Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:32 | mars 23, 2013

Morgonpigga små

God morgon min vän. Det ser ut att bli en vacker och solig dag. Skulle dock vilja sov nu men har en morgonpigg liten Vida. Hon brukar sova till åtta men idag ville hon upp kvart över sex. Toppen med tanke på att jag, Peter och Lenita satt uppe och pratade länge över några flaskor bubbel 🙂
Ja ja, lite kaffe så är man pigg. Lenitas Emilia som är ett halvår äldre än Vida vaknade också tidigt så vi sitter här med varsin kaffe och varsin bebis 🙂

Vingar på ryggen. Ny tröja från me&i. Fin tycker jag.


Mio är också morgonpigg. Det har de inte ärvt av mig.


Rån är Vidas nya.


Emilia är så otroligt söt. Vida är yngre än henne men lika stor. Så det ser så gulligt ut när hon springer runt. En riktig liten mini-människa 🙂


Nu ska jag duka fram frukost. Älskar dagar då man kan sitta och äta frukost länge. Ingen stress eller måsten.
Önskar dig en fin lördag.
All Kärlek ❤


6 kommentarer6 kommentarer om “Morgonpigga små”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Låter som en underbar morgon även om den var lite tidig 🙂 Jag har 2 frågor till dig 🙂 Vi var i Thailand på smekmånad 8/1-6/2 o hade det underbart, känner mig så deppig nu här hemma, hur känner du/ni?
  Sen undrar jag om när Mio vaknade på natten o bara kräktes! Samma sak med min man andra natten när vi hade kommit hem (?) SÅ konstigt! Blev han frisk direkt o ingen annan drabbades? Stora varma kramar Emmi

  Svara
 • Hej igen hanna!
  Tack för snabbt svar om liggdelslocket till joolz day!
  Men jag kan inte förstå hur man får loss själva locket? Alltså bara
  Överdelen, tänkte i sommar kan det ju bli lite varmt med det på, eller är det meningen att man vara ska få bort halva?
  Har provat att dra dragkjedjorna åt båda hållen men hela får jag ändå inte bort, skulle uppskatta Supermycket om du ville förklara lite mer hur man gör!
  Tusen tack!

  Svara
 • God lördag fina du. Jag är morgonpigg men en trötter på kvällarna;) söta flickor❤Urgulliga;) Tröjan passar ju perfekt till dig Hannah. Det är ju lite av en ängel❤nu har vi varit ute på stan och ätit lunch och nu ska vi snart till sonen på god middag och fortsätta fira min man som blir ett år äldre idag;) önskar dig och din familj en fortsatt under bar helg. Puss o kram❤

  Svara
 • Du ska där stå så klart

  Svara
 • Hannah! Söker lite saker till min bebis, mjukt babygym bland annat! Bumbo oxå. Ska du sälja lite av Vidas saker?
  Kram Linn

  Svara
 • Ja, bebisar och barn är ganska ofta morgonpigga, kanske inte alltid till föräldrars glädje, speciellt inte när man suttit uppe och haft det trevligt halva natten 🙂
  Vilken fin tröja, den passar dig jättebra! 🙂
  Kram kram

  Svara