Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:39 | april 18, 2013

Utförsäljning av JOOLZ

Hej igen. Här går det undan mellan inläggen 🙂
Passar på då det än så länge är lugnt här hemma.
Jo, är du ute efter en vagn så har vi nu utförsäljning på alla våra demo-vagnar från 2011/2012. De vagnar som vi visat på t. ex. mässor. Ingen är körd utomhus och de är fina och fräscha. Kanske finns någon enstaka repa efter att åkt ut och in i bilar. Andra kommer direkt ur kartong. Finns bland annat röd med svart chassi, vit med svart chassi, sand i silver chassi. Ska dubbelkolla färgerna.

Tänker även sälja min marinblåa (parrot blue) med brunt skinn som jag har till till Vida. Dags för en ny färg 🙂

Har du frågor och är intresserad så maila till [email protected] och INTE här i kommentarsfältet.
Först till kvarn…
Älskar min JOOLZ.
Kram ❤


7 kommentarer7 kommentarer om “Utförsäljning av JOOLZ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Du som har 4 underbara barn, måste ha 4 ”härliga” förlossnings historier. Skulle vara så otroligt roligt att få läsa om dom, hur dom startade osv. Försökte hitta din gamla blogg och förlossningar, men hittade inte 🙁 Jag själv väntar min första lilla som är beräknad nu i helgen, är så förväntans full! 🙂 Stor Kram! Älskar din blogg!

  Svara
 • Skoj! Vagnarna är ju så snygga!! Har mailat er 🙂

  Svara
 • Åhh, jag önskar sååå att jag kunde köpa en av vagnarna till min bebis. Bara det att bebisen aldrig kommer. Tre missfall på ett år efter att ha försökt i flera år. Alla säger att: Du kan ju bli gravid i alla fall. Hoppas att der tar sig snart. Jag längtar och väntar…
  Tack för en härlig blogg med en feelgoodkänsla! Kramar

  Svara
 • Jag undrar över myggnätet ni har på bilden längst ner. Är det något speciellt just för Joolz eller har ni köpt det löst? Ser iaf super smart ut.

  Svara
 • Den är från JOOLZ. Speciellt gjord för vagnen, likt deras UV- och regnskydd.
  Kram

  Svara
 • Hej!! Vill tacka för en underbar blogg & man blir alltid så glad när man läser den:)) Du verkar vara en sådan varm människa som vill alla väl & 4 ljuvliga barn har du också & hemmet ska vi inte prata om vad fint det är:-)
  Vad ska Vilda få för snygg vagn nu då när du ska sälja den blå….
  Ha de så bra// kram

  Svara
 • Hej! Jag har skickat ett mail till dig angående vagnarna!

  Svara