Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | april 5, 2013

Premiärbad

God fredag min vän. Idag firar jag och Peter fem år som gifta. Romantisk middag och SPA i Falkenberg väntar oss i eftermiddag ❤
Idag är det strålande vårväder och jag känner mig glad och pigg trots många nätter utan sömn.
Den mörka vintern har mig ofta i ett deppgrepp. Känner mig låg och orkeslös. Men så fort våren börjar visa sig med sitt ljus, värme och små vackra blommor som kämpar sig upp genom den fortfarande snötäckta marken då blir jag både piggare och gladare. Ända in i själen 🙂
Åt nyligen frukost, en sen sådan, och njöt av lugnet här uppe på åsen.

Hårdbröd med ost, tomat och gurka och en stor kopp kaffe. Gott!


Idag premiärbadade Vida i Marianne och Urbans bidé. Liv har sedan hon var så liten älskat att sitta i den och plaska. Nu var det Vidas tur. Och självklart var jag tvungen att fånga denna stund på bild.

Hon gillade bidén.


Snorig och lite förkyld men alltid lika glad.


Imorgon far vi hem till Sigtuna. Känns som om vi varit borta en evighet.
Vad gör du i helgen?
Stor Kram ❤


24 kommentarer24 kommentarer om “Premiärbad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • STORT GRATTIS PÅ BRÖLLOPSDAGEN! <3 HOPPAS ATT NI FÅR EN UNDERBAR DAG.
  KÖR FÖRSIKTIGT HEM I MORGON.
  TREVLIG HELG & PUSS & KRAM

  Svara
 • Grattis till Er båda fina Du. Ikväll blir det jobb för mig, jobbar som personlig assistent och stor trivs. I morgon bär det av till fina Nina för hennes premiär av Afternoon te i Enköping, ska bli himla trevligt. Ha det så gott!!! Kram

  Svara
 • Grattis på bröllopsdagen & njut ordentligt <3 Du & Peter är såå fina tillsammans! Kram Anna

  Svara
 • Stort grattis på 5-årsdagen till er båda =)

  Svara
 • Grattade er i förra inlägget men säger ännu en gång stort grattis till er båda. Härligt med go mat och spa i fina Falkenberg. Kör försiktigt hem till Sigtuna i morgon. Skulle hellre vilja ha dig här nere i Skåne. Puss och kram

  Svara
 • Grattis på 5 årsdagen!
  I kväll har min Anton beställt sushi med pinnar för det äter Batman. Premiär på vårt fredagsmys.
  Sen imorgon blir det firande av väninna på Hello Monkey + 2 barnkalas. Fullt ös med andra ord:)

  Svara
 • Hej! stort varmt Grattis till dig & Peter på ER bröllopsdag! Njut och ta väl hand om varandra..ni är så fina!
  Många kramar Helena

  Svara
 • Många grattiskramar till dig och Peter på eran dag kära Hannah! Hoppas ni får en underbar vistelse i Falkenberg 🙂
  Sötnosen, hon verkade tycka att det var lika roligt att bada i bidén hon också 🙂
  I helgen har jag inget inplanerat. Hade behövt röja ordentligt hemma, men det är ju så tråkigt!!?? 🙂 Hoppas ni får en fin helg och kör lugnt hem imorgon <3
  Kram kram

  Svara
 • Först-ett stort rungande GRATTIS ända nere ifrån tåspetsarna!
  I morgon ringer klockan, precis som den brukar, vid 8 eftersom jag ska, precis som jag brukar, åka till min favoritloppis. Jag KAN liksom inte strunta i det. Det kommer att bli nån kosmisk obalans då och rubba hla universum… eller så händer precis ingetting! 🙂

  Svara
 • Oj vilken stor snorkroka hon hade , sötnos 🙂 trevlig helg

  Svara
 • STORT grattis till både dig och Peter på er dag. Hoppas ni får det riktigt mysigt tillsammans. Usch, vad dålig jag har varit på att höra av mig det senaste halvåret, men jag tänker på dig väldigt ofta. Har skickat ett par sms men vet inte ens om jag har rätt mobilnummer till dig längre… :S
  Varm kram full av kärlek till dig Hannah ♥

  Svara
 • Stort grattis på eran bröllopsdag! <3

  Svara
 • Grattis till Er!! Och söta unge, man blir ju bebis sugen av att titta på henne <3
  KRAM http://annaheltenkelt.blogg.se/ Från Sofias Änglar

  Svara
 • Grattis på er bröllopsdag!!

  Svara
 • Gratttis till er 5 åriga bröllopsdag! hoppas ni har en trevlig kväll
  kram

  Svara
 • Stort Grattis på er bröllopsdag ♥!
  Jo, i helgen ska jag ut och svira med mina vänner! Har inte gjort det på evigheter, så jag ser väldigt mycket fram emot det 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ursäkta om jag blir för personlig nu, men det är något jag undrar. Varför planerar du och Peter era resor till Skåna endast när de stora pojkarna är på pappahelger och pappaveckor?
  Missförstå mig inte, jag är ett stort fan av dig och tycker du tar hand om dina barn mkt bra. Men det känns som att du inte tycker att det är nödvändigt att ta med pojkarna eftersom de inte är blodssläkt med släkten i Skåne som deras systrar är. Tror det kan bli svårt för dig att förklara detta om de en dag frågar.
  Menmen, kul att läsa att ni haft det trevligt i Skåne, och grattis på er 5-årsdag. Hoppas ni får fira många fler år tillsammans ni två, du och Peter.
  Kram

  Svara
 • Du kan inte läst min blogg länge. Både Mio och William var här senast förra helgen och de har varit i Skåne massor av gånger. Det är bara omvärlden som inte ser mina barn som ”riktiga” syskon. Mina barn har alltid bott hos mig och de ser varandra som syskon trots att vuxna som du påtalar motsatsen.
  Pojkarna är hos sina pappor på ett lov under våren. Skulle de känna sig ratade för att jag inte sitter hemma då? Istället för att oroa dig om mina pojkars framtid bör du oroa dig över hur vuxna ger barn med olika föräldrar en känsla av att inte vara riktiga syskon. Tror inte jag har något att förklara för de för både Peters mamma och pappa agerar som farmor och farfar. De är inte lika trångsynta. Tack och lov.
  En sak har jag lärt genom åren. Blod är inte tjockare än vatten.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vill börja med att tacka förblogg som både piggar upp och känns stöttande!
  Du skriver så fint och delar med dig så mycket!
  Jag har själv 2 barn 2 år och 9 veckor gamla! Tänkte tipsa dig om hostmedicin, min 2 åriga dotter har gjort som lilla Vida den senaste veckan.. Otäckt och jobbigt, mollipect är en förfärlig hostmedicin och smackar precis som den heter pecca!
  Jag testade med Bisolvon Jordgubb! Den har hjälpt oss, hosta är ju bra för små barn och inget man skall dämpa men i bland kan de vara skönt att kunna ge ngt når den är som värst! Det funkade utmärkt att blanda i lite Äppel juice om det skulle vara så att dom inte vill öppna munnen!
  Mollipecten skrämde Molly till att ta medicin via munnen!
  Hoppas lilltjejen blir av med sin hosta snart!
  Ha en riktigt härlig bröllops dag!
  Kram Anna

  Svara
 • Grattis på bröllopsdagen!
  Hoppas ni hade en romantisk dag tillsammans <3

  Svara
 • Grattis till Williams namnsdag idag:) kram

  Svara
 • Väldigt bra svar Hannah!! Kan inte annat än hålla med <3

  Svara
 • Hej igen Hannah!
  Jag tror du missförstod mig, min tanke var precis det du skrivit, att det inte handlar om blodsband. Jag menade verkligen inget illa, borde inte ens ha frågat känner jag nu. Jag vet att de alltid varit hos dig och att du tar hand om dem på heltid och jag är verkligen inte rätt person att kränka in på ditt privatliv (endast familjen har nog rätt till det, om ens dem). Jag uppfattar det inte som att dina barn inte är riktiga syskon, det är dem ju, har aldrig förstått mig på detta halvsyskon snacket, är man syskon så är man! Punkt!
  Jag är med dig på det, verkligen. Och jag ber om ursäkt igen för min fråga, jag är verkligen ingen trångsynt person, tvärtom faktiskt. Jag hoppas inte du läste mitt meddelande och såg det som något negativt, det var bara en tanke jag hade. Tyvärr så känner jag en familj som tänker på det viset och det gör mig lite ledsen. Men nu har jag fått ett svar och det är viktigt för dig att de har en bra relation med Peters släkt också.
  Jag hoppas inte du tog illa upp, det var ett bra svar du gav mig, men jag menade inte det på ett elakt sätt, utan snarare frågande/undrande. Jag tror att du har fått utstå ganska mycket under åren från folk som har varit elaka och tror sig veta allt om dig, vilket är riktigt synd, men jag sa det verkligen inte för att vara elak. Hoppas du förstår det.
  Utifrån det jag får veta på bloggen så är du en fin person och du har så fina barn och stöttande man. Du kan nog se att jag tidigare inte skrivit något illa.

  Svara
 • Hej Mia,
  Tack för ditt svar på mitt svar.
  Jag uppfattade din första kommentar och fråga som att pojkarna inte skulle vara lika välkomna till Skåne som flickorna. För att förtydliga så gör ingen i Peters familj eller Peter skillnad på dem och flickorna. Det är något som jag uppskattar så oerhört djupt och det värmer mitt hjärta. Hade haft svårt att acceptera om jag träffade någon som på något vis stötte bort mina pojkar. Nä fy för sjutton!
  Släkten Karyd har hjärtan av guld!
  Tog först väldigt illa upp och även Marianne (svärmor) blev sårad och chockad över din kommentar. Men nu känns allt bra igen 🙂
  Förstod nu att du inte menade illa och självklart ska man fråga om man undrar över något.
  Jag skriver väldigt öppet och personligt men vissa saker glömmer jag ibland bort att berätta och skriva. Men av någon konstig anledning så tror jag att du som läser vet allt och inte behöver tänka sådana tankar som du gjorde.
  Stor Kram
  /Hannah

  Svara