Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:12 | april 17, 2013

I sitt esse

God onsdag min vän. Allt väl?
Själv sitter jag här med extrema vallningar. Är kokhet men fryser. Antingen är jag i förklimakteriet eller så håller jag på att bli sjuk. Känns precis som när kroppen var full av amningshormoner och man svettades, grinade och skrattade om vartannat 🙂
Ingen riktig koll på bitarna helt enkelt.
Liv var i alla fall i sitt esse när hon skulle till förskolan imorse.

Hon showade och höll hov.
Puss!

Hej på en stund.
All Kärlek ❤


11 kommentarer11 kommentarer om “I sitt esse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inte klimakteriet…du kanske bara är trött?
  Hoppas du snart känner dig piggare ❤
  Här i Skåne lyser solen så skönt och vi har 15 grader varmt.
  Kramen ❤

  Svara
 • Usch då det låter ju inget bra. Tror det kan bero på för lite sömn. Jag har sovit dåligt nu två nätter i rad och känner mig som ett mindre vrak;)) hoppas inte du ska bli sjuk nu när ni snart ska bege er ner till Skåne. Här skiner solen och det gör ju att man förhoppningsvis blir lite piggare. Ha en fin dag Hannah. Puss o kram

  Svara
 • Puss på dig lilla Livan bus❤

  Svara
 • Hej Marita! Hoppas allt är bra med dig. Kram ♥

  Svara
 • Läste precis att du känner dig som ett mindre vrak :S. Hoppas du sover bättre inatt.

  Svara
 • Hoppas det går över och att du slipper bli sjuk Hannah. Ett tips är att dricka mycket vatten. Ibland får jag konstiga svettattacker, och tänker då att jaha, nu börjar klimakteriet…Men det kan ju bero på att man är stressad eller nåt…
  Puss ♥

  Svara
 • Har frågat tidigare, men tror inte att du svarade. Hur är det att bo i Sigtuna? Jag funderar om jag ska flytta dit, det verkar vara en mysig stad och ungefär lika stor (okej, Sigtuna är väl lite mindre befolkningsmässigt i själva stadskärnan) som min hemstad Piteå. Hur lång tid tar det in till Stockholm, med bil, tåg eller vad som helst?
  Ha en fortsatt bra dag, Hannah! 🙂

  Svara
 • Hej,
  Har faktiskt svarat dig tidigare 🙂
  Det är en liten och mysig stad där det finns allt. Stadskärnan är som Bullerbyn och det finns bra skolor här. Sedan går Mälaren längs med Sigtuna så det finns badplatser men framför allt är det väldigt vackert. Barnen trivs och det finns allt från fina fotbollsplaner, tennis, innebandy, segling, skidbacke på vintern, kampsport och mycket annat. Jag kan verkligen rekommendera Sigtuna som stad. Sedan är det bara 40 min in till Stockholm så saknar man storstaden är det en kort resa. Ska man ut och resa ligger Arlanda bara 15 min bort.
  Vi trivs otroligt bra.

  Svara
 • Sökte faktiskt efter svar då jag frågade första gången men såg aldrig något 🙂 Sorry!
  Det låter bra, jag vill lämna Piteå men samtidigt bo i en liknande stad befolkningsmässigt, lämplig storlek men då har man ändå nära till Stockholm. Finns det någon ridklubb eller liknande?
  Hoppas det finns bra med jobb också, och då inom förskolan/skolan då jag söker jobb som förskollärare 🙂
  Va roligt, kommer nog försöka söka mig dit! 🙂 Tack Hannah så hjärtligt för svaret! 🙂

  Svara
 • En fråga till, hur ser det ut med lägenheter? Jag kommer ju inte få köpa en förrän jag har fast jobb så det är om jag måste hyra en först, i andra hand eller hur jag ska lösa det. Tänkte om du visste 🙂

  Svara
 • Enligt alla radioreklam från Sigtuna Hem är det enkelt att hitta boende 🙂