyllt dom med och hur mycket? Glad om du ville svara=) KRAM!

  Svara
 • Jag har provat Restylane tidigare som försvinner ur kroppen men det var länge sedan. Vet tyvärr inte till vem du ska gå eller hur mycket.
  Kram

  Svara