Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:43 | april 18, 2013

Hemmajobb

Hej min vän. Har sovit som en kratta även inatt. Tror jag måste börja med att försöka vila under dagen precis som Vida. Jag orkar verkligen inte annars.
Nu får jag dock hålla till godo med mitt kaffe. Alldeles strax kommer en tidning hit och jag ska göra en grej.
Önskar att jag hade en egen make up-artist som kunde trolla bort tröttspåren i mitt ansikte. Annars får jag helt enkelt förlita mig på att fotografen är en flitig användare av photoshop 🙂

Kusinen Tim kom hit från Båstad igår för att gå på matchen med Peter och pojkarna.
Något som alltid är lika uppskattat hos barnen. Särskilt Liv. Hon älskar att busa med Tim.

Imorse fick Vida syn på Tim och sken upp som en sol.Hinner inte mer nu. Måste städa det sista innan det är dags för fotografering.
Vad gör du en regnig dag som denna? Här öser i alla fall regnet ner.
Kram ❤


4 kommentarer4 kommentarer om “Hemmajobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Spännande med tidningsbesök! Lycka till, inga trötthetsspår, du ser alltid fräsch ut! 🙂 Här öser inte regnet, grått och mulet, men har en ledig vecka, skönt!

  Svara
 • ååå vilken fin tröja du har på dig. Vart kommer den ifrån?

  Svara
 • Tycker du ser pigg och fräsch ut! Tycker oxå du har en väldigt fin tröja. Du har ofta sådan där typer av tröjor, snygga men ändå lite lösa och lediga. Vart kommer de ifrån?
  Med vänlig hälsning,
  Caroline

  Svara
 • Du ser väldigt fräsch ut ändå! Men förstår dig, tortyr att inte få sova. Samma här till o från i flera år nu! Får nästan panik till slut. Hoppas du får en bra dag iallafall!:-)

  Svara