Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:13 | april 16, 2013

OTTO

Hej igen min vän.
Hann både städa klart, duka fram fika och verka helt relaxed när fina Helena från Desenio kom på besök. Hon kom inte bara och hälsade på utan hade också med sig min beställning av tavlor.
Du ska få se dem. Så snygga!
Har även hunnit med att se Mio och hans klass uppträda och dansa på Kulturum i Märsta 🙂

Mio in action!


Vida satt snällt med hela föreställningen, drack lite välling, dansade i mitt knä och hejade på Mio.


Apropå välling så ska jag berätta om Vidas nya favorit. Ett riktigt bönesvar 🙂
Fick tipset via min syster och nu kommer nog Vida aldrig vilja ha någon annan sort.
Du vet ju min kamp med att få Vida att äta mat och dricka välling. Jag har fått blanda ersättning i allt för att hon ska vilja äta eller dricka. Nu äter hon som en häst men tyckte inte om att dricka vare sig vatten eller välling… fram tills häromdagen.
På kvällen har hon druckit lite välling blandat med ersättning och sedan vaknat hungrig några timmar senare. Hon har inte gillat någon av de sorter jag provat.
Alltså från min hjärta det här menar jag verkligen. Jag blev helt full i skratt när jag fick hem den första leveransen av Ottos och hon fick sin första flaska. Vida brukar aldrig, som sagt, dricka upp. Hällde upp en flaska Otto 300 ml, värmde och skulle mata Vida som vanligt. När hon såg flaskan så vände hon bort huvudet och knep ihop munnen men efter att ha fått en droppe på läppen så gapade hon som en fågelunge. Hon som aldrig själv hållt i sin flaska höll i den krampaktigt med båda händerna, slukade allt i flaskan och blev toksur när det tog slut. Fick bända loss hennes händer för att hon drack luft 🙂
En riktig liten gourmand. Otto-vällingen är nämligen ekologisk, purfärsk välling gjord på gammeldagsmjölk och havre. Inget gammalt pulver som man blandar i vatten.

Än så länge har Vida några kvar att dricka.


Man får den hemlevererad, färdig att drickas. Bara det!
Gå in på deras hemsida HÄR! och läs.
Kan verkligen, helhjärtat rekommendera den.
Stor Kram ❤
 
 
 


14 kommentarer14 kommentarer om “OTTO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag vill prova! Vi bor i Västerås men jag har mailet företaget och kollat! Min lilla tös vill helst amma och jag kämpar lite m välling på kvällen.
  Skulle vara kul att testa!

  Svara
 • Åh jag vill prova! Vi bor i Västerås men jag har mailet företaget och kollat! Min lilla tös vill helst amma och jag kämpar lite m välling på kvällen.
  Skulle vara kul att testa!

  Svara
 • Är det inte så att ni kändisar ”anlitas” av företaget som tillverkar Ottovälling att göra reklam för produkten på era bloggar? Det kan ju knappast vara en tillfällighet att du, din syster, Amanda Schulman etc har gjort reklam för vällingen på era bloggar och marknadsfört den i översvallande ordalag. Det verkar också ingå att ”skriva ned” vanlig välling som något dåligt, även fast det säkert är en produkt som ni har använt till era andra barn utan betänkligheter.

  Svara
 • ”Anlitas” absolut inte. Får jag betalt av företag för att skriva om något så MÅSTE det framgå att det är ett samarbete, vilket jag alltid skriver om det är så. I det här fallet så fick jag tipset via min syster och jag menar verkligen det jag skriver. Man måste ju kunna tycka om något ock skriva om det utan att det är reklam. Roligt att vi är fler som gillar OTTO. Jag skriver aldrig om något som jag inte gillar och tipsar enbart om sådant som jag varmt rekommenderar. Säger inte heller att den vällingen Vida druckit tidiagre är dålig men hon har aldrig gillat den och efter den här som lär hon aldrig göra det heller.
  Så att via min blogg lura människor är inte jag och inte heller lagligt.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Åh det måste jag prova på min dotter som blir 8 månader om två veckor och vägrar dricka välling och äta mat…det blir så svårt för min andra dotter älskade mat i hennes ålder!! Va gör man då?? Hur har du gjort?? Det enda min lilla äter är gröt och ersättning…Kul att Vida gillar Otto!! Kram <3

  Svara
 • Men hur kan vällingen vara färsk när den ska hålla i 14 dagar? Efter 13 dagar kan den ju inte vara färsk…?

  Svara
 • Det var ju bra att det finns någon som faller lilla Vida på läppen :). Tänker på att du skrev att du kämpat med att få henne att äta och dricka. Hon är ju så liten och ser så frisk ut. Alla mina barn har helammat i hennes ålder… Så olika det är.

  Svara
 • Synd att min lille plutt som är allergisk mot mjölkprotein inte kan dricka den 🙁

  Svara
 • vilken slump….

  Svara
 • Hade gärna provat den till min dotter, men bor ju nere i Norrköping så det kan bli svårt!!

  Svara
 • Åh vilket bra tips!!! Vad skönt att det har löst sig. Ibland får de för sig märkliga saker de små liven!!!

  Svara
 • Mina barn ville inte heller dricka välling när de var små , men jag provade att ge dem vällingen kall och det gick betydligt bättre.

  Svara
 • Det är så tråkigt att d flesta tjänster man kan få hemkörda gäller bara i stockholm verkar dom att om man bor utanför stockholm så finns man inte 🙁

  Svara
 • Härligt med ekologiskt!
  Skulle lätt köpt den om den fanns där vi bor.
  Våran ettåring är inte heller vidare förtjust i vanlig välling.
  Kul att den gick hem!
  Bra tips 🙂
  Sen till alla er gnällspikar, gå ut i vårsolen och bli lite glada.
  Livet blir bra mycket roligare när man inte går runt och är tjurig hela tiden.
  🙂

  Svara