Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:19 | april 12, 2013

Gourmetmiddag

God kväll vackra vän. Ligger i soffan och tittar på slutet av Let´s Dance. Liv är som paralyserad av alla vackra klänningar, Vida sover och pojkarna spelar dator.
Dagen har verkligen varit trevlig. Jag, Liv och Vida körde till Huddinge i förmiddags. Det tog oss ett bra tag, men det var det värt.
När vi var i Thailand, i vintras, så lärde vi känna så många nya människor. Tror inte våra vägar skulle ha korsats om vi inte träffats där. Resan gav oss så mycket. Äventyr, minnen, gemenskap och nya vänner.
Idag hälsade vi på Linn och Thomas. Tre av deras fyra barn var i skolan men lilla Nova var hemma så Liv blev så glad. De gick på samma förskola i Thailand.

Linn och jag.


Bjöds på god lunch.
Hemma har jag serverat en riktig gourmetmiddag. Fredag och allt 🙂 Stekt falukorv, ägg och snabbmakaroner. Orkade inte handla så det fick bli något av det som fanns i kylen… till barnens lycka 🙂

Fin dukning också. Så här ser det i och för sig alltid ut 🙂
Vida var lika paraylserad som Liv innan hon somnade.


Nej, nu tackar jag för mig.
Godnattkram ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Gourmetmiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommenterar sällan här fastän jag läser varje dag…skäms på mig! Men iallafall…när vi kom hem från Gran Canaria och en veckas liv i All Inclusive-landet snöade det på flygplatsen hemma i Visby, alla var trötta, frusna o besvikna av snöfallet (även om det var en gotländsk staräur o bara var för den dagen..)men framför allt hungriga! En av tonårsgrabbarna sa..”men mamma, tänk…snabbmakaroner o stekt falukor, vaaa gott!” Så vi fixade den kalasiga måltiden när vi kom hem o den var HIMMELSK efter en vecka med fin (men okryddad) mat, söta desserter o överflöd av allt sött, fett man kunde hitta..Så, min poäng, e att makaroner o korv(köttbullar) kan smaka gudomligt! Måste även säga att lilla Vida är kanonlikt syrran Livis! Kram!

  Svara
 • Vilka vackra barn du har! Gillar också att ni är mänskliga och inte photoshopar fotona så att det ser ut att vara taget ur en inredningstidning 😉 Äkta! Och vad hungrig man blev nu! Kram

  Svara
 • Men gud så stor lillplutten blivit! 🙂 SÖT! Själv har minstingen här redan blivit 4 veckor. 🙂
  Kram! ♥

  Svara
 • <3

  Svara