Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:17 | april 8, 2013

Black and white

Hej min vän. Ja då var det måndag och vardag igen. Efter snart två veckors ledighet med barnen så känns det lite konstigt att behöva ställa klockan och stiga upp tidigt.
William hade lite svårt att komma till ro inatt pga sin jetlag men till sist somnade han.
Det fanns en till som också hade svårt att komma till ro inatt. Vida var pigg och stod och skrattade i sin säng när klockan var tolv inatt.

Väldigt söt men lite för pigg.


Har fortfarande städ kvar här hemma och massor av tvätt. Skjuter dock lite på det och far och storhandlar och gör några ärenden istället.
För att göra denna måndag lite roligare så har jag på mig mina Anine Bing-skor. Perfekt premiärdag nu när snön är borta.
Känns bättre att vara nyduschad och ha fina kläder på sig än att, som vanligt, gå i slaffsiga myskläder. Jag har flera fräscha mysdressar men ändå väljer jag att alltid ha mina gamla gråa, slitna, håliga byxor som är över tretton åt gamla. Varför? Jag har nog inget annat att skylla på än att jag är en sunkig människa 🙂

I dag kommer Mio hem så då är vi alla samlade igen.
Känns tryggt och bra i mitt hönsmammahjärta 🙂
Hej på en stund.
Önskar dig en fin dag och en bra start på veckan ❤


9 kommentarer9 kommentarer om “Black and white”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det där känner jag igen. Samma sunkiga mysbyxor trots sköna och snygga tights i lådan. För ett tag sedan fick jag nog och slängde alla trasiga och urtvättade mysbrallor. Sedan tog jag tag i underkläderna. Där har jag i och för sig inte uppdaterat mig, men det ska jag snart göra hoppas jag. KRAM

  Svara
 • Det är ju de gamla ingågna som är de skönaste 😉 Ha en bra dag

  Svara
 • Länge leve sunkigheten!! eller nåt sånt…:)
  Jag tycker att man ska få vara som man är och trivs med. Vill man lufsa runt i mjukisbrallor på Drottninggatan så ska det stå var och en fritt att göra det. Är det nån som stör sig får de väl titta åt nåt annat håll! 🙂

  Svara
 • Amen 🙂
  Kram

  Svara
 • haha känner igen mig..alltid samma gamla mjukiskläder. Det är värre när man är mammaldeig som jag är nu! Då är det rufsigt hår i knut å mjukisar hela dagarna. Men man blir väldigt glad när man väl gör sig iordning och ser hur fin man egentligen är 😉 Tack för en underbar blogg läser den varje dag <3 Du verkar vara en fantastisk person <3

  Svara
 • Jag och min familj har varit på kryssning i helgen. Vi åkte med Viking Line till Helsingfors. Vi har myst, strosat runt i Helsingfors och bara varit. Så skönt. Så i morse när klockan ringde, ville man inte gå till jobb, skola, dagis. Bara vara kvar i myset med familjen. Ha en bra dag. Tack för en bra blogg.

  Svara
 • Förstår att det är svårt att sova när det har varit ledigt och speciellt William som har varit i USA, du får ge det några dagar så kanske de är tillbaka i dygnsrytmen igen 🙂 Men Vida, hur söt får man bli egentligen? Och med de där två små risgrynen på underkäken 🙂
  Hoppas ni får en bra start på veckan!
  Kram kram

  Svara
 • Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig Hannah, skicka gärna ett mail till mig så jag kan få berätta mer.

  Svara
 • Hej Amanda,
  Du kan skicka ett mail till [email protected].
  Kram
  /Hannah

  Svara