Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:44 | mars 25, 2013

Sjukstuga… igen

God morgon min vän.
Har du haft en fin helg?
Inatt blev Vida sjuk 🙁 Först var det Vida som var sjuk, sedan Mio och i helgen var det Livs tur och nu är det dags för Vida igen.
Vida avslutade sin penicillinkur för en vecka sedan. Men hon har väl varit extra mottaglig just därför. Stackars lillfisen.

20130325-084811.jpg
Hoppas du klarar dig från sjukstuga. Influensan verkar härja överallt.
Väntar på att Vårdcentralen ska ringa upp mig. Håller tummarna för att vi får tid nu på förmiddagen.
Stor kram ❤


21 kommentarer21 kommentarer om “Sjukstuga… igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Stackars liten! Måste bara fråga ifall det var Kåvepenin Vida fick senast? jag vägrar att både ta det själv och ge det till mina barn sen vi kom på att varje gång vid en kur med Kåvepenin så var det verkningslöst och öroninflammationen eller var det nu var kom tillbaka eller blev aldrig bra, så det kändes hopplöst att börja med en ny kur varje gång. Hoppas att hon krya på sig fort 🙂

  Svara
 • Ja, det var kåvepenin som hon fick. Liv hade öroninflammation flera gånger som bebis och kåvepeninen hjälpte inte bra då heller 🙁
  Hoppas Vida slipper mer medicin.
  Kram
  /H

  Svara
 • Krya på er (barnen) ! 🙂
  Mina barn är också sjuka. Bara hoppas att man slipper undan själv.
  Ha en bra måndag.
  Kram. ♡

  Svara
 • Stackars lilla Vida. Sjalv akte jag pa nagon slags snuv och halsont forkylning i helgen. Nu ar jag riktigt trott pa alla influensor och virus som gar. Bring on lite mer halsosammare tider som var och sommar. Krya pa Vida och hoppas ni andra klarar er. Kram towe.

  Svara
 • Här har dottern fått magsjuka… värsta sjukdomen 🙁 Men jag hoppas det är en lindrig sådan så vi får en frisk påsk iaf.
  Krya på Vida

  Svara
 • Uscha, hoppas ni kryar på er.
  Min minsta dotter var 6 månader när öroninflammationerna avlöste varandra. Hon hade 13 st öroninflammationer på 4 månader. För oss funkade heller inte kåvepenin så vi fick amimox (eller hur det stavas) istället, vilket funkade jätte bra. Hon fick rör insatta när hon var 11 månader och nu är hon 1 1/2 och har inte haft en öroninflammation sen dess.
  Må så gott trots sjukstugan.
  Kram

  Svara
 • Krya på era små älsklingar <3

  Svara
 • Åh va tråkigt! Hoppas att hon kryar på sig snart och att ni får en fin (och frisk) påskvecka! Kram Sanna

  Svara
 • Åhhhh så det är ibland. Hoppas Vida blir frisk bums snabbt o ni andra i familjen får må bra.
  Här skiner solen förhoppningsvis gör den det hos er med. Hoppas ni får en bra dag trots baskilusker!

  Svara
 • Hujja, det ilar i kroppen när jag ser den höga febern. Är van med hög feber på barnen men yngsta killen fick 40,8 i feber och fick en feberkramp. Febern hade gått ner från 40,2 till 39,5 med alvedon och sen bara poff så blev den jättehög och han förlorade medvetandet. Jag blir lite skakig då jag tänker på det. Det var otäckt, skrämmande och jag hade svårt att inte få panik när ögonen rullade bakåt och han bara försvann. När kramperna kom efter ett tag så förstod vi att det kanske var en feberkramp men då var ambulans redan på väg. Även om paniken lättade så var det mardrömsliks att se sitt barn ligga och krampa så det kommer fragda ur munnen. Nä hujja. Jag har aldrig varit febernipprig men fortsättningsvis kommer jag vara det med yngsta. För det har satt sina spår fast skönt att feberkramper är ofarliga även om de skakar om en rejält och skrämmer livet ur en.
  Fick bara lite flash back när jag såg febertermometern . Hoppas Vida bara har feber och slipper mer öroninflammation! Min son spräckte båda trumhinnorna för två veckor sedan pga öroninflammationen. Det är hemskt när de får ha så ont.
  Ska hålla tummarna!
  Hoppas oxå att i andra slipper bli sjuka igen. Det är jobbigt när förkylningarna går runt i huset. Vi har varit friska en hel vecka nu. Längsta tiden sen innan jul så vi kanske håller på se slutet av tunneln nu 😉
  Kram

  Svara
 • Usch då stackars lilla Vida, hoppas det går över snabbt. Här har det också varit sjukstuga minst sagt. Båda tjejerna sjuka varsin vecka, å sen åkte maken på det och blev mega mega dålig så det blev akuten på söndagen. Fantastiskt rolig helg minst sagt:)
  Men snart är det väl vår på riktigt å då ska vi väl alla vara friska å krya igen.
  Ta hand om er å lilla Vida, stora kram!!!

  Svara
 • Typiskt! Jag vet flera som varit sjuka i omgångar så jag hoppas att ni andra slipper och att det är sista febersvängen nu!!
  Jag har haft en superfin helg med grymt bra väder och det verkar som att den strålande solen är här för att stanna över påsk också 🙂
  Hoppas ni får en bra måndag och att ni får en tid hos läkaren!
  Krya på dig goa Vida!
  Kram kram

  Svara
 • Inte kul, hoppas ni får ett snabbt tillfrisknande! Här blev det inställd 40 års fest (min egna ) pga kräksjuka:(( men nya tag om två veckor

  Svara
 • Nej du här är vi sängliggande. Lill-fis i öroninflammation och jag med gravidmage (v:39) i värsta influensan. Tur att våran ”pappa” /man vabbar sin andra vecka nu för oss. Krya på er!!

  Svara
 • Åh krya på er!! Usch så hög feber

  Svara
 • Hej Hannah! Ja det går mycket förkylningar nu. Barn har oftast högt i temp och det inte är nån fara. Det är nog inget du behöver boka tid till doktorn för. Förstår oron, men man behöver inte boka tid så fort ett barn har temp och är förkylt. Man kan avvakta och se hur det artar sig. Ett tips från en som jobbar på barnakuten! Kram!

  Svara
 • Tack, men det rinner var ur hennes öra så jag tror det var bra att jag bokade tid. Hon har öroninflammation. Självklart bokar jag inte tid så fort barnen har feber. Som du skriver så är det ofta ingen fara som med Liv i helgen som bara hade hög feber. Då avvaktar jag så klart.
  Tack för omtanken.
  Kram

  Svara
 • Men vart tog resten av min kommentar vägen?! Hmm… Skrev ju också att sån hög feber är ju aldrig rolig 🙁 Stackars lilla Vida! Här hemma har jag tre magsjuka barn, minstingen är två år… Feber har dom också, är mycket trött på alla dessa sjukdomar nu!
  Hoppas lilla Vida kryar på sig illa kvickt nu!
  Stor varm kram!!

  Svara
 • Dem där är inte bra på små barn 🙁

  Svara
 • Hej Hanna ville bara tipsa dig om Martina barnsjukhus ett helt underbart barnsjukhus. Hoppas ni håller er friska och inte behöver det men ifall så ville jag bara tipsa om det
  Mvh Maria

  Svara
 • Jag vet! Älskar Martina barnsjukhus. Dessvärre bor vi fem mil från stan så det är oftast lättast att bara ta vårdcentralen här i Sigtuna. Är det mer allvarligt åker vi alltid till MB.
  Kram
  /Hannah

  Svara