Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:45 | mars 27, 2013

Guitar Player

God kväll min vän. Snart sover alla barnen och jag ska sätta mig i soffan och titta på Grey´s. Jag har kollat ikapp på alla avsnitt som jag missade när vi var i Thailand 🙂
Idag har det varit ännu en hemmadag. Smet upp en snabbis till Camilla, min vän och granne, för lite fika i eftermiddags. Vida sov i sin vagn ute i den friska luften och Liv lekte med Camillas dotter Emilia.

Nyvaken på väg hem.


Liv i nya vårjackan från H&M.


Jag får oerhört mycket hjälp med Liv och Vida av pojkarna. William kan leka länge med Vida när jag t.ex. lagar mat.
Idag lärde han henne spela gitarr 🙂


Nu ska jag titta till barnen innan jag bäddar ner mig i soffan med Peter.
Godnattkram ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Guitar Player”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hihi, så himla söt bild på William och Vida. Vad duktig hon är på att spela gitarr redan 😉 Kram

  Svara
 • Visst är det mysigt att dom gillar dom små så mycket. Jag har själv småsyskon som är 10 och 12 år och dom är helt underbara med Nova som är 7 månader. Dom leker med henne och byter blöja och matar. Så himla mysigt och jag blir helt varm i kroppen när jag ser dom tillsammans <3
  God natt och kram kram

  Svara
 • Men kära Hanna ger du inte lite sken av att ditt liv är lite för perfekt… Alltid leende barn.. Glad påsk!

  Svara
 • Men gud vilken bitter och avundsjuk kommentar. Så tråkigt. Get your head out of your ass.

  Svara
 • Carina, vad tror du själv? Ler barn alltid? Vilken tråkig kommentar.

  Svara
 • Jag håller med! Nu måste det vara slut på detta eviga leende. Mer bilder på gråtande och nedstämda barn så att somliga läsare ska få det lättare att hitta igenkänningsfaktorn i denna blogg.

  Svara
 • Jag bemöter din kommentar med ett stort leende 🙂

  Svara
 • Vet du Hannah, jag funderade på en sak. Williams pappa håller ju på med musik och du är musikalisk – har William ärvt musikgenen av er, eller är han intresserad av helt andra saker? Likaså Mio och Liv, är nån av dem musikaliska? Trots olika fäder då. Vida är så liten så på henne går det väl knappast att märka nåt än. 🙂
  Jag tycker att sånt är så intressant. Att se om vad som blir av barnen beror på föräldrarna. 🙂

  Svara
 • Det var en konstig kommentar haha. En stor kram till den perfekta familjen ;)) ❤❤

  Svara
 • Gullisar, underbart att pojkarna är så duktiga och fina med sina små tjejsyskon. Glad Påsk från Skåne! Towe.

  Svara
 • Märklig kommentar om leende barn…alla vet väl att barn kan gråta,skrika vara arga,,men det är väl klart att man oftast lägger upp bilder på barn när de är glada??det gör jag på mina iallafall! Jag hade känt mig ganska elak om jag hade tagit fram kameran när min treåring är ledsen och arg..

  Svara
 • De fina, omtänksamma och mysiga storebröderna, de verkar vara så fina och kärleksfulla med varandra alla fyra <3

  Svara