Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:21 | april 11, 2013

Virkade ballerinaskor

Hej min vän. Hemma igen efter ett tandläkarbesök med William.
Snart ska jag iväg igen, men med Vida den här gången. Ska till ögonläkaren och kolla hennes ögon. Tror inte att det är något men ibland skelar ena ögat så lika bra att kolla upp det.
Hon fick ett paket på posten idag. Kanske var det jag som blev gladast 🙂
Hur söta?


Virkade små ballerinaskor.


Lyckades fånga Vidas ena fot på bild innan hon drog iväg 🙂


De får nog pryda en hylla i hennes rum. För de är utomjordiskt söta. De passar nog en lite mindre bebis bättre. Någon som inte sliter av sig allt, äter allt och halkar runt som Bambi på hal is 🙂
Svårt att hitta en bättre present till någon som nyss fått en bebis eller som doppresent.
Tack finaste Marica, Silverhome och Lilla By Camilla för dessa ursöta små skapelser.
All Kärlek ❤


12 kommentarer12 kommentarer om “Virkade ballerinaskor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej hannah! Jag undrar bara vilken storlek du köpt på de fantastiskt söta ballerina skorna? Såg att det fanns S M L och välja mellan. tack på förhand!

  Svara
 • Jag har L till Vida och de är precis på gränsen.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej Hannah!! Fantastiskt söta skor!! Jag log lite när jag läste ditt inlägg. Jag är som du..kollar så att barnen är ”hela” lite då och då eller när man märker något som kanske inte stämmer. Min sambo försöker alltid lugna ner mig..men jag känner att jag måste kolla upp så att man vet att allt är ok!! kanske måste jag gå i terapi… 🙁 Eller så kan vi lugna varandra haha kramar <3

  Svara
 • Ha ha! Jag behöver på riktigt terapi för min oro och hönsmammeri men den här gången var det Bvc som tyckte att hon skulle kollas.
  Kram

  Svara
 • Hej,
  Jag tyckte att min äldste son skelade också och var och kollade honom både när han var ett och två år.
  -Det är bara som de ser ut, sa läkarna. Han skelar inte.
  När sonen var 3,5 så tyckte jag fortfarande att han höll på konstigt med ögonen och gick på nytt med honom till läkaren. (St. Eriks ögonklinik i Sthlm) Då kom de fram till att han var väldigt översynt, något som bland annat resulterar i att det ser ut som ögonen skelar. (både hans pappa och jag har perfekt syn så ett synfel med stor störning låg inte direkt nära till hands). Han fick glasögon med en gång och plötsligt öppnades en helt ny värld för honom. Som översynt så såg han dåligt på både långt och nära håll. Inte så konstigt att förskolepersonalen tyckte han var seg med blixtlås och knappar. Han såg ju inte.
  Sorry blev lite långt. Men det jag ville säga var, nöj det inte med en läkares åsikter utan träffa en till. Hade detta kunnat upptäckas tidigare hade han sett så mycket bättre tidigare, istället för att leva 3,5 år i en suddig värld.
  Lycka till och tack för kul blogg.
  kram,
  Victoria

  Svara
 • Min son fick också ett par virkade skor då han föddes. Så söta, och de har stått som prydnad hela tiden. Och dom får stå kvar där dom står. Såå himla fina! 🙂

  Svara
 • De upptäckte tidigt att vår dotter skelade och hon har nu i 5 år gått på koll hos ögonläkaren. Det syns knappt att hon skelar nu, när hon är väldigt trött kan man ibland se det. Men i alla fall så ville jag bara skriva och säga att ibland så droppar de något i barnets ögon för att vidga pupillerna (för ngn undersökning de ska göra). De ”råkade” missa att tala om för oss att det svider lite så dottern blev rädd när de droppade och vi var ju inte förberedda för hennes reaktion eftersom vi trodde det var som vatten. Kan vara bra att veta så man kan lugna dem och hålla om 🙂

  Svara
 • Hej Hannah, är dina barn döpta?

  Svara
 • William välsignades, barnvälsignelse/namngivelse, i kyrkan när han var bebis, men inte de andra barnen. Inte för att jag inte vill utan för att jag helt enkelt inte tänkt på det.
  Har bara välsignelse för jag vill att de själv ska kunna bestämma om de vill döpas. För mig, som troende, är dop mer än bara en fest för släkt och vänner .

  Svara
 • Min lilla fick glasögon vid 6 månader pga skelning. Det har gått jätte bra. Hon är också översynt som någon skrev längre upp… Hos oss var det så att skelningen var så liten så bvc ville inte skicka remiss, vi låg på och vid 6 månader skickade dom oss på kontroll.. Hon var översynt som sagt.. Det kan växa bort. Jag var jätte ledsen i två dagar efter beskedet över att hon skulle få glasögon. Nu efter 6 månader tycker jag att hon är världens sötaste och hon fixar dom jätte bra. Lycka till i dag!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Så söta skor! Jag har själv en liten flicka som är ca en vecka yngre än din Vida och hon gillar inte alls när jag sätter på henne skor. Själv tycker jag att det är så sött och har köpt ett par sandaler men dom åker av lika snabbt som dom åkte på:) vill också passa på och tacka för en fin blogg. Läser varje dag och vill bara säga att jag tycker du verkar vara en underbar mamma och människa. Tack för att vi får följa dig och din familj. Vänliga hälsningar Linnéa

  Svara
 • Tycker det är bra med hönsmammor för det visar att ni bryr er väldigt mycket om era barn. Tänk vilken bra värld vi skulle ha om alla var hönsmammor och hönspappor Mycket kärlek i världen.
  Jätte söta tofflor.
  KRAM

  Svara