Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:57 | mars 18, 2013

SilverHome

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag, Peter och småflickorna sitter i bilen på väg hem till Sigtuna. Vi har inte hunnit så långt men tack och lov så är det än så länge bra väglag och ingen snö.
Har dock hunnit med ett matstopp på donken 🙂 Idag blev det en QP.
Igår, innan vi for till Båstad, besökte vi Maricas lilla butik Silverhome. Åh, vad mycket fint hon hade och vad duktig hon är. Allt var så perfekt. Bara sättet hon gjort med små detaljer i butiken, de handgjorda prislapparna och korten men framför allt möblerna hon målat och gjort om.

Du hittar butiken på Jennygatan 9 i Ystad.
Nina, jag och Marica.


Vill du läsa mer om Marica och hennes inredningsbutik så bloggar hon här på FEMME 🙂 Du hittar henne under kategori inredning eller klickar HÄR!
Nu ska vi stanna för Vida behöver en ny blöja 🙂
Kram ❤
 


10 kommentarer10 kommentarer om “SilverHome”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sådana butiker bara ÄLSKAR jag!! 🙂 Så mycket fint hon har och så mysigt det ser ut på bilderna!
  Hoppas resan hem går bra!
  Kram kram

  Svara
 • Åh vilken mysig butik! Kör försiktigt hem! Kram

  Svara
 • Som sista bilden visar, var jag tokig av glädje för att föräras av så fint besök 😉 Tack!!! <3

  Svara
 • Mysig butik!Vad har grabbarna dina roat sig med i helgen då?Fotboll?
  Hoppas resan hem gick bra,här hemma snöar det och det spås komma upp mot 1dm nysnö….det vill man ju inte höra,var är den ljuvliga våren??
  Ha det bra!
  Kram

  Svara
 • Det ser ut att vara en butik helt i min smak, så mycket fint =) Hoppas ni kom hem ordentligt och att ni slapp snöovädret.
  Kram Kram

  Svara
 • Hej av en händelse hamnade jag på ett gammalt avsnitt av La Dolce Vita från 2005. Det jag stördes mest av , och störs av när du skriver: jag och xxx .Du ska veta att man alltid nämner den andra personen först för att inte framstå som så egotripppad. Det heter alltså Peter och jag, inte jag och Peter ..f ö ett riktigt wt program…

  Svara
 • Bra att du belyser problemet för jag har också reagerat på detta. Och du upptäckte det redan 2005 i ett program som inte handlade om Hannah. Jag har länge ansett att jag borde stå först men detta splittrar vårt förhållande. Därför har vi gemensamt beslutat att Hannah står först hela 2013. Gissa om jag längtar till nästa år när det är min tur!

  Svara
 • Vad mycket fint det fanns i butiken.

  Svara
 • Ulla hur gammal är du? Jag säger alltid jag och och min sambos namn. Och jag är inte ego för det.. Konstig kommentar från dej tycker JAG.

  Svara
 • Great post! I am actually about to do more ezine marketing and seeing this post is very helpful my mate. Also great blog here with all of the valuable information you might have. Keep up to date the favorable work you’re up to here.

  Svara