Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:20 | april 12, 2013

Tjejdag

God fredag min vän. Hoppas att allt är väl.
Idag har Liv namnsdag. Jag älskar kalas, fest och firande så en namnsdag slinker inte obemärkt förbi :

20130412-092246.jpg
Idag ska jag, Liv och Vida fara och hälsa på Linn, och en av hennes döttrar, som vi lärde känna i Thailand.
Tänk vad tiden går fort. Känns nästan som om det var ett år sedan vi var där.
Tittar på Vida och tänker också på hur fort tiden går.

20130412-092626.jpg
Hon är så stor min lilla bebis 🙂
Önskar dig en fin dag!
All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “Tjejdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis på namnsdagen söta Liv!! Ha en fin tjejdag! Kram

  Svara
 • Gratta liv på hennes namnsdag:)

  Svara
 • Grattis Liv! Vilken otroligt fin blå ögonfärg du har! 🙂

  Svara
 • Grattis lilla söta Liv på namnsdagen. Jag blev så förvånad när jag såg lilla Vida stå upp själv. Tyckte precis ni fick henne.Nu på med gummistövlarna och ut i regnet och göra lite måsten och lite icke måsten:) nästa vecka har dom lovat 18 gr så det hoppas vi på att Våren äntligen är på gång. Ha en fin Fredag flickor❤

  Svara
 • Jag är skitdålig på att fira!
  Jag har lite svårt för de där dagarna man förväntas fira faktiskt. Jag är mer för att ha lite fest varje dag. Lyxa till det i vardagen med något som kanske egentligen är enkelt. En en vanlig sketen tisdagsfika med hembakad rulltårta pimpad med grädde, frukt och kanske strössel. Packa en fikakorg och dra ut till havet och bara njuta av måsarnas skri och det faktum att man lever…
  Det finns nåt att fira varje dag om man tar sig tid att se det!
  Ha en fin dag! <3

  Svara
 • Hej Hannah! Det skulle vara så roligt att få läsa längre inlägg från dig…tänker på tiden när du bloggade för Mama. Kan tänka mig att du har fullt upp men som sagt det skulle vara skoj 🙂 Trevlig helg!

  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vad du har/har haft för skötväska eller var du köpt den? Jag är gravid och har kollat runt men tycker alla är rätt fula, har för mig att jag har sett någon bild av en snygg version på din blogg.

  Svara
 • Jag har två. En från JOOLZ, mörkblå som vagnen, och en från Littlephant.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag vet att du har fått höra många negativa kommentarer över att du har olika Pappor till dina barn.
  Jag vill dock att du ska veta att tack vare dig insåg jag att allt löser sig, funkar ändå och att det är OK framför allt.
  Jag var tillsammans med mitt livs kärlek och snabbt blev jag gravid. Jag var lyckligast i världen men en dag så släppte han bomben om att han ville separera. Allt som hör till när man separerar var uppriktigt sagt något av det värsta jag gått igenom i mitt liv. När allt lagt sig lite och man väl kommit i fasen att nu måste man gå vidare så kunde jag inte släppa tanken på att jag skulle vara en del utav den ”negativa” statistiken. Separerad, ogift och ensamstående Mamma. Vem skulle vilja ha mig? Och jag var någonstans i tankarna att man INTE ska ha flera barn med olika män.
  Jag började läsa din blogg, jag ville ha ett mänskligt bevis ( även om jag har vänner som varit i samma situation som mig ) på att någon annan, som jag inte kände visade att det funkar ändå.
  Vid varje negativ tanke gick jag in på din blogg, tittade på dina bilder på dina vackra barn och läste om livet du och Ni lever. Och jag kände mig alltid starkare efteråt.
  Något år senare träffade jag min nuvarande sambo, numera fästman :). När samtalet om att skaffa barn kom så var alla dessa negativa tankar jag hade borta. Och direkt visste jag varför.
  Och här är jag nu, planerar för mitt nästa barn med en helt underbar man.
  Jag är lycklig, min före detta är lycklig och min son är lycklig. Vi har en jättebra relation jag och min sons Pappa vilket är otroligt skönt.
  Det må låta konstigt men du har gjort mig så stark, fått mig att känns att jag klarar detta, du har fått mig att se allt ur ett annat perspektiv och fått mig att känna mig värdig att vara lycklig. Det är klart att det alltid kommer krävas planering för allt man gör när man har ett barn tillsammans med en före detta, vissa stora dagar får man dela på osv.
  I det stora hela så blir livet inte alltid som man tänkt sig. Men det kan bli väldigt bra ändå.
  Tack, från djupet av mitt hjärta.
  I.

  Svara
 • Hej Hanna!
  Tack för en mysig blogg. Ser på din syster på 4.an nu, hon är aldrig omskriven i din blogg. Ses ni aldrig?

  Svara
 • Gissar att barnen uppskattat att du älskar kalasandet 😉 Finaste Livan, grattis på namnsdagen! ❤ Hoppas ni har fått en bra dag, kul att träffa Thailands vänner igen 🙂
  Kramar

  Svara