Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:11 | mars 28, 2013

Påskäggsjakt

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Skärtorsdag idag och en långhelg väntar 🙂
Älskar påsken!
Nu sitter jag i bilen på väg in till stan. Ska försöka hitta presenter att lägga i pojkarnas påskägg. De har valt att inte äta godis eller dricka läsk på ett helt år. Ett nyårslöfte som de än så länge hållt.
Men bara för att de inte äter godis så ska de inte bli utan påskägg.

20130328-111648.jpg
Önskar dig en Glad och härlig Påsk ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Påskäggsjakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Då har vi samma syssla idag,jag ska också leta påskpresenter….till påskäggsjakten,det är tradition.Trodde ett tag att de börjat bli för stora för det men oh nej frågan kom så klart för ett tag sedan..
  Har även fått fram en del påskpynt nu är det gardinerna kvar,har köpt nytt tyg.Mysigt!och solen skiner!
  Ha en riktigt GLAD PÅSK!!
  Kram
  Mia

  Svara
 • God Skärtorsdag vacker. Så duktigt av killarna❤det hade jag nog inte fixat;) Solen skinnet nere i Skåne men dock lite blåsigt och kallt. Nu ska vi bege oss mot Malmö och hämta en st. ny bil. Sedan vidare och köpa Påskpresenter till barnbarnen. Fullt upp med andra ord. Min dotter fyller år idag och förväntar sig nog ett litet bek av Mamma;) ha en underbar Påsk och kör försiktigt i morgon mot Skåne. Puss o kram

  Svara
 • Hej! Jag hoppas du har tid att svara på en fråga ang er nya syskonvagn

  Svara
 • Heja grabbarna…..Och heja fina mamman som uppmuntrar dem. Kram och glad påsk. Kram Mia
  http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/03/28/redo-for-take-off/#comment-8160

  Svara
 • Det finns massor av annat gott och roligt att fylla ett påskägg med och det är minst lika roligt att ge bort som att få 🙂 Jag kommer att ge bort lite rawfood godis till mina svägerskor i påsk, både gott och nyttigt 🙂
  Hoppas ni får en fin påsk!
  Många kramar

  Svara
 • önskar oxå dej och familjen en härlig påsk kram

  Svara
 • Yngsta dottern var häromdagen lite besviken på mig eftersom jag inte köpt eller ens planerat nån påskpresent. Jag hade aldrig hört talas om det. Men nu har jag hört det från flera håll bara den senaste dagen!
  Är det en vanlig företeelse, tro?

  Svara
 • Jag vet inte hur andra gör. Men eftersom pojkarna, som jag skrev, inte äter godis så får det bli något annat i ägget. Trist att få ett tomt ägg eller fullt med frukt 🙂
  Kram

  Svara
 • Så fin du är, Hannah.
  Glad påsk!

  Svara
 • Tänkpå att jesus hängde påkorset denna dag du har väl inte opererat näsan eller sprutat nåt idin ansikte för du är så fin som du är ala människor vill ha bekräftelelse men synd o man måste operera sig du hade sån liten näsa påbilden….

  Svara
 • Förstår inte riktig vad Jesus har med min näsa att göra? Nej, har vare sig opererat näsan eller sprutat något i mitt ansikte. Men glad Påsk på dig.

  Svara