Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | april 10, 2013

For life

Nu får jag hugga av mig armen om Peter lämnar mig 😉

20130410-113340.jpg
Aj!
Kram ❤


37 kommentarer37 kommentarer om “For life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OJ! DET VAR INTE ILLA!! 🙂 GÖR HAN SAMMA LIKA?
  KRAMEN

  Svara
 • KALLAS ÄKTA Å DJUP KÄRLEK. <3 SÅ VACKERT. TUMMEN UPP FÖR DAJ HANNAH 😉

  Svara
 • Dina barn kunde väl räcka, dom har man alltid ett band till men hoppas att du inte behöver hugga av dig armen…

  Svara
 • Hallå
  Du vill väl inte höra detta MEN jag skulle aldrig göra samma sak. Naivt och barnsligt. Du har ju erfarenhet av livet liksom många av oss andra. Jag älskar min man och vill alltid leva med honom men jag dyrkar inte honom så att jag vill ha hans namn på kroppen.
  Gör din man samma för dig? Annars gillar jag dig och din blogg. Tycker att du verkar vara en fin person och en fantastisk mamma. Hälsningar Anette

  Svara
 • Är det inte mer barnsligt som vuxen att kritisera andra människors beslut? Jag tyckte i alla fall att det är fint och Peter blev glad. Det räcker för mig.
  Kram

  Svara
 • Vad kul, vill också tatuera mig men vågar inte:( .Ha det så bra kramar

  Svara
 • Åh vad tråkiga människor är!! Usch vad trist att läsa dessa kommentarer. Jag tycker det är super kul och häftigt att ni faktiskt vågar.Herre gud, man skaffar väl barn och gifter sig med tanken att man ska vara livet ut eller? Så varför då inte tro lite mer på äktenskapen och förhållandena. Det är som att alla är inställda på att allt ska ta slut någon gång och med en sån inställning så TAR DET JU SLUT! Det ska väl vara FOR LIFE när man gifter sig eller skafar barn eller?? Skippa alla jävla TÄNK OM, Ja tänk om 3e världskriget startar, då hade en tatuering inte vart så viktig va?? Lägg av nu.
  Min man och jag har själv, vigseltatueringar på våra ringfingrar. Med VÅRA RESPEKTIVE NAMN på!! Så himla kul tycker jag, I love it. Många har sagt att det är korkat men ärligt, det är väl ändå bara ren avundsjuka som talar eftersom dom själva inte har den sammanhållningen och tron på sin kärlek till sin partner antar jag.
  sen går det faktiskt alltid att tatuera över, ta bort eller nått. Vad är problemet lixom!??!
  Super coolt och ska bli jätte kul att se när den är klar Hannah!!

  Svara
 • Jag har tatuerat in ett litet snett hjärta på samma ställe istället för att skriva namn. Den symboliserar främst min pappas bortgång men även en symbol för de jag har runt mig, älskar och lever med & för. Kram J
  http://annorlundaunderbara.wordpress.com
  Andnöd och rallykörning

  Svara
 • Va fint! Jag skulle kunna göra samma sak <3 Stor kram

  Svara
 • Det räcker att man har den man älskar i sitt hjärta…

  Svara
 • Absolut! Han finns både i mitt hjärta och min själ. Men kärleksbeviset finns även som en ring på mitt finger och nu en tatuering. Jag tycker det är fint.

  Svara
 • Fin tatuering Hannah! 🙂 Jag är inne på att göra tatuering nummer två för men del, och vill ha den på insidan av vänster handled, men avstår då jag fått för mig att det kommer göra svinont just där…så hur ont gjorde det egentligen!? 😉

  Svara
 • Inte ett dugg. Kändes som en snäll tusen nålar 🙂
  Kram

  Svara
 • Så fint gjort av dig!
  Kram

  Svara
 • Ser ut att bli så fint! Hoppas på att få se den helt klar!
  Kram från Skåne!

  Svara
 • Hej!! Fint, vill också tatuera mig igen. men nu till nått helt annat, för nått inlägg sedan berättade du att det skulle vara en ny Femme träff i Helsingborg nu i april men vart hittar jag mer info om det?

  Svara
 • Kommer mer info på fredag.
  Kram

  Svara
 • Åh vad fint!! <3

  Svara
 • jättefin tatuering! Vill se hela när den är färdig! Bry dig inte om vad andra tycker! Så länge du (och Peter!) gillar det så är det väl ändå det viktigaste!
  Kram från Helen i Skåne

  Svara
 • Hej Hannah! Oj, va häftigt gjort av dig! En fin kärleksförklaring tycker jag. Min sambo har mitt namn på bröstet, det gjorde han när vi bara varit tillsammans i 1 år! Han sa det var vi två för alltid☺. Nu har vi varit tillsammans i åtta år.. I han ångrar INTE sin tatuering o det tror jag inte du heller kommer göra

  Svara
 • Visa upp den när du är klar! Varm kram Victoria

  Svara
 • Vad synd att du fördärvar din snygga och rena kvinnokropp. Det gör mig ledsen! Du kunde ju haft Peters namn ovanför sängen!?

  Svara
 • Tyvärr hade Hannah samma tanke sedan tidigare så ovanför sängen står hennes ex-mans namn. Skit störigt att tvingas se varje kväll jag ska lägga mig!

  Svara
 • Hoppsan! Han får skriva Hannah i pannan 😉

  Svara
 • Vågat 😉

  Svara
 • Du kan vara lugn, du behöver inte hugga av dig armen, det går att ta bort med laser, numera nästan lika vanligt som att tatuera sig.

  Svara
 • Wow, jag blir lika forundrad varje gang jag laser om nagon som tatuerar in partnerns namn. barn kan jag forsta, men inte ens partner – oavsett hur stark karleken an ar. Om du nu hade tatuterat in din forsta makes namn (var det Daniel ?) te.x.
  Nej, jag ar ledsen, for mig ar detta ett beteende som enbart ar naivt och lite WT over. Eftersom jag aldrig sett dig som vare sig naiv eller WT sa ar jag lite forvanad 🙂
  Och innan jag blir halshuggen av de som inte haller med mig sa kan jag meddela att min partner ville tatuera in mitt namn, och jag sa vanligt men bestamt nej till det. Av samma orsak.

  Svara
 • Oj, helt oväntat! Håller med en annan Anna här som skrev att du förstört din fina, rena kropp, kan hålla med. Men huvudsaken är ju ändå att du är nöjd, men oväntat som sagt!! Kram

  Svara
 • Jättefint gjort Hannah. KÄRLEK till dig❤

  Svara
 • Åååhhh <3 Så fint! Hoppas verkligen du inte tar åt dig av alla dumma kommentarer. Man gör vad man vill med sin egen kropp och sitt eget liv. Kram!

  Svara
 • Tatueringar på underarmen är svinsnyggt! Coolt att du ”vågar” (som vissa andra verkar vara chockade över..) ,inte många fyrabarnsmammor som gör det;)
  Tack för en positiv och varm blogg! Kram

  Svara
 • Snyggt! Har Danielle(dotter) på samma ställe. 🙂
  Kram

  Svara
 • Var dig och dig själv närmast! Döm ingen och ingen dömer dig! Att kritisera vuxna människors val är väldigt… Omoget!

  Svara
 • Vart någonstans tattuerade du dig? (alltså på vilken salong)
  Kram!

  Svara
 • Vad fint Hannah! Tycker det var ett väldigt fint sätt att visa honom hur mycket han betyder för dig. All lycka till er!

  Svara
 • Snyggt!
  Och nog är det väl så att när man älskar varandra är det förhoppningsvis för evigt! Inte räknar man med att skiljas efter ett tag?..
  Alla visar vi vår kärlek på olika sätt, låt oss respektera varann för det!

  Svara
 • Hej Hannah! Läser din blogg lite då och då tycker du är rätt skön tjej. Men ja blev väldigt fundersam över det här inte allt för smarta beslutet, att tatuera in din mans namn. Det är ju en sak att gadda in barnens namn, men det där va onödigt! En dag kanske du ångrar dig och du ska du kladda över den lr!?! Ja menar du har ju redan visat din kärlek genom att gifta dig! Va nöjd med det du har vännen.:) kram

  Svara