Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:43 | april 2, 2013

Sopplunch

Hej min vän. Är allt väl?
För våra barn är det påsklov denna vecka. Det är olika runt om i Sverige. I Skåne var det påsklov förra veckan. Vi kommer stanna kvar här i Båstad hela veckan tror jag. Har inget hemma som som jag måste göra så vi passar nog på att njuta av sköna dagar här.
Även idag skiner solen och våren känns i luften.
Jo, det var ju första april igår. Blev du utsatt för något aprilskämt?
Jag åkte dit ordentligt… och höll på att få hjärtstopp på köpet 🙂
Mio ringde med gråt i rösten och berättade att han brutit sitt ben på badhuset. Han höll på i flera minuter och berättade ingående hur han halkat och nu satt på sjukhuset och skulle få gips. Jag var så nära på att börja gråta och då började han skratta. April april! Hemska unge! Det var ju inget kul alls.
Idag for vi ner till Sands Bakficka och åt soppa. Dagens soppa var sparris och till det varmt nybakat bröd och sallad.All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Sopplunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härligt lurig son du har!! 🙂
  Men det är ju sånt som får oss föräldrar att sätta hjärtat i halsen så pass att vi har svårt att få luft…
  Visst är det skönt att kunna stanna i godan ro på ett ställe där man trivs så bra och veta att man faktiskt KAN stanna nån extra dag med samvetet intakt? Jag har sällan haft det så själv, men jäklar vad jag njutit de få gångerna jag råkat ut för det!:)
  Ha en fortsatt fin dag, Hannah!

  Svara
 • Sådana skämt är inte roliga. Gillar inte stressen det skapar. Kram på er

  Svara
 • Vad skönt med lediga dagar, jag önskar att jag kunde vara ledig lite längre än bara påskhelgen, den gick alldeles för fort (som vanligt när man har roligt) 🙂
  Jag blev inte lurad och jag lurade heller inte någon, glömde liksom bort det 🙂 Men Mio däremot, han verkar vara kungen på att luras. Skönt att det bara var ett aprilskämt! 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Vilka underbart söta syskonmatchade tjejer du har! Min sjuåring vill inte längre matchas med sina småbrorsor, bäst att passa på så länge man får! Nåja, ville bara kommentera dina sockerhjärtan!

  Svara
 • Hej fina Hannah!! Du verkar vara en alldeles underbar människa.. Men jag måste säga… Släpp till lite. Det känns liksom alldeles för perfekt.. Kolla in din syrras blogg. Hon är raka motsatsen gemfört med dig. Och det är absolut inget fel med det. Men det skulle vara riktigt kul om du kunde komma med nåt helt oväntat nån gång. Du behöver inte visa stjärten. Men alkt behöver inte alltid vara perfekt.
  Hoppas du inte tar mig fel.
  Stor kram..

  Svara
 • Hej,
  Ja, det är ju faktiskt så att vi alla är olika. Alla väljer att skriva/blogga på sitt sätt. Jag och min syster är systrar men vi är inte alls lika.
  Perfekt? Hm, då har du kanske inte läst min blogg länge. Har alltid varit väldigt öppen när det kommer till mig själv. Har aldrig varit rädd för att skriva att jag mår dåligt, gråter och under en lång tid fick en depression. Jag var inte glad och låg under isen länge. Blev glad då jag läste Elins svar till dig. För jag mötte många kvinnor som var i samma situation. Mitt ”perfekta” liv här på bloggen är ett skitigt hem, jag kan inte laga mat, jag är trött och grinig. Jag vågar visa mina dåliga sidor. Den osminkade sanningen på alla sätt.
  Mina barn bråkar, jag och Peter bråkar,vi har problem som alla andra har men jag har valt att inte ”hänga” ut mina barn. Jag visar fina bilder på dem och berättar om deras fina personligheter men det är klart som vem som helst som läser min blogg borde förstå att vi också är som alla andra. Peter och barnen ska dock inte behöva hitta bilder och texter om sig själva de inte gillar eller valt som dessutom kan läsas av tusentals människor.
  Jag har alltid sagt att det är en stor skillnad på att vara personlig och privat. Jag är personlig men det är mycket som jag väljer att inte skriva.
  Och håll i dig…
  Jag både bajsar, fiser, kan göra fula grimaser men har inget behov av att visa det 🙂

  Svara
 • Vilket klokt svar Hannah. Vilken tur att du skrev att du bajsar, för jag har undrat eftersom du aldrig visar bilder på detta 😉
  Min syster och jag är också olika. Konstigt att be någon vara som någon annan. Man är den man är <3

  Svara
 • Eller hur? Konstigt 🙂
  Kram

  Svara
 • Nehe.. bor i Skåne och min dotter har påsklov nu, så det beror på vilken kommun man bor i. Ha så skönt i vackra Skåne!

  Svara
 • Louise: Fast Hannah har ju varit väldigt öppenhjärtlig om sin tuffa tid efter Vidas födelse! Kram

  Svara
 • Till Louise. Ja gick igenom en förlossningsdepression precis som Hannah och hennes öppenhet har hjälpt mig väldigt mycket. Det är få som vågar stå för att man mår dåligt. Vill man va perfekt skriver man inte om depressioner. Ja tycker inte heller Hannah verkar vara så lik sin syster och det ser jag inte som något dåligt tvärtom. Att alltid skämta om sig själv och sina barn känns överdrivet men alla läser ju va man gillar. Sen är ju detta Hannahs liv och nåra verkar reta sig på att hon lever ett lugnt liv med familjen. Ja följer bloggen just för att den inte är så fjantig och försöker vara rolig hela tiden och för att ja oxå lever lugnt liv med min familj och gör myceket med mina barn. Man behöver inte vara perfekt för de.

  Svara
 • Hej Hannah! Tack för ditt svar.. Du tog illa upp. Och det var inte min mening. Jag tycker din bloggar är jätte trevlig. Och väntar mig inte att du ska hänga ut dina nära o kära. Det stämmer, jag har inte följt din bloggar länge. Visste inte att du åkt på förlossnings depp 🙁
  Och det är inte så att jag på nåt sätt skulle må bättre av att läsa att du har det ”jobbigt”
  Jag ville bara ha nåt helt oväntat, som att du hade gammal hårspray i håret, wieee roligt tyckte jag. Så lite behövs 🙂
  Jag menade inte att du ska vara som din syster.
  Ta hand om dig!
  Stor kram.
  Föresten bajsar du!!! Det gör inte jag, här är det bara rosenblad 😉

  Svara