Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:16 | mars 18, 2013

Härliga helg

God måndag min vän. En ny vecka är framför oss. Tydligen en kall och snöig sådan men med ljusare dagar och kvällar 🙂
Vårsolen bara väntar på att få smälta all snö, bjuda på det härliga ljudet av takdropp och värme. Skynda!
Vi är fortfarande kvar nere i Skåneland men ska alldeles strax packa in i bilen och bege oss hemåt mot Sigtuna och pojkarna.
Igår njöt vi av de sista timmarna på Ystad Saltsjöbad. En härlig upplevelse. Så härligt att vi någon gång måste sy ihop en tjejträff där 🙂

Det är så otroligt vackert där. Tänk bara att sitta här och dricka en kopp kaffe och titta ut över havet.


Allt är inrett i vitt, mysigt och inbjudande. Inga tråkiga, sterila konferensrum utan varma och välkomnande.


En fina SPA-shop med smink, smycken, krämer andra produkter för kropp och hår.


Salt Creek SPA.


Vi fick en otroligt skön behandling innan vi for därifrån.
The Creek Experience
En helkroppsbehandling med många olika upplevelser för alla dina sinnen. Miljön påminner en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas och de olika upplevelserna är inspirerade från sparitualer runt om i världen.
Vi fick sitta i ångbastu, aromabastu, turkiskbastu. Vi fick fotbad, smörja in oss med lera från Marocko och mycket annat skööönt.
Efter vår Creek-upplevelse tog Peter och Tony sig ett iskallt dopp i havet.

Peter kastade sig i vågorna.


Nina och en småtrött Fnulan 🙂


YSBs Carina. Tack för grym service och ständiga leende Du 🙂


Åt en god räksmörgås i deras café innan vi for in till Ystad för ett besök på SilverHome.


Så snart vi sitter i bilen ska jag berätta mer och visa fler bilder från vår helg i Ystad och besöket i Maricas mysiga butik Silverhome.
Hej på en stund.
All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Härliga helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser alldeles uuuuuunderbart ut <3!Där skulle man jobba ;)..vilken njutning att vara på jobbet med havet ngr meter därifrån :)!!Fullkomligt äääääääääääälskar havet…<3!Bra bilder du tar,du är så fin…t.o.m. i morgonrock!!Härlig roadtripp ni haft,sånt man lever länge på när vardagen tar all energi!Ha en skön måndag vackra du!Kraaaamis från Småland :)!/Lollo.

  Svara
 • Ser underbart ut och jag förstår att dom tar chansen att ses i din blogg men kan ändå inte låta bli att känna att detta är SÅ himla sponsrat… jag och min man var på YSB för ett par veckor sen och ja fantastiskt underbart men att stå och kramas med chefen mm nja… det hör ju inte till vanliga svenssons

  Svara
 • Hej Sabina. Ja, det är underbart där! Vill därför rekommendera det till mina läsare. Hade detta varit en gratis weekend som jag gjorde reklam för så skulle jag även vara tydlig med att det var ett sponsrat inlägg. Allt som jag skriver om i samarbete med företag är jag tydlig med att det ska framgå till er som läsare. Så ni vet att det är sponsrat och inte känner er lurade. Men oavsett så skriver jag bara om sådant jag själv verkligen tycker om.
  De enda som som fått den här helgen gratis är övriga bloggare med respektive då detta var en kick-off/konferens bekostad av mig, Peter och FEMME. Det kostade mycket men var helt klart värt det.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • VACKRA HANNAH 🙂 VILKEN HELG NI HAR HAFT.! VILL GE DIG EN STOR KRAM FÖR ATT DU BLOGGAR SÅ ENKELT OM DIG Å DIN FAMILJS RESA I LIVET. DU VERKAR HA ETT VARMT SKÖNT HJÄRTA. DU SKRIVER RIKTIGT ROLIGT. ETT TIPS HANNAH, SKRIV EN BOK…. ÖNSKAR DIG EN BRA DAG. <3 KRAM

  Svara
 • HANNAH E JU INGEN SVENSSONS,HON E EN GRAAF.! ALLA KAN VÄL ÄNTE VA KÄNDISAR…..;-)

  Svara
 • MEN HANNAH E JU INGEN VANLIIG SVENSSON, HANNAH E JU EN GRAAF.! 😉 ALLA KAN VI JU ÄNTE VARA KÄNDA….

  Svara
 • Det ser onekerligen helt fantastiskt ut. Skåneland är härligt, även om vi oftast besöker det på sommarhalvåret. Hoppas resan hemåt går bra och att ni slipper fårn snöovädret som tydligen ska lamslå våra län (Skåne och Blekinge) från sen måndagkväll och framåt….
  Kram Mia

  Svara
 • Det ser (och låter) helt fantastiskt!! Ett spa vid havet i mysig miljö, kan det bli bättre?! 🙂

  Svara
 • Jag blir allt sugen på att åka dit!

  Svara
 • Åh, vilken härlig helg ni hade! Och åh, vad Fnulan verkade trött – var det något speciellt i skumpan? 😉
  Kram Nina

  Svara
 • We use to make this all the time when we had a ”cow share” in Colorado. We got raw milk every other week and use the cream for this.

  Svara
 • 100 % certitude is NOT part of science, you idiot Gosia.

  Svara