Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | april 19, 2013

Disco

God kväll vacker.
Mitt IKEA-besök var lika trevligt som ett sådant besök alltid är. Älskar att strosa runt där. Idag var det dessutom lugnt och inte så galet mycket folk.
Här ska det byggas så fort flickorna har somnat.

20130419-191728.jpg
Det blev ingen Billy. Hittade en finare.
Jag har ett rum här hemma, vårt gästrum, som är mitt lilla projekt. Det rummet ska vara romantiskt, lite shabby chic hade jag tänkt.
Love it ❤
Mio är hos sin pappa i helgen, William på skoldisco och Peter på vuxendisco 🙂
Så här hemma är det tjejkväll med tacos och Lets Dance (och en väldans massor av saker att bygga ihop).
Vad gör du ikväll?
Kram ❤


10 kommentarer10 kommentarer om “Disco”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här har vi njutit av bastu och sen god mat. Dottern som är 12 sover hos kompis och junior som är 14 sitter uppe på sitt rum och spelar. Så jag och sambon sitter med varsin dator i soffan, lite godis i skålen och bara softar. En bra fredag i min värld 🙂

  Svara
 • Här skall det också tittas på Let´s Dance 🙂 Och ätas godis! Hoppas det går bra med byggandet.

  Svara
 • Väntar på Lets Dance , ska ligga på soffan under filten.
  Längtar tills måndag då det ska bli Ullared för 2 dagar….shoppa
  Ha skön myskväll..kram

  Svara
 • Den har vi mellan vardagsrummet och köket, superfin! Lycka till med byggandet!
  /Mamma till världens finaste 1,5-åring som ligger och sover medan pappan i huset är borta över helgen. Själv sitter jag i soffan och äter popcorn. Alldeles underbart.

  Svara
 • Du har nog förstått att man inget ta med dit vi gå…..men din syster har nog svårt men tacka gud för all eran vacker het i denna värld och jag tackar gud för dig och peter ni har äktenskaptycke du har hittat rätt tvivla aldrig på detta….men tror ni på jesus så be för din syster hon är inte snäll…..

  Svara
 • Åhh det var en kul dag från start till end. Ärenden ed Dixie. Hälarna på morgonen. Mysfika på fm. Lunch hemma. Nap. Play date med goda vänners kidz och fika för mammorna. Myskväll med American Idol. Chamagne. Eftersom fredagen var så kul tyckte Dixie det var lika bra att starta lördagen 5:50. Och väderguden skickade snö. Det snöar för fullt. Förra helgen hade vi 26 grader och sol. Nåja. Idag blir det bad. Ram towe.

  Svara
 • Hej,
  Jag brukar läsa din blogg, men har aldrig lämnat någon kommentar. Tänkte jag skulle göra det nu då jag läste att ni skulle göra om/inreda ett rum. Gå gärna in och få idéer på vår Facebook-sida Segerstroem af Stockholm.
  Önskar er en fin solig dag!
  Helena

  Svara
 • Hej! Härligt med mys fredagar! Nu är det skön lördag morgon och solen skiner här i skåne! Jag har en liten fråga Hanna, jag kommer till Event på torsdag Helsingborg, fick ditt mail om jag inte fått något negativt svar hade jag plats, och det har jag inte fått !! Jiippi. Men en annan tjej kompis har inte fått något mail alls, anmälda sig innan mej, men så frågade hon Fnulan, och hon sa att dom 200 första kommer in!!??? Är det så att man skall köa utanför för att var bland dom 200 hundra ???? Tacksam för svar! Kramiz och ha en skön lördag!!

  Svara
 • Hej,
  Nej, så är det inte. De 200 första får en goodiebag men alla som anmält sig kommer så klart få komma in. Eftersom vi har väldigt många anmälningar kommer vi stänga ner inom kort.
  Kram

  Svara
 • Ja visst är det kul med IKEA =) Man får mycket fint för pengarna..och sen är det alltid kul att ta en paus och frossa lite i bakelserna haha. Här hemma har vi hyrt film ”Take Shelter” hette den. Var helt ok, lite obehaglig. 3 åringen sover gott och snart 8 månaders bebben har skratt attack på matten så jäkla gullit! Trevlig helg kraaaaam

  Svara