Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | mars 14, 2013

Instapics

God torsdag min vän. Jag fick sovmorgon imorse. Steg upp vid strax innan nio. Vida har härjat hela natten. Legat vaken och lekt, gnällt, ätit, bajsat, gråtit och helt enkelt inte velat sova.
Jag är så beroende av sömn för att kunna fungera och vistas bland folk 🙂
Alldeles strax ska jag fara in till stan och besöka min vän Bobby. Ett väl behövligt besök. Utväxten ska färgas och en inpackning de Lux kan gott behövas efter all sol och saltvattenbad.
Efter det har jag ett spännande möte.
Här kommer lite bilder från mitt Instagram från veckan som gått.

Semlorna här hemma i Sverige slår alla rekord.


Bra att ha!3D bio. OZ the great and powerful.Livan har gjort sig fin för sin kompis Hugo.


Släpp ut mig!


Snygg färg mot solbrun hud.


Fest och majskrokar.


Nu ska jag fara till Märsta och ta pendeln in till stan.
Stor Kram ❤
 


6 kommentarer6 kommentarer om “Instapics”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Häääärligt med lite tid hos frisören och bli ompysslad 😀

  Svara
 • Hej Hanna! varför blandar du inte både ljusa o ljusbruna slingor så blir inte utväxten så tydlig!? Missförstå mig inte du passar både i ljust o mörkt!:) Kram

  Svara
 • Det går fortare att bara kladda färg i botten 🙂 Men det är snyggt som du säger med slingor.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej!
  Vill bara komma in och kommentera vilken liten sötis lilla Vida är och så stor hon blivit. Kan tänka mig att det är som natt och dag på henne innan resan och efter resan. Hon känns som en minimänniska nu:-) Och fina Liv ser så ”vuxen” ut. Ja alla era barn är fina innuti och utanpå:-)
  Ha de gott!!

  Svara
 • Du är inte ensam, har otroligt sömnbehov jag med! Nästan löjligt. Älskar att sova:-)O våra ungar sover ju sådär.. Plus att vi har magsjuka för säkert fjärde ggn nu! Fy o blä, stackars små liv! Men Härligt med egen tid för dig!! Roligt följa dig o din familj <3Kram

  Svara
 • Mysiga bilder & va långt hår liv fått :)) samma för mig med sömnen vill ha minst 8 timmar och nu har jag sovit 3 timmar (ej sammanhängande)natten i 14 dagar så är heltt knäckt & ledsen hela tiden. Idag tar jag mig lite vin för har prövat ALLT hoppas somna…men ingen lösning så klart ska till läkare på Måndag, tänkte på dig du var lite deppig men blev bättre i Thailand, du/ni gjorde helt rätt som åkte till sol , värme & lämnade energitjuvar :))
  Kram ♥

  Svara