Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:10 | mars 22, 2013

Mini-människor

Hej igen. Vad har du för planer i helgen? En av mina bästa vänner Lenita kommer hit med sin dotter. Vi ska ha myskväll och de ska sova över.
Har saknat henne så! Peter och pojkarna lär nog låsa in sig i sovrummet och titta på VM-kvalmatchen Sverige-Irland ikväll så det blir en riktig tjejkväll 🙂
Igår var Johanna och hennes lilla Benji på besök. Så gulligt när mini-människor träffas.Som jag redan berättat så åt familjen middag hemma hos mamma och Gunnar igår. Gunnars goda kinamat. Mmmmm!

Efter älskade Bimbo och Bosses död så har de nu en ny liten hund. Aston. En långhårig och busig chihuahua.


Liv och jag ska fara till Märsta och handla presenter nu. Liv ska på två kalas i helgen.
Önskar dig en fin fredag.
All Kärlek ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Mini-människor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • jag missa nog att säga att det är nr.1

  Svara
 • Hej! >3
  Jag skulle vilja ge dessa fina smycken till ALLA mina vänner! Men för att lära mig att tänka på mig själv lite såååå önskar jag mig det till mig själv. Det började med att jag stelopererade nacken hade inget val risk för rullstol om några år, min pappa dog, fick kristaller i örat, opererade ögonen , fick njursten, deppression och äktenskapet nära att krascha allt detta inom ett år! Nu får det vara nog så jag tycker det är min tur att få må bra och känna LYCKA! Tack Fina Hanna för en trevlig blogg följer dig varje dag! Kramar <3 <3 <3

  Svara
 • Nr 1 eller 2 är min önskan //

  Svara
 • Hej ! Först tack för en trevlig blogg ! Jag bara måste fråga dig ang ryggbedövning som du gjorde, det är nämligen så att jag ska ha barn inom några veckor och har valt karolinska , är det där du födde också? Blev lite orolig när du skrev att både du och din väninna råkat ut för en ”klantdoktor” när han/ hon lade bedövningen…. Förstår att du inte kan skriva dr namn här på bloggen men finns någon möjlighet att du kan maila det ?? Kanske helt galet av mig att fråga om det men känns som man vill förebygga det man kan och minimera sin oro…. Har du någon mailadress jag kan skicka min fråga till dig? Om du kan och vill svara tusen tack, om inte så förstår jag ! Kram kram

  Svara
 • Jag kan glädja dig med att hon som satte min bedövning inte jobbar kvar.
  Oroa dig inte, det hjälper inte. Allt kommer gå så bra!
  Jag har fött fyra barn och haft ryggbedövning alla förlossningar. Det var bara den sista som gick snett.
  Kram och lycka till!

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för en trevlig blogg! Jag kommer snart få barn nr. 2 och undrar varifrån kommer din babysitter? Den ser väldigt cool och fin ut!

  Svara
 • Vad fina de är de små liven, de ser verkligen ut att vara intresserade av varandra! 🙂
  Hoppas ni får en mysig tjejkväll och en fin helg! Jag har inga som helst planer och det känns ganska skönt det också 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Vilka härliga bilder

  Svara
 • Hej Hannah! 🙂
  Tack för en bra blogg!
  Kan du inte ha en frågestund snart?
  Kram!

  Svara
 • How do you stop your home made butter going rancid in hot weather? I keep mine in the fridge but it still went off!

  Svara