Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | april 1, 2013

Lugna dagar

God måndag min vän. Hoppas allt är väl. Här njuter vi av lugna dagar. Strax ska vi åka till en bondgård och Liv ska få rida och så ska vi få klappa små ulliga lamm 🙂
Peter är i väg så det blir en tjejdag. MFF spelar ikväll så han är i Malmö och ska kolla matchen på plats. Måtte de vinna så jag får hem en glad man.Igårkväll kom Marianne och Urban hem från Portugal så nu är det fullt hus.

Vida fick ett par söta skor som kommer passa perfekt när hon börjar gå i sommar.


Förlåt för att jag inte lagt upp vinnarna i smycke-tävlingen. Vinnarna är dragna men jag har helt enkelt inte kommit mig för att berätta vilka de lyckliga vinnarna är. Men den som väntar på något gott…
Nu ska vi fara men så fort jag är tillbaka så ska jag lägga ut vinnarna.
All Kärlek ❤
 


2 kommentarer2 kommentarer om “Lugna dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet du, jag har aldrig tävlat i nån bloggtävling. Det blir aldrig av helt enkelt. Inte undra på att jag aldrig vinner…;)
  Annars undviker jag tävlingar på nätet just för att jag inte vill ha en massa spam eller telefonsamtal från försäljare, sånt som ofta man får på köpet i en tävling med alla sponsorer som numera är inblandade.
  Så jag ska resa, ha nya smycken eller åka på spa får jag allt vackert betala ur egen ficka! Tjurig och principfast som jag är…;)
  ha en rackans fin dag!

  Svara
 • Vilka ljuvliga skor Vida har fått, sååå söta! 🙂

  Svara