Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | april 13, 2013

Inget filter

Hej min vän. Fy vilken skitväder den här lördagen bjuder på. Här faller det snöblandat regn och det är sådär rått och kallt ute.
Imorse blev vi väckta av världens finaste William. Han hade ställt sin klocka och gått upp tidigt för att duka fram frukost till oss alla. Han ville överraska mig och Peter för att vi firat fem år som gifta. Känner mig så stolt över den här underbara pojken.

Han hade t.o.m. kokat kaffe till mig.


Igårkväll somnade jag rätt sent men till en väldigt vacker syn.

Utsikten från min kudde.


Som jag tidigare berättat så är jag hooked på Instagram. Har aldrig förstått mig på det och har hela tiden tyckt att det räcker med en blogg. Men när vi var på julresa i Bad Gastein, med alla bloggtjejerna här på Femme, så nästan tvingade Victoria Matplatsen mig att skaffa ett Instakonto. Efter ett par glas skumpa så var jag lättövertalad 🙂
Där lägger jag upp bilder varje dag under @hannahgraaf. Ofta andra än de jag har här. Lättare att bara ta en bild med mobilen och ladda upp den på Instagram.
Jag vet att Peter, @enpappasdagbok, också skaffat ett konto för att kunna följa och kolla in andras bilder. En dag får jag ett tips av en läsare att jag borde kolla in hans konto. Han har då i en hel veckas tid lyckats smygfånga mig på bild. Inget posande här inte.
Nej, helt ovetande om hans papparazzibilder kan man nu se mig som jag för det mesta ser ut 🙂
Lite taskigt men också skitkul. Först ser man en bild hos mig och sedan dyker en annan upp hos honom. Nu försölker jag alltid ha ögon i nacken men med fyra barn så hinner jag inte tänka efter. Får väl bjuda på min ”baksidan” också.

Skrattar gott åt hans kommentarer till bilderna. Som denna igår. ”Fredagsmys med spyor på halsen”.

Nu åker sunkkläderna av och på med lite fest. Ska ha en heldag och kväll med några tjejkompisar inne i stan.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ❤


14 kommentarer14 kommentarer om “Inget filter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Grattis till jubileet Härligt !!
  Då får ni njuta inne ordentligt idag .
  Här är oxå trist men regnet har nog gått över men diset är krvar o det råa
  ha en underbar lördag kram

  Svara
 • Så jäkla fin kille!
  Det måste vara underbart att ha en sådan son.
  Hälsa han att han är en superkille!
  Önskar er alla en underbar dag
  Kram Iréne

  Svara
 • Åhh vilken underbar son du har 🙂 som gör en sån grej för mamma o sin bonusfar 🙂
  din makes konto på instagram har jag känt till ett tag 🙂 och jag älskar hans humor hehehe

  Svara
 • Själv har jag inte anammat Instagram-trenden ÄN. Jag bloggar ganska så flitigt, funderar på att skaffa Twitter. Men ibland, eller ganska så ofta t om,är det långt mellan tanke och handling…:)
  Min yngsta dotter är mycket för att överraska sin mamma, och kan få för sig att baka muffins med nån färgglad glasyr på, eller väcka mig med frukost. Sånt gör mig alltid lika varm i hjärtat.
  Ha en härlig dag! <3

  Svara
 • God Lördag Hannah. Jag hade bestämt mig för att INTE ha Instagram men men så gick det haha. Nu är man fast där med. Så klart följer jag Peter. Han får både mig och min man att vika oss dubbla här av skratt med sina smygbilder och underbara kommentarer. Tyvärr är jag skitkass på det här med att ta bilder. Ska kanske försöka bättra mig på den fronten eller inte ;))känns som det finns många måsten ändå. Tycker inte hellre att jag har så mycket att visa ;)Underbar bild på en liten söt sovande Vida igår kväll. I kväll ska vi till sonen och hans familj och äta lite gott och dricka vin. Mysigt mysigt. Älskar att umgås med mina nära och kära. Hoppas du/ni får en härlig kväll. Puss o kram.

  Svara
 • Glömde ju säga att jag tycker du har så fina och omtänksamma söner Hannah. Det får man ju som sagt inte gratis. Där är säkert både du och Peter stor del i <3

  Svara
 • Hej Hannah!
  Haha, han är ju för rolig Peter! 😀 Men du lyckas ju alltid se bra ut ändå, även i sunkiga myskläder. Jag hade INTE kunnat visas på bild i de lägena… 😉
  Å William är ju bara för go!! Grattis i efterskott på eran 5-åriga bröllopsdag! Taggen på armen blev cool. Ha det så mysigt ikväll! Själv ska jag också krypa ur min mysdress och fixa till mig inför en 30-års fest 🙂
  Stor kram till hela familia

  Svara
 • Hahaha, jag hittade hans Insta för några dagar sedan och blev fast. Älskar sån humor. Och det bästa är att du är så jordnära och cool att du bjuder på det!
  Kram Lena

  Svara
 • Vilken underbar kille William verkar vara, skicka en stor kram till honom!! Ha en trevlig kväll i stan!!

  Svara
 • Fina William!
  Din man verkar väldigt stolt över dig (som sig bör) 😉 Gulligt tycker jag. Min typ av humor. Jag har inte förstått mig på Instagram. Vill inte fastna i för mkt på internet. Men man blir ju lite lockad ibland. Tycker själv att FB räcker.
  Visst blir man förvånansvärt bra på foton man inte är ”förberedd” på?

  Svara
 • Så gulligt av William att göra så. Du har all anledning att vara stolt mamma.
  Peter på Instagram är riktigt rolig. 🙂

  Svara
 • Hej. Är en trogen läsare på de på din blogg o instagram. O de är så roligt att följ dig. O såå vacker du är. O guud så roligt de din man har gjort har skrattat så tårarna rinner.
  Tack
  Ha de gott
  Kram

  Svara
 • Hej!
  För första gågngen i mitt 43:åriga liv kommenterar jag på en blogg 🙂 Måste bara säga att det är så oerhört befriande att läsa din blogg, så vanlig, så igenkännande och så full av liv! Snacka om att bjuda på sej själv! All respekt till dej, fortsätt så!!

  Svara
 • Vilken superfin son du har! Verkar ju genomgo och omtänksam och dessutom gullig mot sina syskon.

  Svara