Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:40 | april 10, 2013

Gaddad

Hej igen vacker. Hemma igen efter mitt besök hos tatueraren och en långpromenad med Vida.
Det gjorde inte ett dugg ont att tatuera sig på underarmen. Nästan lite skönt. Höll på somna på britsen. Jag har planerat det här länge men har blivit tvungen att boka om flera gånger. Sjuka barn och resa till Skåne mm.
Ville ge det till Peter som en överraskning nu när vi precis firat fem år som gifta. Men också för att jag själv tycker det är fint.
Det är ju faktiskt så att vi alla är olika. Vi tycker om olika saker, allt från mat och kläder till färg och människor. Jag tycker om min tatuering och Peter blev jätteglad. Vilket är det som betyder något för mig.
Den man älskar finns alltid i hjärtat men ett kärleksbevis i olika former är aldrig fel tycker jag.
Livet kan ta olika vägar men jag säger som Peter än gång sa till mig… Vi kommer gå åt olika håll men ändå alltid sitta ihop. Han kommer i alla fall alltid sitta på min arm 🙂

Inplastad och klar! Första dygnet har man alltid plast och salva på. Så imorgon får du se en bättre bild.


Skulle gärna ha barnens namn men fyra stycken tatueringar blir lite mycket kan jag tycka. Det är inte riktigt jag att vara gaddad överallt 🙂


Titt ut! Här är jag.


Kram ❤


42 kommentarer42 kommentarer om “Gaddad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj vad modigt gjort! Blev lite förvånad faktiskt att just du gjorde det! Men åh så fint det blev! Har du fler tatueringar?
  Själv skulle jag aldrig kunna göra det, för jag har typ 0 i smärtgräns 😉
  Annars rullar livet på, i alldeles för hög hastighet för mig… Håller på att närma mig den ”klassiska” väggen… Känner mig fysiskt utmattad, samtidigt som hela mitt inre är i kaos. Känns typ som kortslutning i hjärnan… Ska till läkaren nästa vecka, få se vad domen blir… Har dock börjat träna på gym, vilket gör att jag känner mig något piggare…
  Kram fina Hannah & tack för att du förgyller mina dagar med din härliga & varma blogg!

  Svara
 • Vad fint!
  Jag har tatuerat barnens namn (på insidan av foten, aj) och då var jag glad att vi valde korta namn 😉

  Svara
 • Kul m tattoo 🙂 Jag tänkte göra en som dottern har ritat, att hon ritar en teckning på familjen och sedan göra en tatuering av det, blir ju lite speciell då och ingen kommer att ha exakt likadan (den jag redan har, har väl typ flera tusen andra också…) Var gjorde du din tatuering, alltså inte var på kroppen utan vilken tatuerare 🙂

  Svara
 • Jag har tatuerat in mina fyra söners namn i liten skrivstil i midjan, är jättenöjd, ser absolut inte stort eller plottrigt ut:)

  Svara
 • Tycker inte att det är snyggt med tatueringar när det blir för mycket. Förstår att du tycker det kan bli för mycket med dina fyra barns namn. 🙂
  Men det där blev snyggt!
  Ska bli roligt att se en bättre bild på tatueringen sen. 🙂
  Ha en bra onsdag.
  Kram.

  Svara
 • Hur vågade du? Du har ju ( inget illa menat)barn med olika pappor du vet ju att det kan ta slut med ett förhållande/äktenskap. Aldrig skulle tatuera in min partners namn på mej. Där i mot har jag oxå fyra barn och deras namn tatuera jag in på axeln för två år sedan. Och barnen finns ju alltid i ens liv. Kärleken däremot kan ändras till partnern.

  Svara
 • För att jag för första gången i mitt liv tror på kärleken. Kalla mig dum, naiv eller White trash som någon gjorde.
  Om allt går åt helvete, vilket jag inte hoppas att det gör, så får jag väl ta bort den med laser, träffa en ny som heter Peter, skriva sucks under eller ha kvar den och minnas vår tid tillsammans.

  Svara
 • Tjusigt och så länge du är nöjd skall du inte bry dig om någonting annat! 🙂 Den var fin i alla fall och vilken tur att det inte gjorde ont!! Blir roligt att få se bild utan plasten också 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Kul med tatuering! Har en på handleden. Är sugen på att göra en med barnens första bokstav…
  Tyckte att det gjorde mer ont när tatueringen läkte än när tatueringen gjordes…

  Svara
 • Ett tips är ju att tatuera alla barnens namn i form av ett hjärta eller cirkel (att namnen alltså formar detta) då blir det ju bara EN tatuering fast alla får plats! 🙂 har själv en hundtass på ankeln o en tribe runt armén. Denna håller jag dock på ta bort m laserbehandling.

  Svara
 • Brukar inte kommentera men jag blev upprörd när jag såg alla negativa kommentarer. Tycker det är en fin kärleksförklaring. Sen kan du ju tatuera in barnens initialer eller något symboliskt tex fyra blommor eller så om du vill ha en kärleksförklaring till barnen. Kram

  Svara
 • Vad fint det blev! Nu blev jag inspirerad att göra en, jag med :-).

  Svara
 • Snyggt ju ! Tycker det kan vara mycket snyggt med tatueringar.
  Peter !! Jaaaaa OM det skulle ta slut skriver du bara Liv och Vidas pappa under. Det kommer han alltid att vara ju och alltid finns i ditt liv för.
  Men hoppas verkligen inte det ska ta slut , för er och barnens skull.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah,
  Ville bara skriva att det är underbart att du tror på er kärlek. Vilken kärleksförklaring du gett Peter! 🙂
  Jag tror också på kärleken, vi har varit gifta i 13 år och lika kära som någonsin! 🙂 Hoppas du kan ingnorera de tråkiga kommentarer som en del kommer med och ha en riktigt härlig kväll! 🙂

  Svara
 • Sååå fin!! 🙂
  (Plasten behöver bara sitta på tre timmar, sen tvätta med Lactacyd och smörj smörj smörj!)
  😀

  Svara
 • Skitsnyggt! Jag älskar tattoos 🙂 Har nio själv. Inga mega dock. Lagom stora som alla har en betydelse för mig. Aldrig ångrat någon. Har mitt ex namn tatuerat, han va min första stora kärlek. Inte ens den ångrar jag. Han kommer ju alltid ha en speciell plats i mitt hjärta 🙂
  Kram!

  Svara
 • Sjukt fin!!! ❤ Kram

  Svara
 • Verkligen jätte fin!
  Har själv min sambos första bokstav i skrivstil 🙂

  Svara
 • Supersnyggt. Jag har tatuerat in barnens namn på skuldran, namnen i små hjärtan, pojkarna har små prinskronor och dottern en prinsesskrona som hänger lite snett på hjärtanas överkant. Ett litet tips om du vill ha alla barnens namn.

  Svara
 • Jätte fin!! Jag blir så ledsen när jag läser alla tråkiga kommentarer. Jag skulle också vilja ha min partners namn någonstans hihi. Man måste tro på klärleken! Det är då den håller =)

  Svara
 • Jättesnygg gaddning 🙂 Har min sons namn på min högra handled och min älskade katts porträtt på min ena skuldra.Ett tips om du tycker att det blir för många gaddningar med barnens namn så är det fint med en stjärna eller ett hjärta med barnens första bokstav i 🙂
  Stor kram och tack för en mysig och härlig logg!

  Svara
 • VACKERT VACKERT VACKERT.!!! VACKER SKRIFT GRAAF. FÖRSTÅR ATT DU VILL BÄRA DIN SNYGGA MAN PÅ DIN ARM. 😉 NI HAR ÄKTENSKAPSTYCKE OCH ÄR ETT MYCKET VACKERT PAR. ALL LYCKA TILL ER I EVIGHET. <3 ( ni verkar ha en SKÖN grund å stå på… )

  Svara
 • Skitsnyggt!

  Svara
 • Åh så fin. Det gjorde du rätt i!
  Vad är det för nagellack du har på bilden? Det skulle jag vilja ha å vara vårfin i! 🙂
  Så himla fint!

  Svara
 • Jättefin tatuering.Har tatuerat in min mans namn på armen också.Har varit gifta i snart 20 år och har två barn tillsammans.
  Känns fint och ha det på armen, då han jobbar mycket utomlands finns han ändå alltid med mig,mer än i hjärtat, då han är mitt livs kärlek.

  Svara
 • Du kan ju göra en till tatruering typ ett hjärta med typ alla fyra barnens namn runt, eller som på ett snöre knutet runt där deras namn står os.v alltså bara en tatuering med deras namn 😉 Då blir det ju typ bara en, den behöver ju inte vara stor heller 😉

  Svara
 • Nej men varför..?? För mig signalerar det osjälvständighet och främst ”äganderätt” ( mer en desperat handling än säker kärlek) över sin partner att tatuera in namnet på det sättet. Och du skriver ”om Peter lämnar mig…” Men tänk om du väljer att lämna då: du kan aldrig någonsin veta, och sen skriva som om du alltid kommer att finnas där. Man kan tro på kärleken här och nu, och ni kommer säkert hålla ihop hela livet, men varför denna klängiga handling? Jag skulle få spel om min partner tatuerade mitt namn; det känns ja verkligen naivt och ja, lite desperat. Ens barn namn är väl ok ( men aldrig stiligt), men ens partner…hjälp…Jag blev väl också rätt förvånad…

  Svara
 • Där tror jag verkligen Hannah fick en tankeställare. Bra skrivit!

  Svara
 • Wow – vad modig du är!!!!! Och snyggt också <3 Hoppas du känner mer positiv än negativ respons, vissa förstår det liksom inte 🙂 Själv är det HAN och jag för resten av våra liv – så jag förstår er kärlek! KRAM

  Svara
 • Jätte fin, Hannah.
  Måste bara få fråga alla er som undrar hur man tänker och hur man gör om det kommer att ta slut, Ja,vad ska man göra med de barn man har tillsammans och alla andra minnen och saker, ska man bara göra sånt i livet som man kan radera bort eller? Nä fram för mer bestående handligar. BRA HANNAH
  STOR KRAM http://annaheltenkelt.blogg.se/ (Från Sofias Änglar)

  Svara
 • Så jättefin tatuering!kärlek..ni är så fina tillsammans..kramar

  Svara
 • Skriv in barnens namn lite smått under hans tatuering? Då har du alla på samma plats och det ser inte så mycket ont.

  Svara
 • Oh vad fin!!! (Vad sugen jag blir på att göra en till på mig nu när jag ser din).
  Blir trött på alla tyckare… Förstår att du gör den. Jag tycker det är så konstigt att man ska tänka ”att det kan ta slut”. Visst kan det göra det, men man går ju inte in i ett äktenskap med de tankarna. Man går ju in i det för att man tror på det och tror att det ska hålla hela livet!!! Ni är ett härligt par och jag tror på er!
  Kram

  Svara
 • Vackra kvinna vilken vacker kärleksgest till din Peter! Jag har sett er tillsammans många ggr, det är kärlek!!

  Svara
 • Jättefin tatuering Hannah! Men jag tycker du ska göra en med alla dina barns namn också. 🙂
  Jag vill också tatuera mig snart… =D

  Svara
 • Wow, vad snygg!!
  Den passar dig så fint 🙂
  Bry dig nu inte om alla ”tyckare”. Tror det kvittar vad vi gör så ska någon alltid tycka något om det.
  Var och en får stå för sitt liv och sina handlingar och vi andra får stötta,
  råda och heja på, sen kan man så klart säga vad man tycker men det behöver ju kanske inte vara på dömande vis. Klart att vi alla tycker olika om massa massa saker och det är ju så det ska vara, men det gäller ju oftast oss själva och om hur vi skulle handlat i liknande situation och det är ju trots allt bara jag som är jag och du som är du och vad ”jag” tycker rör ju oftast mig själv så då behöver ju inte jag klaga på ”dig”. Bättre om var och en lägger sin energi runt sig själv och inte sprider den dåliga till andra.
  Nej, beröm och stötta varandra mycket mer så mår nog vi alla mycket mycket bättre.
  Tycker att vi alla behöver mer kärlek runt oss!!
  Så fortsätt och sprid härlig kärleksfull energi <3
  Kram Kram och lycka till med kärleken, livet och din härliga familj!!

  Svara
 • Jag läste nånstans ett citat om att den största skillnaden mellan tatuerade och icke-tatuerade människor är att tatuerade människor inte bryr sig om ifall någon inte är tatuerad, o d e så jäkla sant!! Jag tror aldrig att en tatuerad människa skulle säga till någon att den va ful eller töntig som inte tatuerat sig. Icke-tatuerade människor däremot säger ofta till en hur fult dom tycker d e m tatueringar – what is up with that?? Tror dom att man tatuerat sig för att provocera, som en konversations-startare, eller varför tycker man att d e ok att säga d? Skulle man säga samma sak om nån skaffat ny frisyr, målat om hemma, etc…? Nej antagligen inte. Däremot när en människa känt tillräckligt starkt för något att man valt att smycka sig med just det namnet eller den symbolen eller vad det nu kan vara, det då är det ok att dissa d, mycket intressant…
  En annan intressant grej e att Underbaraclaras man tatuerade in hennes namn på sin arm för nåt år sen o jag minns att alla (dom flesta iaf) tyckte att d va jättefint. (http://www.underbaraclaras.com/claras-har-och-beauty/overraskningen/) Sen gjorde Blondinbellas kille samma sak tidigare i år o d blev ramaskri o folk skrev t o m att d va psykopatiskt av honom. O nu skriver folk att du signalerar” osjälvständighet”, ”äganderätt”, ”desperata handlingar”….. Vad är skillnaden..?
  Personligen tycker jag att d e ascoolt, modigt, uppmuntrande o helt rätt att du vågar tro på kärleken, jag har själv blivit bränd o kan nu, när d gått ett tag, känna att d ska man faan göra! Visst, d kommer att hända skit i livet, man kommer att förlora folk man älskar, etc men ska man då inte också våga tro på d när d händer nåt bra?
  <3

  Svara
 • Håller med dig av hela mitt hjärta!
  Tatuering eller inte så tycker jag synd om de människor som inte vågar göra saker för att det lever i tankarna att allt ändå kommer gå åt helvete. Vad mycket spännande, roligt och oväntat de missar.
  Oskönt av människor att kritisera på ett elakt sätt och tro sig vara mer än någon annan.
  Små människor som egentligen bara borde få en stor kram… Eller kanske en liten lavett 😉
  Kram och Kärlek
  Länge leve kärleken ❤

  Svara
 • Åhh vad superfin! Fin i både utseende och tanke! Gjorde själv en premiärgaddning i höstas med en text som betyder mkt för mig och hade nog inte tänkt göra fler, men en liknande sån där skulle jag gärna göra! Hmmm, nu måste jag bara klura ut var 🙂
  Att man älskar sina barn över allt annat är så solklart. Men att tatuera makens namn är ngt alldeles extra, tycker jag. Att älska någon annan för livet och ovillkorligt, det är också något alldeles extra! Så en sån gaddning är ju klockren 🙂 Superfin!! KRAM

  Svara
 • Super fin tatuering!
  Själv har jag tre stycken. Den första sitter på insidan av handleden. Där står mina barns namn under varandra , Leo Lova Elvis . Tatueringar är inte stor, ca 5cm*5cm, men jag älskar den & är super nöjd! Även om man har många barn ( tex 4 som du) så behöver inte tatueringen vara stor, huvudsaken är att du är nöjd & älskar den!
  Nästa tatuering är 3stjärnor i 3olika storlekar, en sitter fram på axeln, en lite längre bak & en bak på axeln. Älskar stjärnor & Dessa symboliserar oxå mina 3barn , 3 är mitt tur nr & ha funnits med mig sen jag var liten!
  Min sista tatuering sitter på foten & där står det på skrivstil ” Du finns alltid vid min sida” & är tillägnad min tvillingsyster!
  Tack för en superbare blogg / klara

  Svara
 • Jätte fin tatuering!! Jag vill oxå göra en 🙂 Vilken typsnitt använde du? Kram från Malin

  Svara
 • Nja, ingen hit kan jag tycka… Varför måste man skylta så med sin tillhörighet? Jag hade inte gillat om min man gjorde en så´n tatuering med mitt namn på sig. Aja, alla är vi olika..

  Svara