Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:06 | april 6, 2013

Buffé

Hej min vän. Vi har kommit halvvägs hem, flickorna storsnarkar och jag också snart.
Har bytt om till mysbyxor och sitter uppkurad i passagerarsättet med ostbågar och Värvet med Kristoffer Triumf i hörlurarna. Tog en liten skrivpaus nu bara 🙂
Idag åt vi lunch med Urban och Marianne på Sand. Lördagsbuffé med sallad, varmrätter och en underbar dessertbuffé.

Satt i den varma vårsolen och njöt. I alla fall jag. Liv ser inte ut att gilla det lika mycket 🙂
Lite nyttigt också.


Dagens outfit innan den byttes mot mysbyxor.Samma byxor som igår (Ralph Lauren) men idag med en tisha från Second Female.
Har gjort ett inlägg på min modeblogg med shoppingtips i Båstad.
Nu ska vi stanna till på Donken för att äta, mata Vida och byta blöja.
Kram ❤
 


15 kommentarer15 kommentarer om “Buffé”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah !! Vilken fin blogg du har eller ni;) Kommer ihåg att du jobba med naglar.. Vilket märke avände du och var du nöjd med det??? Hade du egen salong?gör du dina naglar själv nu eller går du ibland på salong? Snygga byxor och t-shirt!!! Kramar Sara

  Svara
 • Hej Sara,
  Det stämmer bra det 🙂 Jag drev en egen liten skönhetssalong i Kungsängen där jag bodde. Jag jobbade med märket American Nails. Väldigt bra produkter.
  Nu gör jag varken naglar på min själv eller andra. Trivs med mina egna 🙂
  Kram Kram ❤
  /H

  Svara
 • Åh så underbart mysigt det ser ut, även om inte Liv verkar instämma 😉
  Måste bara få säga att jag skrattar gott åt Peters instagramkonto 😉 Elakt javisst, men just precis min humor 🙂 Hoppas du planerar en bra hämnd!!! 😀
  Kram!

  Svara
 • Vad skönt det ser ut i solen om man tittar på ditt ansiktsuttryck alltså 🙂 Här har det varit mulet och snöande idag, solen har tyvärr lyst med sin frånvaro.
  Men vilken efterrättsbuffé!!! Där hade jag velat gå lös, chokladkakan såg smarrig ut!! 🙂
  Kör försiktigt sista vägen!
  Kram

  Svara
 • Sjukt elakt men också skoj. Skrattar gott åt hans kommentarer till bilderna. Försöker ha ögon i nacken men med fyra barn så har jag tankarna på annat håll. Han lyckas alltid fånga mig på bild i mindre snygga poser 🙂
  Men men, så är det ju. Ingen fasad eller filter 🙂
  Kram

  Svara
 • Vi åt också på Donken idag. För en lchf:are som jag är utbudet högst begränsat. Så det blev en brödlös Mac med en sidesallad. Jag kan ju säga så här att utan brödet så är minsann inte Mac:en särskilt big…:)

  Svara
 • Det ser ju ut som dina pigmentfläckar läkt ut:))) är det möjligt?? Vilket solskydd använder du på dagarna? Och vilket smink? Snälla dels med dig!! Du är alltid så pigg och fräsch!!<3

  Svara
 • Ja!!! Det är helt underbart. Vet inte vad som hänt. Var livrädd inför vår resa till Thailand. Såg mig själv som Gerard. Men mustaschen visade sig aldrig. Gerard verkar ha gått i graven. Däremot är min panna fläckig som ett atlas men inte så man tänker på det likt min musche 🙂
  Är dock ALLTID noga med solskydd i ansiktet. Har SPF 30 och 50 om jag är mycket i solen men till vardags så har jag min vanliga dagkräm (Lumene) som har SPF 15 och på den mineralpuder från Palina som också innehåller solskydd.
  Vi måste vara rädda om vår hud.
  Kram kram
  /Hannah fd Gerard

  Svara
 • Så snygga byxor! Det strålar ju om dig!
  Thailand verkar ha gjort er gott.
  Kram och kör försiktigt!

  Svara
 • WOW vilka snygga kläder du köpt Hannah. Gjorde en förfrågan ang. t-shirtsen under mode/ skönhet. Här skiner solen idag men fy så kallt. Såg att det kommit snö uppåt. Hoppas ni är skonade;) Idag händer det 0 här. Ingenting planerat vilket är skönt inför kommande veckas race ;)Ha en fin Söndag Hannah. Puss o kram.

  Svara
 • Hej igen. Jag har själv tagit reda på info ang. T-shirtsen 😉 Men har en fråga till dig som jag glömde. Färgen ser mörkgrå ut på din bild men Märkesbutiken säger att den är mörk grön grå . Stämmer det ? Kram.

  Svara
 • Finaste Marita,
  Jag måste nog säga att den är grå. Kan inte se något grönt i den alls.
  Den finns även i ljusgrå.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Vilka härliga bilder 🙂

  Svara
 • Åhh va gott det såg ut och riktigt fina kläder du har köpt!
  Blir alltid glad av att gå in här och läsa. 🙂

  Svara
 • Fina, fina du! Låter som att ni har haft en toppenhelg!! Synd att ni inte hade möjlighet att testa ”nya” Strandbadet – det ska ju vara såå fint! Men Båstad går inte heller av för hackor 😉
  Kram Nina

  Svara